N’AGE Brevkasse: Ida Bille Brahe svarer på spørgsmål

Vores nye N’AGE Brevkasse tager udgangspunkt i jeres spørgsmål til vores behandlinger. Vi har derfor allieret os med en af de bedste i branchen, når det kommer til kosmetiske behandlinger: stifter af og direktør hos N’AGE, Ida Bille Brahe. Ida har mere end 20 års erfaring og ekspertise, hvilket gør hende til en af de dygtigste behandlere i Norden.

Ida Bille Brahe

  • Direktør hos N’AGE
  • Uddannet sygeplejerske og sidenhen videreuddannet til kosmetisk sygeplejerske
  • Stiftede N’AGE i 2003, der i dag har over 75 ansatte
  • Har arbejdet med Restylane siden 1993 og var med til at lancere det på det danske marked
ida bille brahe

3 spørgsmål til Ida

Vi har samlet tre af de hyppigste spørgsmål fra jer og har stillet dem til Ida, som her vil besvare dem:

1. Hvordan virker botox?

“Botox, eller Botulinum Toxin, er et muskelafslappende behandling. Det anvendes til at udglatte rynker, der opstår ved bevægelse af musklerne – eksempelvis bekymringsrynken, panderynker og smilerynker. Selve behandlingen er relativ simpel, men der er visse hensyn i forhold til at skabe et naturligt resultat, der skal tages, inden du kan komme i gang”, forklarer Ida.

“Derudover kræver det en godkendelse hos en af vores hudlæger i N’AGE, før du kan få botox. Vi har 10 dermatologer tilknyttet vores 7 klinikker. Hele forløbet starter dog med en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, så vi kan vurdere, om botox faktisk er den rigtige behandling til dig, inden vi sender dig til en af vores hudlæger.”

“Til selve behandlingen går det hurtigt: Du får markeret injektionspunkterne i de muskler, der skal afslappes, hvorefter botox injiceres. Smerteniveauet er mildt, og det er hurtigt overstået. Herefter vil du gradvist over de næste 3-10 dage opleve, at rynken reduceres og muskelsammentrækningen bliver mindre kraftfuld. Det er dog helt op til dig at bestemme, hvor meget du vil have reduceret”, forsikrer Ida.

“Du skal til en kontrol efter 14 dage, så vi er sikre på, at resultatet er, præcis som du kunne tænke dig. Resultatet af botox holder i 3-6 måneder, hvorefter du kan få vedligeholdt resultatet med en ny behandling. Hvis ikke, forsvinder virkningen af botox helt af sig selv”.

2. Hvad er filler?

“Filler er også en injektionsbehandling, og den forveksles overraskende tit med botox. Begge behandlinger bruges nemlig til rynkereduktion, men der er alligevel stor forskel. Filler tilfører, som navnet antyder, fylde til huden. Den filler, vi bruger, hedder Restylane og er en såkaldt ikke-permanent filler”, fortæller Ida.

“At Restylane er ikke-permanent, betyder, at den nedbrydes naturligt over tid. Restylane består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – to ingredienser, der allerede findes i huden. Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtbinder og kan binde over 1.000 gange sin egen vægt i vand. En fillerbehandling giver derfor også det behandlede område et fugtboost.”

“Filler er fantastisk til mange ting: Det kan både konturere og fremhæve ansigtstræk, det kan genetablere tabt fylde i ansigtet, udglatte huden og mindske træthedstegn såsom rande under øjnene. Filler lægges også i læberne, hvis man ønsker mere definition, harmoni og fylde der. Det skønne ved filler er også, at resultatet kan ses med det samme, så du faktisk kan se friskere ud på kun få minutter”, forklarer Ida.

3. Hvordan virker fedtfrysning?

“Vi får ofte mange spørgsmål til permanent fedtfrysning. De fleste har et sted på kroppen, hvor fedtet har tendens til at lagre sig lidt ubelejligt. Fedtfrysning er en metode, der er ideel til dig, der har fedtdepoter, du ikke synes at kunne komme af med”, forklarer Ida.

“Hos N’AGE anvender vi den patenterede og FDA-godkendte fedtfrysningsteknologi CoolSculpting. Faktisk er det den eneste permanente fedtfrysningsmetode, der er FDA-godkendt. Det betyder, at den er sikkerhedsgodkendt og med dokumenteret virkning. CoolSculpting kommer med teknologien Freeze Detect, som er din garanti for at undgå frostskader under behandlingen.”

“Behandlingen fungerer nemlig, som navnet antyder: Fedtet fryses væk. Teknologien bag CoolSculpting kaldes cryolipolysis, der tager udgangspunkt i, hvordan fedt responderer på kulde. Det viser sig, at ved præcis -11 grader koncentreret kulde, dør fedtcellerne, uden at hud eller nerver beskadiges”, forklarer Ida og fortsætter:

“Det betyder, at man kan påvirke mængden af fedtceller på kroppen – da du ikke danner nye fedtceller efter puberteten. De områder, vi oftest behandler med CoolSculpting, er maven, dansehåndtagene, inderlår, mormorarmene og selvfølgelig dobbelthagen. Resultatet er en reduktion på 20-27 % af fedtcellerne i området efter 3 måneder.”

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja