Lina Rafns naturlige smutvej til en fast og smuk hud

Man skulle ikke tro det, men smukke Lina Rafn fra Infernal er 43 år. Hun vedligeholder sit fantastiske udseende med Ultherapy, så hendes hud forbliver fast ungdommelig. Behandlingen anvender ultralyd til at opstramme slap hud i ansigtet og på kroppen via kroppens egne naturlige processer.

“Ultherapy løfter mine ansigtstræk og putter dem tilbage på plads. Den strammer op på helt naturlig vis, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig,” siger sangerinden.

Lina får genopfrisket sin behandling cirka én gang om året for at bevare sine smukke resultater:

Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt, nemlig at min hud er begyndt at hænge i ‘hamsterposer’ ved kæbelinjen. Jeg kan se på mine forældre, at tendensen ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame på 43, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig,” fortæller Lina.

Naturlig opstramning

Behandlingen opstrammer huden indefra ved at stimulere hudens egne processer og øge produktionen af kollagen. Dermed arbejder huden selv, og resultatet er helt naturligt.

Jeg vil virkelig anbefale Ultherapy til andre, fordi behandlingen er skånsom og naturlig. Det er kroppen selv, som arbejder. Der bliver ikke klippet, skubbet og skåret. Derfor er resultatet også helt naturligt. Det kan jeg rigtig godt lide; jeg ligner mig selv, bare en bedre udgave. Da jeg første hørte om behandlingen, tænkte jeg: “Okay ultralyd? Det kan vel ikke gøre den store forskel.’ Og det sker heller ikke med det samme, resultatet kommer over tid – og de har langt overgået mine forventninger,” fortæller Lina.

Vil du have samme behandlingsforløb som Lina Rafn?

Lina er blevet behandlet med Ultherapy i underansigtet, som koster 15.000 kr.

Hun er også blevet behandlet med Ultherapy på maven til pris 15.000 kr.

Book din tid her >>

Her kan du se flere
fantastiske resultater fra behandlinger med Ultherapy:

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

Denne kunde har fået Ultherapy for at opstramme den løse hud efter en graviditet.

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

Er Ultherapy den rigtige behandling for dig?

Tak til vores mange glade kunder

5
12 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
17 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
18 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
18 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen