Kundehistorie: Derfor vælger Camilla N’AGE

Camilla var træt af at se trist og træt ud, når hun ikke var det – og N’AGE havde løsningen. Vi er nemlig eksperter i at få vores kunder til at se mere friske, åbne og imødekommende ud. De resultater, vi leverer, er også grunden til, at vi har 4,9 stjerner på Trustpilot. Og se lige Camillas smukke resultat med kombinationsbehandling!

I dette blogindlæg kan du læse mere om Camillas oplevelse, og hvilke behandlinger der fik hende til at gå fra at være træt til at blive glad, hver gang hun ser sig i spejlet.

Det trygge valg

Som mange af vores andre kunder er årsagen til, at Camilla valgte N’AGE simpel:

– Jeg valgte N’AGE, fordi de skaber de mest naturlige resultater.

Da Camilla kom ind til konsultation hos N’AGE, blev hun også bekræftet i sit valg.

– Til konsultationen talte vi mere om mine forventninger end om selve behandlingen. Allerede der følte jeg mig tryg, fortæller Camilla.

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus ligger altid på dine ønsker, behov og forventninger. Det giver en tryghed og en fortrolighed, som i sidste ende blot giver endnu flottere resultater.

Der er tid til dig

Til både konsultation og behandling vil du derfor også mærke, at du er i centrum. Det var især noget, Camilla lagde mærke til:

– Man kommer stille og roligt ind, sætter sig i stolen og får spejlet op. Det kan mærkes, at der er tid til det. Man føler ikke, at man skal være ude af døren efter en halv time. Der er tiden, fortæller hun.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, du bliver glad for.

– Hvor ser jeg frisk ud!

Vores ambitioner, kerneværdier og faglighed er netop grunden til, at Camilla fremover har valgt at holde sit resultat ved lige hos N’AGE. Hun er blevet behandlet med både Botulinum Toxin og Restylane.

– Jeg er så glad for det resultat, jeg har fået! Og jeg har lyst til at vedligeholde det hos N’AGE, fordi jeg synes, at de er så æstetiske. Tingene skal helst se så naturlige ud som muligt.

Netop det naturligt smukke resultat er N’AGEs grundlæggende æstetik. Vores kosmetiske sygeplejersker har derfor altid retten til at sige nej til dine ønsker, hvis de ikke mener, at det ville give et harmonisk udtryk. Vi giver i stedet dit naturlige udseende et løft, der gør dig til en friskere og mere ungdommelig udgave af dig selv.

Lige præcis friskheden er noget, Camilla fremhæver ved sit resultat:

– Hvis jeg går forbi et spejl, tænker jeg: “Gud, det er sådan, jeg ser ud. Hvor ser jeg frisk ud!”

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier