Kundehistorie: Nadiras behandling mod mørke rande

Hver gang Nadira skulle ud ad døren, følte hun, at hun blev nødt til at dække sine mørke rande med makeup. I dag kan hun takket være en kombinationsbehandling hos N’AGE blot påføre en smule mascara, hvis hun skal ud. Vi er så glade for, at Nadira har lyst til at dele sin oplevelse hos N’AGE i dagens blogindlæg – se lige hendes smukke og naturlige resultat!

Når concealer ikke længere er nok

I mange år har Nadira været ked af sine rande under øjnene. Det nåede til et punkt, hvor hun ikke følte, at hun kunne gå ud uden at dække dem med concealer.

– Jeg syntes, det begyndte at påvirke mig rigtig meget i min hverdag, hvor jeg følte, at jeg skulle bruge en del makeup for at dække det – og alligevel syntes jeg ikke, at jeg helt dækkede det, fortæller Nadira.

En dag opdagede Nadira dog, at man let kan behandle rande under øjnene med filler og så var der ikke langt fra tanke til handling:

–  Jeg troede ikke, at man kunne gøre noget ved det, men så fandt jeg ud af, at det kan man. Og så tænkte jeg: “Det bliver jeg simpelthen nødt til at prøve!”, siger Nadira.

“Det skulle jeg have gjort noget før”

Det er en sætning, vi ofte hører vores kunder sige. Nadira er ingen undtagelse:

– Jeg kan da godt tænke nu: ”Det skulle jeg nok have gjort lidt før” – men nu er jeg jo gået i gang, og så tager vi den derfra, siger hun.

Nadira har fået filler til at løfte randene under øjnene og til at give mere fylde i kindben, hage, tindinger og læber. Derudover har hun fået botox til at reducere rynker. Resultatet af filler og botox i kombination er både smukt og naturligt.

– Jeg er utroligt glad for resultatet. Det er helt sikkert noget, jeg vil fortsætte med! Det har bare gjort så meget for mig, fortæller Nadira selv.

Slut med at skjule mørke rande

I dag har Nadira slet ikke samme skrupler ved at skulle forlade huset uden makeup:

– Jeg synes, at det er dejligt at gå fra, at man nærmest ikke engang kan gå ud at handle, fordi man synes, man ser meget træt ud. Til at jeg nu både kan gå ud at handle og sågar tage ind til byen uden egentlig at tage mere makeup på end bare mascara og en smule concealer, hvis man er træt, siger Nadira.

Det er altså en helt ny frihed, Nadira oplever i sin hverdag. Hun har nemlig førhen brugt både tid og energi på at dække sit øjenområde til med både makeup og briller:

– Jeg har været vant til at skulle påføre rigtig meget makeup eller briller for at skjule mine rande. Jeg er utroligt tilfreds med resultatet, siger Nadira.

Vil du ligesom Nadira også komme dine mørke rande til livs? Første skridt er at booke en indledende konsultation. Den er gratis og uforpligtende.

Tak til vores mange glade kunder

5
11 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
17 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
17 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
18 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen