LAURA VON LINDHOLM

“Mine læber skal ikke se anderledes ud – bare have den fylde, de havde, da jeg var 20 år”

Jeg har fået Restylane, Botox og Ultherapy og peeling

Den første gang jeg fik en behandling hos N’AGE, fik jeg Restylane. Jeg gik op på klinikken med en dyb rynke mellem brynene og begyndende furer ved munden. En halv time senere stod jeg på gaden uden! Og jeg var vild med resultatet.

Siden har jeg vedligeholdt resultatet primært med botox. I starten var jeg lidt betænkelig ved det, men det var der ingen grund til! Det er super effektivt, og jeg har stor glæde af mine botox-behandlinger, og det forlænger også effekten af Restylane-behandlingerne. Jeg får det i panden og omkring øjnene.

Jeg er taknemmelig for, at der er en mulighed for at bevare et friskt udseende længere. Behandlingen er let og hurtigt overstået. Jeg føler mig tryg ved N’AGEs behandlere og vejledning og er tilfreds med resultatet hver gang.

Den sidste behandling, jeg har fået, er Ultherapy – det er effektivt! Resultatet skulle først kunne ses efter cirka 6 måneder, men jeg kunne se en opstramning af huden, specielt på øjenlågene med det samme. Det gjorde lidt ondt, men jeg ville til hver en tid gøre det igen. Det skal siges, at jeg ikke kunne få smertebehandling, fordi jeg skulle køre bil – til gengæld er der ingen gener, så snart behandlingen er slut. Jeg glæder mig vildt til at se det endelige resultat i løbet af de næste par måneder!

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja