Lina Rafns naturlige smutvej til en fast og smuk hud

Man skulle ikke tro det, men smukke Lina Rafn fra Infernal er 43 år. Hun vedligeholder sit fantastiske udseende med Ultherapy, så hendes hud forbliver fast ungdommelig. Behandlingen anvender ultralyd til at opstramme slap hud i ansigtet og på kroppen via kroppens egne naturlige processer.

“Ultherapy løfter mine ansigtstræk og putter dem tilbage på plads. Den strammer op på helt naturlig vis, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig,” siger sangerinden.

Lina får genopfrisket sin behandling cirka én gang om året for at bevare sine smukke resultater:

Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt, nemlig at min hud er begyndt at hænge i ‘hamsterposer’ ved kæbelinjen. Jeg kan se på mine forældre, at tendensen ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame på 43, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig,” fortæller Lina.

Naturlig opstramning

Behandlingen opstrammer huden indefra ved at stimulere hudens egne processer og øge produktionen af kollagen. Dermed arbejder huden selv, og resultatet er helt naturligt.

Jeg vil virkelig anbefale Ultherapy til andre, fordi behandlingen er skånsom og naturlig. Det er kroppen selv, som arbejder. Der bliver ikke klippet, skubbet og skåret. Derfor er resultatet også helt naturligt. Det kan jeg rigtig godt lide; jeg ligner mig selv, bare en bedre udgave. Da jeg første hørte om behandlingen, tænkte jeg: “Okay ultralyd? Det kan vel ikke gøre den store forskel.’ Og det sker heller ikke med det samme, resultatet kommer over tid – og de har langt overgået mine forventninger,” fortæller Lina.

Vil du have samme behandlingsforløb som Lina Rafn?

Lina er blevet behandlet med Ultherapy i underansigtet, som koster 15.000 kr.

Hun er også blevet behandlet med Ultherapy på maven til pris 15.000 kr.

Book din tid her >>

Her kan du se flere
fantastiske resultater fra behandlinger med Ultherapy:

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

Denne kunde har fået Ultherapy for at opstramme den løse hud efter en graviditet.

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

Er Ultherapy den rigtige behandling for dig?

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette