N’AGE SHOP 1 ÅR – FØDSELSDAGSGAVE TIL DIG

N’AGE SHOP 1 ÅR – FØDSELSDAGSGAVE TIL DIG

N’AGE SHOP fylder 1 år, og i den anledning har vi sammensat en række fødselsdagspakker med kliniske hudplejeprodukter, målrettet din hudtype. Pakkerne indeholder produkter med potente ingredienser der skaber synlige resultater. Find den pakke, der passer lige præcis dig og din hud.

FÅ EN GAVE MED!

Elsker du fødselsdagsgaver? Hos N’AGE SHOP fejrer vi vores første fødselsdag med en antioxidant til alle, der køber en fødselsdagspakke.

Gaven indeholder en pouch og en 15 ml C E Ferulic – et enestående tredobbelt antioxidantserum, der er hudens vitaminpille. Gaven medfølger i alle følgende pakker!  

PAKKE TIL TØR OG SENSITIV HUD

Er din hud tør med synlige aldringstegn, i form af fine linjer, rynker og slap hud, anbefaler vi pakken her. Pakken indeholder den patenterede rynkereducerende ansigtscreme Triple Lipid Restore 2:4:2 samt den milde eksfolierende toner Equalizing Toner.

  • Triple Lipid Restore 2:4:2 sikrer med dens tre naturlige fedtstoffer, at hudbarrieren fungerer optimalt og ikke bliver tør og irriteret. Cremen medvirker desuden til en mere jævn hudstruktur og tilføjer glød, fugt og fylde til huden.
  • Equalizing Toner eksfolierer huden mildt, samtidig med at den opfrisker og udglatter. Toneren genopretter hudens naturlige forsvar, beroliger og blødgør.

PAKKE TIL FUGT OG BESKYTTELSE

Ønsker du at forkæle din hud med ekstra fugt og beskyttelse samtidig med at modvirke aldringstegn, er pakken her noget for dig. Pakken indeholder fugtmagneten af et serum H.A. Intensifier og den fugtgivende solbeskyttelse Ultra Facial UV Defense.

  • H.A. Intensifier genopretter hudens fugtbalance med hyaluronsyre. Serummet stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, der sammen udglatter og øger elasticiteten og fastheden i huden og dermed modvirker aldringstegn.
  • Ultra Facial UV Defense er en ultralet og fugtgivende solbeskyttelse, der effektivt beskytter mod de skadelige UVA- og UVB-stråler. Solbeskyttelsen forhindrer UV-strålernes nedbrydning af de kollagene fibre og modvirker aldringstegn og hyperpigmentering i huden.

PAKKE TIL ANTIOXIDANT BOOST

Skal din hud spækkes med vitaminer op til vinter? Så har vi den helt rette pakke til dig her. Pakken indeholder SkinCeuticals særdeles revolutionerende serum C E Ferulic. Serummet har sat standarten inden for moderne hudpleje og er enormt effektiv. I Pakken inkluderes der således både en C E Ferulic i 30 ml og vores fødselsdagsgave; en C E Ferulic i 15 ml.

  • C E Ferulic er en kombination af flere antioxidanter, der optimerer hinandens effekt. Tilsammen besidder de inflammatoriske og cellefornyende egenskaber. Antioxidanterne neutraliserer de frie radikaler, som er skadelige for huden, hvilket er den primære faktor for tidlige aldringstegn. Serummet styrker hudens naturlige immunforsvar samt giver glød og en synlig mere ungdommelig hud.

PAKKE TIL OPTIMERING OG BESKYTTELSE

Vinter og mørke rande under øjnene går ofte hånd i hånd. Der er hjælp at hente! Pakken her indeholder den avancerede antiage øjencreme A.G.E. Eye Complex og den fugtgivende solfaktor Ultra Facial UV Defense.

  • A.G.E. Eye Complex indeholder ingredienser, der stimulerer dannelsen af kollagen og elastin, som aktivt modvirker synlige aldringstegn såsom fine linjer og smilerynker. Øjencremen lysner og giver glød i øjenområdet, samtidig med at den forebygger mørke rander på kort og lang sigt. Et godt resultat kommer i kombination med behandlingerne Sunekos eller Restylane.
  • Ultra Facial UV Defense indeholder avancerede UV-filtre, der forebygger aldringstegn forårsaget af UV-stråler. Solbeskyttelsen forhindrer UV-strålernes nedbrydning af de kollagene fibre og tilfører tilmed fugt i en ultralet konsistens.

PAKKE TIL HUD MED ALDRINGSTEGN

Ønsker du at mindste de synlige aldringstegn i huden? Her er pakken til dig! Pakken indeholder den opstrammende, beroligende og fugtgivende ansigtscreme A.G.E. Interrupter.

  • A.G.E. Interrupter er en antiage ansigtscreme, der aktivt bekæmper synlige aldringstegn. Ansigtscremen indeholder både beskyttende antioxidanter og Proxylane, som stimulerer dannelsen af kollagen og elastin i huden, der forebygger kreppet hud og aldringstegn.

PAKKE TIL UREN HUD

Døjer du med fedtet hud, urenheder og akneudbrud, er pakken her målrettet dig. Pakken indeholder den effektive kemiske peeling Blemish + Age Defense samt den udglattende natcreme Glycolic 10 Renew Overnight

  • Blemish + Age Defense er et serum uden olie, der er specielt formuleret til behandling af urenheder, akne og synlige aldringstegn. Serummet indeholder både AHA- og BHA-syrer, som trænger dybt ned i porerne og eksfolierer og desinficerer, hvilket resulterer i en hud med mere glød og jævn struktur.
  • Glycolic 10 Renew Overnight er en natcreme, der indeholder 10 % glykolsyre, hvilket fornyer cellerne i huden, mens det reparerer og udglatter. Cremen eksfolierer nænsomt døde hudceller og medvirker til en sundere hud med mere glød.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier