Lægen Cæcilie: “Det skal være okay at fjerne en rynke”

Cæcilie Johansen er læge og forsker i dermatologi. Desuden har hun Instagram-profilen makeupandmedicine.dk. Her deler hun bl.a. erfaringer og resultater med Botulinum Toxin – en behandling hun har fået. Læs med her for at høre mere om behandlingen.

Cæcilie og Botox: Fra tanke til handling

Fordomme og et forkert skønhedsideal i offentligheden fik Cæcilie til at tøve med kosmetiske behandlinger. Det tog 2 til 3 år før hun fik sin første behandling med Botulinum Toxin – også kendt som Botox. Hun havde en stærk pandemimik. Derfor overvejede Cæcilie i lang tid en behandling med Botulinum Toxin til at dæmpe sine “Dylan McKay” rynker øverst i panden, som hun kalder det – en skæv reference til Beverly Hills 90210. Cæcilie valgte at tale med en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE for at få svar på sine spørgsmål og finde den perfekt løsning, som passede præcist til hende.

Cæcilie

Cæcilies tips til at springe ud i det

Det tog noget tid for Cæcilie at få den første behandling med Botulinum Toxin. For hende var den rigtige klinik, tryghed og en god mavefornemmelse vigtig. Hun var til forkonsultation hos en anden klinik, hvor hun ikke kunne spejle sig i klinikkens skønhedsidealer – og her var Cæcilies mavefornemmelse ikke helt god. Men så fandt hun N’AGE, hvor hun følte sig tryg. Efter en forkonsultation ved en af vores dermatologer fandt Cæcilie hurtig ud af, at det var den rigtige klinik.

Cæcilie

Botulinum Toxin i små doser

Botulinum Toxin kan blandt andet udføres i små doser. Små doser er især velegnet til at udligne begyndende mimiske rynker. Det kan give dig et mere imødekommende og blødt udtryk. Behandlingen udføres af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Inden behandlingen skal du til en forkonsultation hos en af vores hudlæger. Behandlinger afhænger af ens anatomi, og hvor kraftige ens muskler er, og ens behov vurderes ud fra, hvilke muskelgrupper man bruger i ansigtet.

Cæcilie

En gratis og uforpligtende konsultation

Inden en behandling med Botulinum Toxin skal du til en forkonsultation hos en hudlæge. Hos N’AGE har vi specialuddannede hudlæger tilknyttet alle vores klinikker, hvor du nemt kan blive forkonsulteret. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om Botulinum Toxin behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Forkonsultationen er gratis og uforpligtende og en del af vores service.