LAURA VON LINDHOLM

“Mine læber skal ikke se anderledes ud – bare have den fylde, de havde, da jeg var 20 år”

Jeg har fået Restylane, Botox og Ultherapy og peeling

Den første gang jeg fik en behandling hos n’age, fik jeg Restylane. Jeg gik op på klinikken med en dyb rynke mellem brynene og begyndenede furer ved munden. En halv time senere stod jeg på gaden uden! Og jeg var vild med resultatet.

Siden har jeg vedligeholdt mig selv, primært med Botox. I starten var jeg lidt betænkelig ved det, men det var der ingen grund til, det er super effektivt og jeg har stor glæde af mine Botox behandlinger, og det forlænger også effekten af Restylane behandlingerne. Jeg får det I panden og omkring øjnene.

Jeg er taknemmelig for at der er en mulighed for at bevare et friskt udseende længere. Behandlingen er let og hurtigt overstået. Jeg føler mig tryg ved Nages behandlere og vejledning, og er tilfreds med resultatet hver gang.

Den sidste behandling jeg har fået er ultheraphy, det er effektivt! Resultatet skulle først kunne ses efter ca 6 måneder, men jeg kunne se en opstramning af huden, specielt på øjenlågene med det samme. Det gjorde lidt ondt, men jeg ville til hver en tid gøre det igen, det skal siges at jeg ikke kunne få smertebehandling fordi jeg skulle køre bil, til gengæld er der ingen gener så snart behandligen er slut Jeg glæder mig veldt til at se det endelige resultat I løbet af de næste par måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Tak for altid opmærksom behandling med…
Tak for altid opmærksom behandling med respekt for ønsker og behov. Det er betryggende at...
Susanne
5
7 timer siden
En virkelig rar og professionel…
En virkelig rar og professionel behandling med øje for det naturlige resultat. Jeg vil helt...
Kamilla Danielsen
5
9 timer siden
Trygt og rart sted
Trygt og rart sted, god service og rådgivning ...
Eva
5
11 timer siden
Nærværende, problemløsende og retningsavnisende
Det er de tre ord jeg vil bruge til at beskrive min oplevelse hos N’AGE....
Charlotte Sørensen
5
12 timer siden
Kompetent og venligt personale.
Kompetent og venligt personale. ...
Kunde
5
1 dag siden
Høj kvalitet og nærvær!
Yderst respektfuldt personale og excellent vejledning, hvor der blev lyttet til mine ønsker, så jeg...
Anonym
5
1 dag siden
Anbefalelsesværdigt sted
God service, gode produkter, god oplevelse ...
Maria
5
1 dag siden
Det var en sød og god behandler
Det var en sød og god behandler. Jeg følte mig meget tryg. ...
Camilla Schmidt
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning i hudpleje med…
Rigtig god vejledning i hudpleje med gode resultater ...
Iben Hjerrild Jurcenoks
5
1 dag siden
Rigtig god service og behandlinger.
Rigtig god service og behandlinger. ...
Ane A.