Mød din behandler: Julie Tromborg

Hos N’AGE gennemsyrer vores tre kerneværdier – etik, æstetik og sikkerhed – alle vores klinikker. Det betyder blandt andet, at vores kosmetiske sygeplejersker har retten til at sige nej til en behandling, hvis de ikke mener, at resultatet bliver naturligt, og så vægter de din tryghed over alt andet. Så da N’AGE åbnede sin ottende klinik i Charlottenlund 1. maj, fulgte der naturligvis nogle af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker med.

En af dem er Julie Tromborg, der med sin sans for detaljen, store erfaring hos N’AGE og faglige ballast er helt ideel for vores Charlottenlund-klinik. I dagens blogindlæg kan du møde hende og læse om, hvilke behandlinger hun er størst fan af, hendes hudplejerutine morgen og aften, og så deler hun sine bedste råd, når det kommer til både klinisk hudpleje og kosmetiske behandlinger.

Julie Tromborg

Alder: 26 år

Klinik: N’AGE Charlottenlund

Børn: Ingen børn

Hudtype: Kombineret hud med grov struktur og tørhed

julie tromborg

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Min yndlingsbehandling er botox, uden tvivl. Jeg er ikke bange for rynker og aldring, men grundet min enorme tørhed tydeliggøres mine linjer, og min make-up sætter sig i disse i panden og mellem brynene. Derudover virker det præventivt i min alder.

Derudover er jeg rigtig glad for Restylane i mine læber, da de førhen var ikke-eksisterende og nu har fået en fin volumen. Det har gjort en verden til forskel for mig. Endeligt er kombinationen af IPL for karsprængninger samt Fraxel for min grove hudstruktur og enkelte ar i ansigtet helt uundværlig!”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste hudplejetip er tålmodighed. Når vi arbejder med klinisk hudpleje forventes der reaktioner af forskellig slag, hvilket får mange til at give op. Men det er, hvad klinisk hudpleje kan – det virker! Derudover er det noget så simpelt som rens, morgen og aften og SPF50, der er nøglen til at bevare en smuk hud.”

Julies hudplejerutine

Morgen

  1. Cleansing Complex
  2. Calming Toner
  3. Silymarin CF
  4. Daily Power Defense
  5. Smart Tone Broad Spectrum SPF50+

Aften

  1. Cleansing Complex
  2. Dual Action Scrub (2-3 gange om ugen)
  3. Calming Toner
  4. Blemish + Age Defense (ved behov)
  5. Daily Power Defense

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Alle ovenstående produkter er favoritter, da jeg endelig har fundet en rutine, som imødekommer både uren og tør hud. Skal jeg vælge ét yndlingsprodukt, må det nok alligevel være min Smart Tone-solcreme. Det er den første – og eneste – solcreme, som ikke fedter mig til og tilstopper mine porer, men derimod hydrerer og beskytter i alle aspekter. Jeg elsker, at der er en smule tint i, da det gør min hud mere jævn og sommetider gør, at jeg ikke behøver make-up.”

Julies bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd til en, som overvejer en kosmetisk behandling, er at tage til en konsultation og få afmystificeret de fordomme og eventuelle bekymringer, der kan være i forbindelse med behandlingen. Prioriter sikkerheden, så du kan føle, at du er i trygge hænder. Og spring ud i det. Det er en investering i din livskvalitet – virkelig!”

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja