Book tid

Hvorfor vælge en kosmetisk behandling som mand?

Hos N’AGE fremhæver vi de maskuline træk og får dig til at se friskere ud

Kosmetiske behandlinger hos N’AGE er naturlige og målrettet dit ansigt. Det gælder også for vores mandlige kunder, der ønsker at være den bedste udgave af sig selv. De ønsker ofte, at det ydre og det indre stemmer overens, så de fremstår friskere på deres job såvel som privat. Ca. 15-20% af vores kunder er mænd, og tallet er stærkt stigende.

Jeg fik min første behandling for 8 år siden, også selvom jeg er mand, og har oplevet, at når jeg står friskere i min fremtoning, kommer det jeg siger og gør klarere igennem. Forklarer Thomas Rex om hans beslutning om at få lavet kosmetiske behandlinger som mand.

Thomas Rex har mange års erfaring indenfor ledelse og er i dag Speaker, Business Mentor, Executive Coach og Speaker Trainer. Thomas hjælper ledere på alle niveauer med at udvikle deres personlige lederskab og deres færdigheder indenfor formidling. Senest har Thomas stiftet Academy For Public Speaking.

”Der er to ting, der fik mig til at overveje mine behandlinger.”

#1

– Som foredragsholder er det vigtigt, at jeg ikke ser træt ud. Når jeg står på scenen, vil jeg gerne virke frisk. Det smitter simpelthen af på publikummet og motiverer bedre, når jeg virker energisk

#2

– Jeg er generelt lys i huden, og er derfor også mere modtagelig overfor solen. De gør, at jeg lettere får rynker

For en mand er selvopfattelsen også vigtig!

– Når man kigger sig i spejlet, kan det nemt smitte af på, hvordan ens selvopfattelse bliver. Devisen ”work hard, live hard” og for lidt søvn giver mig nogle gange mørke rande under øjnene, og jeg føler mig mere træt.  Sådan vil jeg ikke have det.

For mange er det vigtigt at det indre og det ydre går i spænd. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med hos N’AGE!

Det naturlige resultat

– Jeg vælger N’AGE, fordi det kan ikke ses, at jeg får kosmetiske behandlinger. Jeg ser blot frisk ud og føler mig som den ”rigtige” udgave af mig selv. Som mand har det været vigtigt for mig at vælge den rigtige klinik, der kender teknikkerne. N’AGEs store erfaring indenfor behandling af mænd gør mig tryg.

Hos N’AGE har vi over 20 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger, og du er derfor sikret top æstetiske og naturlige resultater – for hos N’AGE er kun det bedste godt nok!

Du kan læse mere om vores behandlinger til mænd her.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen