Mød din behandler: Iben Flarup

Det er ikke tilfældigt, at N’AGE er Nordens førende kosmetiske klinikkæde. Vi har den højeste sikkerhed, den bedste teknologi på markedet og ikke mindst de skarpeste kosmetiske sygeplejersker, der mestrer deres håndværk med øje for detaljen. I dagens blogindlæg kan du lære én af dem at kende: Iben Flarup er kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Aarhus, og her fortæller hun om, hvilke behandlinger hun sværger til, hendes favoritprodukt – og så giver hun sit bedste råd til dig, der går og overvejer en behandling.

Iben Melholt Flarup

Alder: 36 år

Børn: To drenge på henholdsvis 5 og 8 år

Klinik: N’AGE Aarhus

Hudtype: Kombineret hud med tendens til melasma i panden efter to graviditeter

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Jeg er personligt vild med Profhilo! Det er ideelt til at give min hud det fugtboost den har brug for uden at give volumen. Jeg har store kinder fra naturens side, så volumen er ikke noget jeg mangler – endnu.

Profhilo forebygger desuden de træthedstegn, som huden får med alderen ved at stimulere til højere kollagenproduktion. Derudover er jeg kæmpe fan af botox imellem brynene og i panden. Det gør, at bekymringsrynkerne, som ofte hører med til at være mor til to, ikke får lov til at sætte sig fast.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“En kæmpe anbefaling er at få lagt et skræddersyet hudplejeprogram, der er tilpasset din unikke hudtype og udfordringer. Mine kunder bliver ofte overrasket over, hvor langt man kan komme med god klinisk hudpleje. Huden er vores største organ, og vi skal huske at passe godt på den.

Hvis jeg skulle vælge ét produkt, som er uundværlig i en god hudplejerutine, ville det være solcreme med faktor 50. Hver evig eneste dag. Solen ælder din hud mere end alt andet!”

Ibens hudplejerutine

Morgen

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Exfoliating Polish (2-4 gange om ugen)
 3. Blemish + Age Toner
 4. Phlorentin CF
 5. A.G.E. Interrupter
 6. Advanced Brightening SPF50

Aften

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Blemish + Age Toner
 3. Resveratrol B E
 4. Retinol 0.3 (3 gange om ugen)
 5. H.A. Intensifier
 6. A.G.E. Eye Complex

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Det er virkelig svært kun at vælge ét produkt. Jeg mener, at med Phloretin CF, Retinol 0.3 og Advanced Brightning UV Defense er jeg kommet af med stort set alt min melasma. Sammen med sunde solvaner selvfølgelig!”

Ibens bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Find et sted, hvor du har en god mavefornemmelse – vær gerne kritisk! Start med at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation, og lad os vejlede dig og sammen lægge den perfekte behandlingsplan for dig.

Vi ved, at der er meget tillid forbundet med det her, og vi ønsker, at du stoler på vores æstetiske blik og naturlige resultater. Man skal føle sig tryg.

Jeg startede faktisk som kunde hos N’AGE, inden jeg tog uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske, og der følte jeg mig virkelig tryg.”

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
5 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi