Mød din behandler: Michela Frahm

Det er ingen hemmelighed, at vi hos N’AGE aldrig går på kompromis med kvalitet, æstetik og den gode service. Det betyder for os også, at alle vores kosmetiske sygeplejersker mestrer lige præcis de tre discipliner. I dette blogindlæg kan du møde en af dem – Michela Frahm fra N’AGE Odense. Michela vil her fortælle om, hvilken hudpleje hun sværger til, hvilke behandlinger hun ikke kan undvære, og hvad hendes bedste råd er til dig, som overvejer en kosmetisk behandling.

Michela Frahm

Alder: 31 år

Børn: En datter på tre og en hund, der hedder Gilbert

Klinik: N’AGE Odense

Hudtype: Normal hudtype med tendens til melasma, der er hormonelt betinget pigmentering

michela frahm

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Jeg er glad for at kombinere flere behandlinger, da jeg synes at det oftest skaber den bedste harmoni. Listen er for mit vedkommende lang, men det er vigtigt for mig, at alt hvad jeg får lavet ser naturligt ud.

En behandling, jeg er særligt glad for, er Restylane. Det giver både en lille smule fylde i mine læber, reducerer mine rande under øjnene, et løft ved kindbenene og så giver Skinbooster-behandlingen mig glød og et skønt fugtboost.

I kombination med Restylane får jeg også lavet botox. Det gør jeg for at forebygge de linjer, jeg kan få, når jeg bruger min mimik, men i en dosis hvor jeg efterlader bevægelse i mit ansigt. Det får jeg typisk i panden, smilerynker, bekymringsrynken og for nedadvendte mundvige, da jeg ikke ønsker at se sur ud, når jeg egentlig blot slapper af.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste hudplejetip er en simpel, men effektiv remse: rens, forebyg, korriger, fugt, beskyt, REPEAT!

For mig er det vigtigt også at gøre sit hjemmearbejde ordentligt, for hvad hjælper ovenstående behandlinger, hvis lærredet er ved at krakelere. Da jeg som nævnt døjer med melasma, arbejder jeg intensivt med at komme dette til livs. Jeg veksler primært mellem produkter fra SkinCeuticals og ZO Skin Health, fordi det er klinisk dokumenteret hudpleje med bagvedliggende forskning, og som jeg ved virker.”

Michelas hudplejerutine

Morgen

 1. Gentle Cleanser
 2. Exfoliating Polish
 3. Complexion Renewal Pads
 4. Phloretin CF
 5. 10 % Vitamin C Self-Activating
 6. Discoloration Defense Serum
 7. H.A. Intensifier
 8. Daily Moisture
 9. Daily Sheer Broad Spectrum SPF50
Gentle Cleanser / Exfoliating Polish / Complexion Renewal Pads / Phloretin CF / 10 % Vitamin C Self-Activating / Discoloration Defense Serum / H.A. Intensifier / Daily Moisture / Daily Sheer Broad Spectrum SPF50

Aften

 1. Glycolic Renewal Cleanser
 2. Complexion Renewal Pads
 3. Resveratrol B E
 4. Retinol Skin Brightener 0,5 %
 5. H.A. Intensifier
 6. Daily Moisture
Glycolic Renewal Cleanser / Complexion Renewal Pads / Resveratrol B E / Retinol Skin Brightener 0,5 % / H.A. Intensifier / Daily Moisture

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Jeg har selvfølgelig flere, men hvis jeg skal vælge, må det være Phloretin CF og Discoloration Defense Serum fra SkinCeuticals og fra ZO Skin Health er det Retinol Skin Brightener og Daily Sheer Broad Spectrum SPF50.”

Michelas bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd til dig, der overvejer at kaste dig ud i kosmetiske behandlinger, er først og fremmest at tage til en konsultation. Stol på din egen intuition, men vær også åben over for professionalismen, så skal det hele nok gå godt. Hos N’AGE er din tryghed vores topprioritet, og når du først er i hænderne på en behandler, du føler dig tryg ved, kan hun hjælpe dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv.”

Tak til vores mange glade kunder

5
2 timer siden
Det bedste sted til behandlinger
Det eneste sted, jeg vil behandles. Der er en rolig og professionel stemning, og de...
Mie Jørgensen
5
7 timer siden
Tak for altid opmærksom behandling med…
Tak for altid opmærksom behandling med respekt for ønsker og behov. Det er betryggende at...
Susanne
5
8 timer siden
En virkelig rar og professionel…
En virkelig rar og professionel behandling med øje for det naturlige resultat. Jeg vil helt...
Kamilla Danielsen
5
10 timer siden
Trygt og rart sted
Trygt og rart sted, god service og rådgivning ...
Eva
5
12 timer siden
Nærværende, problemløsende og retningsavnisende
Det er de tre ord jeg vil bruge til at beskrive min oplevelse hos N’AGE....
Charlotte Sørensen
5
13 timer siden
Kompetent og venligt personale.
Kompetent og venligt personale. ...
Kunde
5
1 dag siden
Høj kvalitet og nærvær!
Yderst respektfuldt personale og excellent vejledning, hvor der blev lyttet til mine ønsker, så jeg...
Anonym
5
1 dag siden
Anbefalelsesværdigt sted
God service, gode produkter, god oplevelse ...
Maria
5
1 dag siden
Det var en sød og god behandler
Det var en sød og god behandler. Jeg følte mig meget tryg. ...
Camilla Schmidt
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning i hudpleje med…
Rigtig god vejledning i hudpleje med gode resultater ...
Iben Hjerrild Jurcenoks