Kundehistorie: Derfor vælger Camilla N’AGE

Camilla var træt af at se trist og træt ud, når hun ikke var det – og N’AGE havde løsningen. Vi er nemlig eksperter i at få vores kunder til at se mere friske, åbne og imødekommende ud. De resultater, vi leverer, er også grunden til, at vi har 4,9 stjerner på Trustpilot. Og se lige Camillas smukke resultat med kombinationsbehandling!

I dette blogindlæg kan du læse mere om Camillas oplevelse, og hvilke behandlinger der fik hende til at gå fra at være træt til at blive glad, hver gang hun ser sig i spejlet.

Det trygge valg

Som mange af vores andre kunder er årsagen til, at Camilla valgte N’AGE simpel:

– Jeg valgte N’AGE, fordi de skaber de mest naturlige resultater.

Da Camilla kom ind til konsultation hos N’AGE, blev hun også bekræftet i sit valg.

– Til konsultationen talte vi mere om mine forventninger end om selve behandlingen. Allerede der følte jeg mig tryg, fortæller Camilla.

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus ligger altid på dine ønsker, behov og forventninger. Det giver en tryghed og en fortrolighed, som i sidste ende blot giver endnu flottere resultater.

Der er tid til dig

Til både konsultation og behandling vil du derfor også mærke, at du er i centrum. Det var især noget, Camilla lagde mærke til:

– Man kommer stille og roligt ind, sætter sig i stolen og får spejlet op. Det kan mærkes, at der er tid til det. Man føler ikke, at man skal være ude af døren efter en halv time. Der er tiden, fortæller hun.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, du bliver glad for.

– Hvor ser jeg frisk ud!

Vores ambitioner, kerneværdier og faglighed er netop grunden til, at Camilla fremover har valgt at holde sit resultat ved lige hos N’AGE. Hun er blevet behandlet med både Botulinum Toxin og Restylane.

– Jeg er så glad for det resultat, jeg har fået! Og jeg har lyst til at vedligeholde det hos N’AGE, fordi jeg synes, at de er så æstetiske. Tingene skal helst se så naturlige ud som muligt.

Netop det naturligt smukke resultat er N’AGEs grundlæggende æstetik. Vores kosmetiske sygeplejersker har derfor altid retten til at sige nej til dine ønsker, hvis de ikke mener, at det ville give et harmonisk udtryk. Vi giver i stedet dit naturlige udseende et løft, der gør dig til en friskere og mere ungdommelig udgave af dig selv.

Lige præcis friskheden er noget, Camilla fremhæver ved sit resultat:

– Hvis jeg går forbi et spejl, tænker jeg: “Gud, det er sådan, jeg ser ud. Hvor ser jeg frisk ud!”

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
18 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen