Book tid

LAURA VON LINDHOLM

“Mine læber skal ikke se anderledes ud – bare have den fylde, de havde, da jeg var 20 år”

Jeg har fået Restylane, Botox og Ultherapy og peeling

Den første gang jeg fik en behandling hos n’age, fik jeg Restylane. Jeg gik op på klinikken med en dyb rynke mellem brynene og begyndenede furer ved munden. En halv time senere stod jeg på gaden uden! Og jeg var vild med resultatet.

Siden har jeg vedligeholdt mig selv, primært med Botox. I starten var jeg lidt betænkelig ved det, men det var der ingen grund til, det er super effektivt og jeg har stor glæde af mine Botox behandlinger, og det forlænger også effekten af Restylane behandlingerne. Jeg får det I panden og omkring øjnene.

Jeg er taknemmelig for at der er en mulighed for at bevare et friskt udseende længere. Behandlingen er let og hurtigt overstået. Jeg føler mig tryg ved Nages behandlere og vejledning, og er tilfreds med resultatet hver gang.

Den sidste behandling jeg har fået er ultheraphy, det er effektivt! Resultatet skulle først kunne ses efter ca 6 måneder, men jeg kunne se en opstramning af huden, specielt på øjenlågene med det samme. Det gjorde lidt ondt, men jeg ville til hver en tid gøre det igen, det skal siges at jeg ikke kunne få smertebehandling fordi jeg skulle køre bil, til gengæld er der ingen gener så snart behandligen er slut Jeg glæder mig veldt til at se det endelige resultat I løbet af de næste par måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
2 dage siden
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
2 dage siden
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
2 dage siden
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
3 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
3 dage siden
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
3 dage siden
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
3 dage siden
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen
5
21. sep 2023
Super god behandling!
Super god behandling! Yderst professionel personale, som gav sig god tid, var grundig og omsorgsfuld....
Laila
5
21. sep 2023
Alt er lækkert
Alt er lækkert, rent og indbydende. Personalet er topkvalificerede og imødekommende 🙏🏻 ...
Simon Ryegaard