Kundehistorie: Lena troede kosmetiske behandlinger kun var for særlige mennesker

– Du bliver taget hånd om, uanset om du er almindelig eller om der er lidt skuespiller over dig, siger Lena smilende.

Før Lena på 56 år startede med at få behandlinger, havde hun opfattelsen af, at kosmetiske skønhedsbehandlinger kun var for kendisser og specielle mennesker, men den idé ændrende sig hurtigt. Lena ønskede en glattere hud og et friskere udseende – hos N’AGE er der plads til alle, uanset hvem du er eller hvordan du ser ud! Se og hør, hvad Lena præcis sagde her:

Træt af at se træt ud

Hos N’AGE forstår vi vigtigheden af at vores indre og ydre taler samme sprog, og vi ved hvad der skal til. Vi tilbyder nemlig kosmetiske skønhedsbehandlinger med en skræddersyet tilgang til æstetisk forbedring, som er tilgængelig for alle. Hos N’AGE handler det ikke kun om at ændre udseendet, men om at skabe mere harmoni og friskhed, hvilket passede rigtig godt til Lena. Hun var nemlig træt af at se træt ud.

– Jeg fik at vide, at jeg egentlig så sur ud, fortæller Lena.

Lena havde længe ønsket at ændre sit udseende, og efter at hendes datter havde fået behandlinger hos N’AGE og opnået imponerende resultater, besluttede Lena, at tiden var kommet til at gøre noget ved det. Hun begyndte at søge råd og vejledning hos N’AGE for at få indsigt i, hvordan hun selv kunne opnå lignende resultater.

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus er altid på hele dit ansigt, og derfor elsker vi kombinationsbehandlinger. Ingen behandling kan det hele alene, men sammen kan de give et smukt og harmonisk resultat, der passer perfekt til dig. Lena er blevet behandlet med Restylane og Botox i overansigtet og underansigtet for at få et friskere udseende.

I trygge hænder hos N’AGE

Før Lena fik sin behandling, var hun meget spændt og nervøs over, hvor naturligt resultatet ville blive. Men da hun så resultatet, sagde hun begejstret:

– Det er jo et mega flot resultat, og jeg er også blevet mere glad og lidt mere fri, siger hun.

Hos N’AGE er vores æstetiske tilgang altid fokuseret på at opnå et pænt og naturligt resultat. Vi forstår vigtigheden af at bevare din individuelle skønhed og sikre, at enhver behandling komplementerer dit udseende på en naturlig måde. Vores erfarne fagfolk er dedikerede til at skabe harmoniske ændringer, der forbedrer din selvtillid uden at gå på kompromis med din autentiske udstråling. Hos N’AGE handler det om at skabe smukke resultater, der får dig til at føle dig veltilpas og selvsikker i din egen hud.

Når hudbevidstheden er tændt, åbnes en ny verden

– Da jeg var ung, der var det jo bare sol og sol, og selvfølgelig rensede jeg min hud og skulle have makeuppen af, og fortsætter:

– Men det er slet ikke noget, i forhold til hvad jeg går op i nu, siger Lena.

Vi ved, hvor vigtig god klinisk hudpleje og effektive behandlinger er for det gode resultat. Vi forstår, at hver persons hud er unik og kræver skræddersyet pleje for at opnå optimale resultater. Derfor anvender vi kun de nyeste teknikker og bedste produkter for at sikre, at vores kunder får den højeste kvalitet af behandlinger. Vores mål er at fremme sund hud og naturlig skønhed, hvilket i sidste ende bidrager til en følelse af velvære og selvsikkerhed.

– Jeg skal jo selvfølgelig vedligeholde mit resultat, og derfor har jeg lavet en handlingsplan sammen med Maja (kosmetisk sygeplejerske, red.), fortæller hun.

Hos N’AGE er vores dygtige sygeplejersker højt uddannede og certificerede inden for kosmetiske behandlinger, hvilket sikrer tryghed og ekspertise for vores kunder. De udarbejder individuelle handlingsplaner, der er skræddersyet til hver kundes unikke behov og ønsker, for at opnå de bedste og mest naturlige resultater. Denne personlige tilgang styrker både kundens selvtillid og velvære.

Lenas anbefaling

– N’AGE er simpelthen så gode til at forklare og hjælpe dig igennem, siger Lena.

Vores kosmetiske sygeplejersker giver altid professionel støtte og vejledning gennem hele forløbet. Fra den indledende konsultation til kontrol og efterbehandling gør vi vores bedste for, at du føler dig tryg og velinformeret.

– Alle mine bekymringer er gået til skamme, for det blev ganske ganske naturligt, ligesom jeg ønskede, fortæller hun.

Hos N’AGE er vores kunders tilfredshed med de resultater, de opnår hos os, alfa og omega. Vi ønsker, at hele oplevelsen skal være behagelig og givende. Vi tilbyder en personlig og dybdegående rådgivning, der kan gøre en positiv forskel for din selvtillid og dit velvære. Derfor sætter vi stor pris på, når vores kunder anbefaler os videre:

– Så det er min anbefaling: Tag ind til N’AGE, siger Lena.

Tak til vores mange glade kunder

5
19 timer siden
Jamen jamen
Jamen jamen. Det gode og fuld tilfredsstillende oplevelse af, at det jeg kom for, kunne...
Gitta
5
21 timer siden
Yderst tilfredsstillende.
Behageligt sted at komme. Altid smilende personale og et professionelt resultat. ...
Jeanne
5
1 dag siden
Super oplevelse
Super oplevelse! Jeg er SÅ glad for resultatet af min første behandling (restylane) nogensinde. God...
Mia
5
2 dage siden
Super god service super sød personale
Super god service super sød personale De lever op til det de skriver Kommer snart...
Lena
5
3 dage siden
En meget fin oplevelse….
Fra første kontakt og hele vejen igennem til behandling og kontrolbesøg, har jeg kun oplevet...
Kimmie Goodstein
5
02. sep 2024
Altid grundig og saglig konsultation
Var til konsultation vedrørene behandling med SkinPen accelerator. Glæder mig rigtig meget til behandlingen på...
Anna
5
02. sep 2024
Modtagelse
Modtagelse, vejledning og behandling af N'AGE medarbejdere er på alle parametre rigtig god, professionel, og...
Jeppe Clausen
5
02. sep 2024
Jeg er super tilfreds med min behandler…
Jeg er super tilfreds med min behandler som jeg føler giver mig 100% ærlige råd
birgitte Lindhardt
5
01. sep 2024
Bedste klinik ever
Fantastisk behandling mod min kronisk migræne. Og meget professionelt service ,pigerne er meget venlig ,søde...
Kastantia
5
31. aug 2024
God oplevelse
Venlig , lyttende, imødekommende og professionel personale ...
Lene