LAURA VON LINDHOLM

“Mine læber skal ikke se anderledes ud – bare have den fylde, de havde, da jeg var 20 år”

Jeg har fået Restylane, Botox og Ultherapy og peeling

Den første gang jeg fik en behandling hos n’age, fik jeg Restylane. Jeg gik op på klinikken med en dyb rynke mellem brynene og begyndenede furer ved munden. En halv time senere stod jeg på gaden uden! Og jeg var vild med resultatet.

Siden har jeg vedligeholdt mig selv, primært med Botox. I starten var jeg lidt betænkelig ved det, men det var der ingen grund til, det er super effektivt og jeg har stor glæde af mine Botox behandlinger, og det forlænger også effekten af Restylane behandlingerne. Jeg får det I panden og omkring øjnene.

Jeg er taknemmelig for at der er en mulighed for at bevare et friskt udseende længere. Behandlingen er let og hurtigt overstået. Jeg føler mig tryg ved Nages behandlere og vejledning, og er tilfreds med resultatet hver gang.

Den sidste behandling jeg har fået er ultheraphy, det er effektivt! Resultatet skulle først kunne ses efter ca 6 måneder, men jeg kunne se en opstramning af huden, specielt på øjenlågene med det samme. Det gjorde lidt ondt, men jeg ville til hver en tid gøre det igen, det skal siges at jeg ikke kunne få smertebehandling fordi jeg skulle køre bil, til gengæld er der ingen gener så snart behandligen er slut Jeg glæder mig veldt til at se det endelige resultat I løbet af de næste par måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette