Mød din behandler: Michela Frahm

Det er ingen hemmelighed, at vi hos N’AGE aldrig går på kompromis med kvalitet, æstetik og den gode service. Det betyder for os også, at alle vores kosmetiske sygeplejersker mestrer lige præcis de tre discipliner. I dette blogindlæg kan du møde en af dem – Michela Frahm fra N’AGE Odense. Michela vil her fortælle om, hvilken hudpleje hun sværger til, hvilke behandlinger hun ikke kan undvære, og hvad hendes bedste råd er til dig, som overvejer en kosmetisk behandling.

Michela Frahm

Alder: 31 år

Børn: En datter på tre og en hund, der hedder Gilbert

Klinik: N’AGE Odense

Hudtype: Normal hudtype med tendens til melasma, der er hormonelt betinget pigmentering

michela frahm

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Jeg er glad for at kombinere flere behandlinger, da jeg synes at det oftest skaber den bedste harmoni. Listen er for mit vedkommende lang, men det er vigtigt for mig, at alt, jeg får lavet, ser naturligt ud. Derfor er jeg glad for at være hos N’AGE.

En behandling, jeg er særligt glad for, er Restylane. Det giver både en lille smule fylde i mine læber, reducerer mine rande under øjnene, et løft ved kindbenene og så giver Skinbooster-behandlingen mig glød og et skønt fugtboost.

I kombination med Restylane får jeg også lavet botox. Det gør jeg for at forebygge de linjer, jeg kan få, når jeg bruger min mimik, men i en dosis hvor jeg efterlader bevægelse i mit ansigt. Det får jeg typisk i panden, smilerynker, bekymringsrynken og for nedadvendte mundvige, da jeg ikke ønsker at se sur ud, når jeg egentlig blot slapper af.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste hudplejetip er en simpel, men effektiv remse: rens, forebyg, korriger, fugt, beskyt, REPEAT!

For mig er det vigtigt også at gøre sit hjemmearbejde ordentligt, for hvad hjælper ovenstående behandlinger, hvis lærredet er ved at krakelere. Da jeg som nævnt døjer med melasma, arbejder jeg intensivt med at komme dette til livs. Jeg veksler primært mellem produkter fra SkinCeuticals og ZO Skin Health, fordi det er klinisk dokumenteret hudpleje med bagvedliggende forskning, og som jeg ved virker.”

Michelas hudplejerutine

Morgen

 1. Gentle Cleanser
 2. Exfoliating Polish
 3. Complexion Renewal Pads
 4. Phloretin CF
 5. 10 % Vitamin C Self-Activating
 6. Discoloration Defense Serum
 7. H.A. Intensifier
 8. Daily Moisture
 9. Daily Sheer Broad Spectrum SPF50
Gentle Cleanser / Exfoliating Polish / Complexion Renewal Pads / Phloretin CF / 10 % Vitamin C Self-Activating / Discoloration Defense Serum / H.A. Intensifier / Daily Moisture / Daily Sheer Broad Spectrum SPF50

Aften

 1. Glycolic Renewal Cleanser
 2. Complexion Renewal Pads
 3. Resveratrol B E
 4. Retinol Skin Brightener 0,5 %
 5. H.A. Intensifier
 6. Daily Moisture
Glycolic Renewal Cleanser / Complexion Renewal Pads / Resveratrol B E / Retinol Skin Brightener 0,5 % / H.A. Intensifier / Daily Moisture

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Jeg har selvfølgelig flere, men hvis jeg skal vælge, må det være Phloretin CF og Discoloration Defense Serum fra SkinCeuticals og fra ZO Skin Health er det Retinol Skin Brightener og Daily Sheer Broad Spectrum SPF50.”

Michelas bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd til dig, der overvejer at kaste dig ud i kosmetiske behandlinger, er først og fremmest at tage til en konsultation. Stol på din egen intuition, men vær også åben over for professionalismen, så skal det hele nok gå godt. Hos N’AGE er din tryghed vores topprioritet, og når du først er i hænderne på en behandler, du føler dig tryg ved, kan hun hjælpe dig med at blive den bedste og gladeste version af dig selv.”

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh