Lina Rafns naturlige smutvej til en fast og smuk hud

Man skulle ikke tro det, men smukke Lina Rafn fra Infernal er 46 år. Hun vedligeholder sit fantastiske udseende med kosmetiske behandlinger hos N’AGE, så hendes hud forbliver sund, fast og ungdommelig. En af hendes favoritbehandlinger er Ultherapy, der anvender ultralyd til at opstramme slap hud i ansigtet og på kroppen via kroppens egne naturlige processer.

– Ultherapy løfter mine ansigtstræk og putter dem ganske enkelt tilbage på plads. Den strammer op på helt naturlig vis, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig, siger sangerinden.

Lina får genopfrisket sin behandling cirka én gang om året for at bevare sine smukke resultater:

– Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt, nemlig at min hud er begyndt at hænge i ‘hamsterposer’ ved kæbelinjen. Jeg kan se på mine forældre, at tendensen ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame i 40’erne, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig, fortæller Lina.

Naturlig opstramning

Behandlingen opstrammer huden indefra ved at stimulere hudens egne processer og øge produktionen af kollagen. Dermed arbejder huden selv, og resultatet er helt naturligt.

– Jeg vil virkelig anbefale Ultherapy til andre, fordi behandlingen er skånsom og naturlig. Det er kroppen selv, som arbejder. Der bliver ikke klippet, skubbet og skåret. Derfor er resultatet også helt naturligt. Det kan jeg rigtig godt lide – jeg ligner mig selv, bare en bedre udgave!

Ultherapy er et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft. Der er hverken restitutionstid, operationsar eller omstændighed i behandlingen – faktisk kan du gå direkte fra behandlingen og fortsætte din dag som normalt. Derfor kaldes behandlingen også for ‘Hollywood-behandlingen’, da mange skuespillere og store stjerner benytter sig af den og bliver strammet op uden at skulle under kniven.

Det kan for mange virke lidt for godt til at være sandt. Den skepsis havde Lina også selv, inden hun fik Ultherapy første gang:

– Da jeg først hørte om behandlingen, tænkte jeg: “Okay ultralyd? Det kan vel ikke gøre den store forskel!”. Og det sker da heller ikke med det samme, for resultatet kommer snigende over tid – men det har langt overgået mine forventninger, fortæller Lina.

Da behandlingen sætter gang i nogle indre processer i huden, kommer resultatet gradvist. Det endelige resultat med Ultherapy viser sig seks måneder efter behandlingen. Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at resultatet holder fem år, hvis du er under 40 år, cirka to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og cirka et år, hvis du er over 55 år.

 

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias