Lina Rafns naturlige smutvej til en fast og smuk hud

Man skulle ikke tro det, men smukke Lina Rafn fra Infernal er 46 år. Hun vedligeholder sit fantastiske udseende med kosmetiske behandlinger hos N’AGE, så hendes hud forbliver sund, fast og ungdommelig. En af hendes favoritbehandlinger er Ultherapy, der anvender ultralyd til at opstramme slap hud i ansigtet og på kroppen via kroppens egne naturlige processer.

– Ultherapy løfter mine ansigtstræk og putter dem ganske enkelt tilbage på plads. Den strammer op på helt naturlig vis, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig, siger sangerinden.

Lina får genopfrisket sin behandling cirka én gang om året for at bevare sine smukke resultater:

– Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt, nemlig at min hud er begyndt at hænge i ‘hamsterposer’ ved kæbelinjen. Jeg kan se på mine forældre, at tendensen ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame i 40’erne, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig, fortæller Lina.

Naturlig opstramning

Behandlingen opstrammer huden indefra ved at stimulere hudens egne processer og øge produktionen af kollagen. Dermed arbejder huden selv, og resultatet er helt naturligt.

– Jeg vil virkelig anbefale Ultherapy til andre, fordi behandlingen er skånsom og naturlig. Det er kroppen selv, som arbejder. Der bliver ikke klippet, skubbet og skåret. Derfor er resultatet også helt naturligt. Det kan jeg rigtig godt lide – jeg ligner mig selv, bare en bedre udgave!

Ultherapy er et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft. Der er hverken restitutionstid, operationsar eller omstændighed i behandlingen – faktisk kan du gå direkte fra behandlingen og fortsætte din dag som normalt. Derfor kaldes behandlingen også for ‘Hollywood-behandlingen’, da mange skuespillere og store stjerner benytter sig af den og bliver strammet op uden at skulle under kniven.

Det kan for mange virke lidt for godt til at være sandt. Den skepsis havde Lina også selv, inden hun fik Ultherapy første gang:

– Da jeg først hørte om behandlingen, tænkte jeg: “Okay ultralyd? Det kan vel ikke gøre den store forskel!”. Og det sker da heller ikke med det samme, for resultatet kommer snigende over tid – men det har langt overgået mine forventninger, fortæller Lina.

Da behandlingen sætter gang i nogle indre processer i huden, kommer resultatet gradvist. Det endelige resultat med Ultherapy viser sig seks måneder efter behandlingen. Som tommelfingerregel plejer vi at sige, at resultatet holder fem år, hvis du er under 40 år, cirka to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og cirka et år, hvis du er over 55 år.

 

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier