MØD KASPER

’Jeg gik derned i min frokostpause. Få minutter senere var mine dybe furer langs næsefløjene væk – og da jeg vågnede om morgenen på 5. dagen var rynkerne i panden også forsvundet. Så er det man tænker: Hvorfor pokker skulle det tage mig så lang tid?’

Sådan beskriver Kasper Juel, 40 år, gift, far til to drenge, og selvstændig tømrermester, sit første møde med sit livs første rynkereducerende behandling.

Han fik i sommer furerne langs begge næsefløje fyldt ud med Restylane. Samtidig fik han Botox/Azzalure i panden, og i de to små bekymringsrynker mellem øjenbrynene. Fra Kasper parkerede sin kassevogn få hundrede meter fra N’ages klinik i Aarhus, til han igen sad bag rattet for at køre tilbage på byggepladsen, gik der 35 minutter.

Forinden havde han gået 2 år og været træt af sit eget spejlbillede.

’Når man er forholdsvis ung, bilder man sig ind, at man aldrig selv får rynker – men da jeg var på vej mod de 38 kunne jeg godt se, at den opfattelse måtte jeg revidere: Det gik ret stærkt fra jeg noterede mig den første rynke i panden, til der var tre meget tydelige lange streger. Og når hårgrænsen også har flyttet sig, er det ikke nemt at skjule. Samtidig kom de der to dybe furer også snigende. Det fik mig til at se slidt ud. Og træt. Og alt for markant. Det brød jeg mig ikke om, for jeg føler mig både stærk og frisk’.

’Min kone bemærkede det også – og opfordrede mig til at få gjort noget ved det. Alligevel tog den ene dag bare den anden. Jeg gik på nettet, læste om Botox og Restylane, fik travlt på jobbet, og kom fra det igen … gik på nettet igen … fik travlt – og pludselig var der gået 2 år. Indtil min kone sagde: Du får aldrig tid – hvis ikke, du bestiller en tid’.

Allerede da Kasper kørte fra klinikken kunne han se forandringen i ansigtet. Restylanen havde øjeblikkeligt fyldt de to furer langs næseryggen ud. 5 dage senere indtrådte virkningen fra Botox’en/Azzaluren.

’Det var en fed følelse at stå op, gå ud på badeværelset og se et ansigt i spejlet, jeg synes passer til den, jeg er. Ikke 20 år længere – men heller ikke gammel, slidt og træt. Jeg synes selv, der er blevet taget en 4-5 år af min alder’.

Det er Kasper ikke den eneste, der synes. Som 34-årig var han håndværkermodel for et landsdækkende tagfirma. Firmaets biler kører stadig rundt i landet med et stort foto af en 34-årig Kasper på siderne.

En af firmaets biler holdt tilfældigvis ude på p-pladsen, da Kasper et par uger efter behandlingen var på Aarhus Universitet for at snedkerere på en trappe.

Mens jeg står og arbejder koncentreret, kommer en håndværker fra et andet firma hen til mig og siger: Er det ikke dig, der er et billede af nede på den bil? – Sjovt at møde dig, du ser da noget yngre ud i virkeligheden’.

’– Og det billede er altså 6 år gammelt’, griner Kasper.

Om det også skal tage ham 2 år at bestille tid næste gang?

’Nej, det er da de dummeste 2 år – det her skal holdes ved lige. Mit job som håndværker betyder mange timer ude i al slags vejr. Og også mange op og nedture i en presset branche. Det slider på både kroppen og ansigtet. Men derfor behøver man jo ikke at se slidt ud. For mig er Restylane og Botox i hvert fald blevet lige så naturligt som at gå til lægen og få 2 sting i fingeren, når jeg har slået mig selv over fingeren med min hammer.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette