Kundehistorie: Derfor vælger Camilla N’AGE

Camilla var træt af at se trist og træt ud, når hun ikke var det – og N’AGE havde løsningen. Vi er nemlig eksperter i at få vores kunder til at se mere friske, åbne og imødekommende ud. De resultater, vi leverer, er også grunden til, at vi har 4,9 stjerner på Trustpilot. Og se lige Camillas smukke resultat med kombinationsbehandling!

I dette blogindlæg kan du læse mere om Camillas oplevelse, og hvilke behandlinger der fik hende til at gå fra at være træt til at blive glad, hver gang hun ser sig i spejlet.

Det trygge valg

Som mange af vores andre kunder er årsagen til, at Camilla valgte N’AGE simpel:

– Jeg valgte N’AGE, fordi de skaber de mest naturlige resultater.

Da Camilla kom ind til konsultation hos N’AGE, blev hun også bekræftet i sit valg.

– Til konsultationen talte vi mere om mine forventninger end om selve behandlingen. Allerede der følte jeg mig tryg, fortæller Camilla.

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus ligger altid på dine ønsker, behov og forventninger. Det giver en tryghed og en fortrolighed, som i sidste ende blot giver endnu flottere resultater.

Der er tid til dig

Til både konsultation og behandling vil du derfor også mærke, at du er i centrum. Det var især noget, Camilla lagde mærke til:

– Man kommer stille og roligt ind, sætter sig i stolen og får spejlet op. Det kan mærkes, at der er tid til det. Man føler ikke, at man skal være ude af døren efter en halv time. Der er tiden, fortæller hun.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, du bliver glad for.

– Hvor ser jeg frisk ud!

Vores ambitioner, kerneværdier og faglighed er netop grunden til, at Camilla fremover har valgt at holde sit resultat ved lige hos N’AGE. Hun er blevet behandlet med både Botulinum Toxin og Restylane.

– Jeg er så glad for det resultat, jeg har fået! Og jeg har lyst til at vedligeholde det hos N’AGE, fordi jeg synes, at de er så æstetiske. Tingene skal helst se så naturlige ud som muligt.

Netop det naturligt smukke resultat er N’AGEs grundlæggende æstetik. Vores kosmetiske sygeplejersker har derfor altid retten til at sige nej til dine ønsker, hvis de ikke mener, at det ville give et harmonisk udtryk. Vi giver i stedet dit naturlige udseende et løft, der gør dig til en friskere og mere ungdommelig udgave af dig selv.

Lige præcis friskheden er noget, Camilla fremhæver ved sit resultat:

– Hvis jeg går forbi et spejl, tænker jeg: “Gud, det er sådan, jeg ser ud. Hvor ser jeg frisk ud!”

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic