Book tid

Mød din behandler: Michela Frahm

Det er ingen hemmelighed, at vi hos N’AGE aldrig går på kompromis med kvalitet, æstetik og den gode service. Det betyder for os også, at alle vores kosmetiske sygeplejersker mestrer lige præcis de tre discipliner. I dette blogindlæg kan du møde en af dem – Michela Frahm fra N’AGE Odense. Michela vil her fortælle om, hvilken hudpleje hun sværger til, hvilke behandlinger hun ikke kan undvære, og hvad hendes bedste råd er til dig, som overvejer en kosmetisk behandling.

Michela Frahm

Alder: 31 år

Børn: En datter på tre og en hund, der hedder Gilbert

Klinik: N’AGE Odense

Hudtype: Normal hudtype med tendens til melasma, der er hormonelt betinget pigmentering

michela frahm

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Jeg er glad for at kombinere flere behandlinger, da jeg synes at det oftest skaber den bedste harmoni. Listen er for mit vedkommende lang, men det er vigtigt for mig, at alt hvad jeg får lavet ser naturligt ud.

En behandling, jeg er særligt glad for, er Restylane. Det giver både en lille smule fylde i mine læber, reducerer mine rande under øjnene, et løft ved kindbenene og så giver Skinbooster-behandlingen mig glød og et skønt fugtboost.

I kombination med Restylane får jeg også lavet botox. Det gør jeg for at forebygge de linjer, jeg kan få, når jeg bruger min mimik, men i en dosis hvor jeg efterlader bevægelse i mit ansigt. Det får jeg typisk i panden, smilerynker, bekymringsrynken og for nedadvendte mundvige, da jeg ikke ønsker at se sur ud, når jeg egentlig blot slapper af.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste hudplejetip er en simpel, men effektiv remse: rens, forebyg, korriger, fugt, beskyt, REPEAT!

For mig er det vigtigt også at gøre sit hjemmearbejde ordentligt, for hvad hjælper ovenstående behandlinger, hvis lærredet er ved at krakelere. Da jeg som nævnt døjer med melasma, arbejder jeg intensivt med at komme dette til livs. Jeg veksler primært mellem produkter fra SkinCeuticals og ZO Skin Health, fordi det er klinisk dokumenteret hudpleje med bagvedliggende forskning, og som jeg ved virker.”

Michelas hudplejerutine

Morgen

 1. Gentle Cleanser
 2. Exfoliating Polish
 3. Complexion Renewal Pads
 4. Phloretin CF
 5. 10 % Vitamin C Self-Activating
 6. Discoloration Defense Serum
 7. H.A. Intensifier
 8. Daily Moisture
 9. Daily Sheer Broad Spectrum SPF50
Gentle Cleanser / Exfoliating Polish / Complexion Renewal Pads / Phloretin CF / 10 % Vitamin C Self-Activating / Discoloration Defense Serum / H.A. Intensifier / Daily Moisture / Daily Sheer Broad Spectrum SPF50

Aften

 1. Glycolic Renewal Cleanser
 2. Complexion Renewal Pads
 3. Resveratrol B E
 4. Retinol Skin Brightener 0,5 %
 5. H.A. Intensifier
 6. Daily Moisture
Glycolic Renewal Cleanser / Complexion Renewal Pads / Resveratrol B E / Retinol Skin Brightener 0,5 % / H.A. Intensifier / Daily Moisture

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Jeg har selvfølgelig flere, men hvis jeg skal vælge, må det være Phloretin CF og Discoloration Defense Serum fra SkinCeuticals og fra ZO Skin Health er det Retinol Skin Brightener og Daily Sheer Broad Spectrum SPF50.”

Michelas bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd til dig, der overvejer at kaste dig ud i kosmetiske behandlinger, er først og fremmest at tage til en konsultation. Stol på din egen intuition, men vær også åben over for professionalismen, så skal det hele nok gå godt. Hos N’AGE er din tryghed vores topprioritet, og når du først er i hænderne på en behandler, du føler dig tryg ved, kan hun hjælpe dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv.”

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen