Mænd og behandlinger

Hos N’AGE fremhæver vi de maskuline træk og får dig til at se friskere ud.

Vores mandlige kunder ønsker at være den bedste udgave af sig selv. De vil have, at det ydre og det indre stemmer overens, så de fremstår friskere på deres job såvel som privat. Ca. 15-20% af vores kunder er mænd, og tallet er stærkt stigende.

”Jeg fik min første behandling for 8 år siden, også selvom jeg er mand, og har oplevet, at når jeg står friskere i min fremtoning, kommer det jeg siger og gør klarere igennem.” – Thomas Rex

Thomas Rex har mange års erfaring indenfor ledelse og er i dag Speaker, Business Mentor, Executive Coach og Speaker Trainer. Thomas hjælper ledere på alle niveauer med at udvikle deres personlige lederskab og deres færdigheder indenfor formidling. Senest har Thomas stiftet Academy For Public Speaking.

”Der er to ting, der fik mig til at overveje mine behandlinger.” – Thomas Rex

#1

”Som foredragsholder er det vigtigt, at jeg ikke ser træt ud. Når jeg står på scenen, vil jeg gerne virke frisk. Det smitter simpelthen af på publikummet og motiverer bedre, når jeg virker energisk” – Thomas Rex

#2

”Jeg er generelt lys i huden og er derfor også mere modtagelig overfor solen. Det gør, at jeg lettere får rynker” – Thomas Rex

For en mand er selvopfattelsen også vigtig!

”Når man kigger sig i spejlet, kan det nemt smitte af på, hvordan ens selvopfattelse bliver. Devisen ”work hard, live hard” og for lidt søvn giver mig nogle gange mørke rande under øjnene, og jeg føler mig mere træt.  Sådan vil jeg ikke have det.” – Thomas Rex

Men det skal se naturligt ud!

”Jeg vælger N’AGE, fordi det kan ikke ses, at jeg får kosmetiske behandlinger. Jeg ser blot frisk ud og føler mig som den ”rigtige” udgave af mig selv. Som mand har det været vigtigt for mig at vælge den rigtige klinik, der kender teknikkerne. N’AGEs store erfaring indenfor behandling af mænd gør mig tryg.” – Thomas Rex

Vil du også have et naturligt resultat?

Book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation her.

Læs vores indlæg med Rikke May, der fortæller, at hendes behandlinger ikke kan ses: Man kan ikke se, hvad jeg får lavet.

 

 

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette