N’AGE Brevkasse: Ida Bille Brahe svarer på spørgsmål

Vores nye N’AGE Brevkasse tager udgangspunkt i jeres spørgsmål til vores behandlinger. Vi har derfor allieret os med en af de bedste i branchen, når det kommer til kosmetiske behandlinger: stifter af og direktør hos N’AGE, Ida Bille Brahe. Ida har mere end 20 års erfaring og ekspertise, hvilket gør hende til en af de dygtigste behandlere i Norden.

Ida Bille Brahe

  • Direktør hos N’AGE
  • Uddannet sygeplejerske og sidenhen videreuddannet til kosmetisk sygeplejerske
  • Stiftede N’AGE i 2003, der i dag har over 75 ansatte
  • Har arbejdet med Restylane siden 1993 og var med til at lancere det på det danske marked
ida bille brahe

3 spørgsmål til Ida

Vi har samlet tre af de hyppigste spørgsmål fra jer og har stillet dem til Ida, som her vil besvare dem:

1. Hvordan virker botox?

“Botox, eller Botulinum Toxin, er et muskelafslappende behandling. Det anvendes til at udglatte rynker, der opstår ved bevægelse af musklerne – eksempelvis bekymringsrynken, panderynker og smilerynker. Selve behandlingen er relativ simpel, men der er visse hensyn i forhold til at skabe et naturligt resultat, der skal tages, inden du kan komme i gang”, forklarer Ida.

“Derudover kræver det en godkendelse hos en af vores hudlæger i N’AGE, før du kan få botox. Vi har 10 dermatologer tilknyttet vores 7 klinikker. Hele forløbet starter dog med en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, så vi kan vurdere, om botox faktisk er den rigtige behandling til dig, inden vi sender dig til en af vores hudlæger.”

“Til selve behandlingen går det hurtigt: Du får markeret injektionspunkterne i de muskler, der skal afslappes, hvorefter botox injiceres. Smerteniveauet er mildt, og det er hurtigt overstået. Herefter vil du gradvist over de næste 3-10 dage opleve, at rynken reduceres og muskelsammentrækningen bliver mindre kraftfuld. Det er dog helt op til dig at bestemme, hvor meget du vil have reduceret”, forsikrer Ida.

“Du skal til en kontrol efter 14 dage, så vi er sikre på, at resultatet er, præcis som du kunne tænke dig. Resultatet af botox holder i 3-6 måneder, hvorefter du kan få vedligeholdt resultatet med en ny behandling. Hvis ikke, forsvinder virkningen af botox helt af sig selv”.

2. Hvad er filler?

“Filler er også en injektionsbehandling, og den forveksles overraskende tit med botox. Begge behandlinger bruges nemlig til rynkereduktion, men der er alligevel stor forskel. Filler tilfører, som navnet antyder, fylde til huden. Den filler, vi bruger, hedder Restylane og er en såkaldt ikke-permanent filler”, fortæller Ida.

“At Restylane er ikke-permanent, betyder, at den nedbrydes naturligt over tid. Restylane består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – to ingredienser, der allerede findes i huden. Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtbinder og kan binde over 1.000 gange sin egen vægt i vand. En fillerbehandling giver derfor også det behandlede område et fugtboost.”

“Filler er fantastisk til mange ting: Det kan både konturere og fremhæve ansigtstræk, det kan genetablere tabt fylde i ansigtet, udglatte huden og mindske træthedstegn såsom rande under øjnene. Filler lægges også i læberne, hvis man ønsker mere definition, harmoni og fylde der. Det skønne ved filler er også, at resultatet kan ses med det samme, så du faktisk kan se friskere ud på kun få minutter”, forklarer Ida.

3. Hvordan virker fedtfrysning?

“Vi får ofte mange spørgsmål til permanent fedtfrysning. De fleste har et sted på kroppen, hvor fedtet har tendens til at lagre sig lidt ubelejligt. Fedtfrysning er en metode, der er ideel til dig, der har fedtdepoter, du ikke synes at kunne komme af med”, forklarer Ida.

“Hos N’AGE anvender vi den patenterede og FDA-godkendte fedtfrysningsteknologi CoolSculpting. Faktisk er det den eneste permanente fedtfrysningsmetode, der er FDA-godkendt. Det betyder, at den er sikkerhedsgodkendt og med dokumenteret virkning. CoolSculpting kommer med teknologien Freeze Detect, som er din garanti for at undgå frostskader under behandlingen.”

“Behandlingen fungerer nemlig, som navnet antyder: Fedtet fryses væk. Teknologien bag CoolSculpting kaldes cryolipolysis, der tager udgangspunkt i, hvordan fedt responderer på kulde. Det viser sig, at ved præcis -11 grader koncentreret kulde, dør fedtcellerne, uden at hud eller nerver beskadiges”, forklarer Ida og fortsætter:

“Det betyder, at man kan påvirke mængden af fedtceller på kroppen – da du ikke danner nye fedtceller efter puberteten. De områder, vi oftest behandler med CoolSculpting, er maven, dansehåndtagene, inderlår, mormorarmene og selvfølgelig dobbelthagen. Resultatet er en reduktion på 20-27 % af fedtcellerne i området efter 3 måneder.”

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette