Kundehistorie: Sådan kom Michelle sin akne til livs

Mange af vores kunder døjer med akne, hyppige urenheder eller fedtet hud. I dagens blogindlæg kan du læse om Michelle på 30 år, der er blevet behandlet hos N’AGE siden 2020. Vi har fået lov at vise hendes private før- og efterbilleder, og lad os lige starte med det vilde resultat:

Akne tranformation.
Der er 20 måneder mellem de to billeder.

15 år med akne

Michelle har i 15 år kæmpet mod akne. Så hvad skulle der til, for at hun endelig kunne komme sin akne til livs?

Akne er en tilstand, der påvirkes af flere forskellige faktorer. De fleste oplever det i teenageårene, men for nogle kan det sidestilles med en hudsygdom, man skal holde i skak resten af livet. Den kategori er Michelle i:

– Jeg har døjet med akne, siden jeg var teenager, og jeg har prøvet samtlige hudplejeserier til uren hud fra almindelige butikker. Den helt store forskel kom, da jeg startede med kosmetiske behandlinger og de kliniske hudplejeprodukter, som sygeplejersken anbefalede mig, fortæller 30-årige Michelle.

Sådan holder Michelle sin akne nede

Hvordan holder Michelles så sin kedelige hudtilstand i kort snor?

– Jeg elsker Blemish + Age-serien fra SkinCeuticals. Jeg bruger både rens, toner og serum. Hvis jeg kan mærke, at en bums er på vej, angriber jeg den morgen og aften med serummet Blemish + Age Defense, og så er den væk, inden den bliver gul og ulækker. Der er 100 % paniktilstand, hvis jeg løber tør for Blemish + Age Defense! Det er det bedste bumsevåben, jeg nogensinde har prøvet, siger Michelle.

Aknefri hud med Instagram-glød

Selvom Michelle, siden hun var teenager, har ønsket en ren og fin hud med masser af glød, har akne stået i vejen. Det var nemlig først i en alder af 30, at hun fandt ud af, hvad der fungerer for hendes hud – og hvad der ikke gør.

– Jeg har været på pillekure mod akne ad flere omgange. De tørrer huden helt vildt ud, og når jeg stopper, kommer den fedtede tilstand tilbage. For mig har det været alfa og omega at reducere den fedtede hud uden at blive en tør og trist rosin i ansigtet. Jeg vil have den lækre Instagram-glow, som alle jagter, fortæller Michelle og uddyber:

– Det giver den eksfolierende natmaske Glycolic 10 Renew Overnight mig, og jeg bruger den fem nætter om ugen. Derudover bliver jeg behandlet med Fraxel og Restylane Skinbooster hos N’AGE for at få en lækker, glowy hud året rundt. Det koster selvfølgelig lidt, men efter 15 år med akne er følelsen af at kunne gå til bageren en søndag morgen uden makeup og have det godt med det helt uvurderlig.

Akne hudpleje.
Michelle sværger til Glycolic 10 Renew Overnight.

Kombinationen virker

Det er ingen hemmelighed, at man får større effekt af sine kliniske hudplejeprodukter, hvis man kombinerer det med kosmetiske behandlinger – og omvendt. Sådan var og er det også for Michelle:

– Behandlinger med Fraxel-laser har gjort en kæmpe forskel for min glow og for de små, røde ar, jeg havde på kinderne efter urenheder. Jeg startede med et forløb på fire behandlinger, og jeg regner med at vedligeholde det med én Fraxel-behandling om året.

Når huden er ujævn og fyldt med døde hudceller, er det svært at lægge en pæn makeup. Her har Michelle et fif:

– Et af mine nyere favoritprodukter er den fantastiske Exfoliating Polish fra ZO Skin Health. Det giver virkelig god mening at skrubbe om morgenen, så man får bugt med alle de døde hudceller. Og så har makeuppen et meget bedre grundlag for at ligge jævnt og fint.

Ønsker du også at komme din akne til livs? Så er det første skridt at booke en indledende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias