Mød din behandler: Iben Flarup

Det er ikke tilfældigt, at N’AGE er Nordens førende kosmetiske klinikkæde. Vi har den højeste sikkerhed, den bedste teknologi på markedet og ikke mindst de skarpeste kosmetiske sygeplejersker, der mestrer deres håndværk med øje for detaljen. I dagens blogindlæg kan du lære én af dem at kende: Iben Flarup er kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Aarhus, og her fortæller hun om, hvilke behandlinger hun sværger til, hendes favoritprodukt – og så giver hun sit bedste råd til dig, der går og overvejer en behandling.

Iben Melholt Flarup

Alder: 36 år

Børn: To drenge på henholdsvis 5 og 8 år

Klinik: N’AGE Aarhus

Hudtype: Kombineret hud med tendens til melasma i panden efter to graviditeter

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Jeg er personligt vild med Profhilo! Det er ideelt til at give min hud det fugtboost den har brug for uden at give volumen. Jeg har store kinder fra naturens side, så volumen er ikke noget jeg mangler – endnu.

Profhilo forebygger desuden de træthedstegn, som huden får med alderen ved at stimulere til højere kollagenproduktion. Derudover er jeg kæmpe fan af botox imellem brynene og i panden. Det gør, at bekymringsrynkerne, som ofte hører med til at være mor til to, ikke får lov til at sætte sig fast.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“En kæmpe anbefaling er at få lagt et skræddersyet hudplejeprogram, der er tilpasset din unikke hudtype og udfordringer. Mine kunder bliver ofte overrasket over, hvor langt man kan komme med god klinisk hudpleje. Huden er vores største organ, og vi skal huske at passe godt på den.

Hvis jeg skulle vælge ét produkt, som er uundværlig i en god hudplejerutine, ville det være solcreme med faktor 50. Hver evig eneste dag. Solen ælder din hud mere end alt andet!”

Ibens hudplejerutine

Morgen

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Exfoliating Polish (2-4 gange om ugen)
 3. Blemish + Age Toner
 4. Phlorentin CF
 5. A.G.E. Interrupter
 6. Advanced Brightening SPF50

Aften

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Blemish + Age Toner
 3. Resveratrol B E
 4. Retinol 0.3 (3 gange om ugen)
 5. H.A. Intensifier
 6. A.G.E. Eye Complex

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Det er virkelig svært kun at vælge ét produkt. Jeg mener, at med Phloretin CF, Retinol 0.3 og Advanced Brightning UV Defense er jeg kommet af med stort set alt min melasma. Sammen med sunde solvaner selvfølgelig!”

Ibens bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Find et sted, hvor du har en god mavefornemmelse – vær gerne kritisk! Start med at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, og lad os vejlede dig og sammen lægge den perfekte behandlingsplan for dig.

Vi ved, at der er meget tillid forbundet med det her, og vi ønsker, at du stoler på vores æstetiske blik og naturlige resultater. Man skal føle sig tryg.

Jeg startede faktisk som kunde hos N’AGE, inden jeg tog uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske, og der følte jeg mig virkelig tryg.”

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias