Når (sol)skaden er sket!

Sommeren er stadig over os, og mange af os har nu en fin gylden kulør – og en del af os er nok også at blevet røde og forbrændte i forsøget på at få en flot farve. Selvom kuløren falmer hen over efteråret, vil din soleksponering over tid vise sig som tidlige eller tydeligere aldringstegn i form af pigmentpletter, rynker og linjer i huden.

Stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerskerske, Ida Bille Brahe, har mange års erfaring i effektivt at korrigere solskader og giver dig her de bedste råd om behandlingsmulighedene til at komme af med solskaderne, du måske allerede har fået, og igen opnå en jævn hudtone.

 ”Der er nok mange af os, som i peroder har dyrket solen, fordi vi ikke kendte til solskader eller ikke bekymrede os om det. På sigt vil vi alle se resultatet af soleksponering i form af pigmentpletter i huden. Det er ikke noget, der nødvendigvis bliver synligt med det samme, så vi tænker måske ikke over, at skaden sker. Afhængigt af vores solbeskyttende vaner, genetiske faktorer og det totale antal timer, vi bruger i solen, vil der nærmest uundgåeligt fremkomme brune/lyse fregnelignende pigmenteringspletter i huden ved cirka 30-40 års alderen. Solen accelerer også nedbrydelsen af din huds kollagen og elastin, hvilket resulterer i for tidlige aldringstegn som rynker og linjer,” fortæller Ida.

“Desværre for mange af os har lys, skandinavisk hud også større tendens til at blive solskadet end mørk hud. Det skyldes dels, at der er et lavere indhold af melanin i huden (pigment), som beskytter os fra UV strålernes skadelige effekter,” forsætter Ida.

Korrigerende behandlinger for pigmentpletter

Der er heldigvis flere måder at behandle pigmentforandringer på. Ida anbefaler i denne forbindelse 3 behandlinger, som effektivt reducerer skaderne, og samtidigt bidrager de alle til en generelt jævnere hudstruktur og friskere glød:

IPL mod pigmentpletter

IPL-teknologien har utroligt mange funktioner. En af dem er, at den sikkert og effektivt  korrigerer og udjævner uønsket pigmentering og pigmenteringspletter forårsaget af solen. Hos N’AGE benytter vi den sikreste og mest effektive IPL-teknologi på markedet, og derfor kan vi skabe utroligt flotte resultater”, lyder det fra Ida.
Denne kunde har fået én behandling med IPL mod pigmentpletter.

IPL udsender et intensivt pulserende lys mod huden, som absorberes af pigmenter og rødmen. Når lysbølgen rammer pigmenteringen, udvikles energien til en varme, som så reducerer pigmentsamlingen i huden og resulterer i en mere ensartet hudtone . Om behandlingens effekt fortæller Ida:

”De første dage vil du opleve, at din pigmentering bliver en anelse mørkere, men derefter vil ujævnhederne lysne og udjævnes. Du vil kunne se den fulde effekt af behandlingen ca. 3 uger efter din sidste behandling.”

Til korrigering af solskader og behandling af pigmentforandringer samt beroende på dit udgangspunkt anbefales 3-4 behandlinger med 4 ugers interval.

Prisen for IPL mod pigmentpletter starter fra 950 kr. for enkelte pletter.

Læs mere om IPL mod pigmentpletter her >>

Fraktioneret CO2 laser

Fraktioneret CO2 laser er en sikker og effektiv behandling til at fjerne pigmentpletter, reducere linjer, rynker, ar og store porer.Ved behandling med fraktioneret CO2 foretages en kontrolleret skade på hudens overflade. Det sender et signal til huden om, at den skal regenerere sig selv. Allerede efter én uge begynder man at kunne se resultater, og da behandlingen også stimulerer hudens naturlige kollagendannelse, vil resultat blive bedre og tydeligere i de efterfølgende 4-6 måneder,” fortæller Ida.

2-3 behandlinger med fraktioneret CO2 laser anbefales for at opnå det bedste resultat. Behandlingen gentaget med et interval på en måned.

En fraktioneret CO2-laserbehandling kræver, at huden ikke bliver udsat for skarp sollys. Allerede i efteråret vil du kunne få foretaget din behandling.

Prisen for Fraktioneret CO2 i hele ansigtet er 9.000 kr. 

Læs mere om Fraktioneret CO2 laser her >>

Denne kunde har fået 2 behandlinger med fraktioneret CO2 laser

Kemiske peelings

”Kemiske peelings har en rigtig god effekt på ujævn pigmentering og hudstruktur. Hos N’AGE har vi en bred vifte af kemiske peelings såsom Milk peel, Salicylsyre- og TCA-peeling, som vi nøje udvælger ud fra en professionel vurdering af den individuelle hudtype”, fortæller Ida og fortsætter:

Fælles for de kemiske peelings er, at de går i dybden og øger cellegenereringen. Det resulterer i en jævnere hudstruktur og hudfarve.

Denne kunde er blevet behandlet med en TCA peeling på 15% i styrke.

Antal behandlinger varierer fra 2 – 4 og vurderes ud fra det individuelle hudproblem og hudens tilstand. Afhængigt af styrken og PH-værdien på den kemiske peeling, kan behandlingen gentages med ca. 1 – 2 ugers interval.

Efter en kemisk peeling er huden meget lysfølsom, så man skal helt undgå solen i minimum 10 dage efter, og hvis man befinder sig udenfor, skal man bruge en solcreme med faktor 50 og gå med hat for at sikre sit resultat og undgå yderligere solskader.

Prisen for en kemisk peeling varierer efter type og styke.

Læs mere om kemiske peelings her >>

I tvivl om hvilken behandling, der passer dig?

Book meget gerne tid til en helt gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan se på dine solskader og vurdere, hvilken behandling der vil have størst effekt for dig og din hudstruktur.

Tak til vores mange glade kunder

5
14 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
23 timer siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi