LAURA VON LINDHOLM

“Mine læber skal ikke se anderledes ud – bare have den fylde, de havde, da jeg var 20 år”

Jeg har fået Restylane, Botox og Ultherapy og peeling

Den første gang jeg fik en behandling hos n’age, fik jeg Restylane. Jeg gik op på klinikken med en dyb rynke mellem brynene og begyndenede furer ved munden. En halv time senere stod jeg på gaden uden! Og jeg var vild med resultatet.

Siden har jeg vedligeholdt mig selv, primært med Botox. I starten var jeg lidt betænkelig ved det, men det var der ingen grund til, det er super effektivt og jeg har stor glæde af mine Botox behandlinger, og det forlænger også effekten af Restylane behandlingerne. Jeg får det I panden og omkring øjnene.

Jeg er taknemmelig for at der er en mulighed for at bevare et friskt udseende længere. Behandlingen er let og hurtigt overstået. Jeg føler mig tryg ved Nages behandlere og vejledning, og er tilfreds med resultatet hver gang.

Den sidste behandling jeg har fået er ultheraphy, det er effektivt! Resultatet skulle først kunne ses efter ca 6 måneder, men jeg kunne se en opstramning af huden, specielt på øjenlågene med det samme. Det gjorde lidt ondt, men jeg ville til hver en tid gøre det igen, det skal siges at jeg ikke kunne få smertebehandling fordi jeg skulle køre bil, til gengæld er der ingen gener så snart behandligen er slut Jeg glæder mig veldt til at se det endelige resultat I løbet af de næste par måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
5 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi