Nyhed: N’AGE åbner eksklusiv klinik på Østerbro

Endelig kan vi løfte sløret for en hemmelighed, vi har gået med i et stykke tid – nemlig åbningen af vores nye, eksklusive klinik på Østerbro 3. februar 2022. Klinikken bliver vores syvende klinik og kommer til at ligge på det ikoniske Østerfælled Torv i nummer 14B på 1. sal.

Se videoen her for at få et sneak peek:

18 år senere – og stadig branchens bedste

Det er ingen hemmelighed, at der er sket en del, siden N’AGE åbnede sin første klinik i 2003 på Kongens Nytorv. Siden da har vi åbnet klinik i Aarhus, Odense, Vejle, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. Nu er det Østerbros tur, og som altid vælger vi kun de smukkeste og mest mondæne steder at placere vores klinik. Æstetik er nemlig en af vores tre kerneværdier – og intet mindre end det bedste er godt nok.

Da vi som nogle af de første i Danmark introducerede kosmetiske behandlinger i 2003, var det noget helt nyt for mange. I dag er der flere og flere, der anvender kosmetiske behandlinger som en fast del af deres skønhedsrutine, fordi de ved, at smuk og sund hud kræver, at man investerer i den. Vores kunder bliver af samme grund ved med at komme hos os, fordi vi de ved, at resultaterne er naturligt smukke hver gang, og at sikkerheden er i top.

Vi har over 200.000 behandlingsforløb i bogen, og vores stabile Trustpilot-score på 4,9 lyver ikke: N’AGE er simpelthen branchens bedste. Det er også derfor, at fantastiske N’AGE-ambassadører såsom supermodel Helena Christensen bliver ved med at lægge vejen forbi N’AGE på Kongens Nytorv for at blive behandlet. Den stigende efterspørgsel giver os mulighed for at udvide til de smukke lokaler på i alt 450 kvm, der ligger på Østerfælled Torv. Det er vi fantastisk stolte over.

N’AGE på Østerfælled Torv

Østerfælled Torv er en plads med smukke, historisk bevarede bygninger. Torvet er hjemsted for forretninger, saloner, cafeer og Teater Republique. Østerfælled Torv er fuld af kultur, historie og liv, hvilket også kommer til at sætte sit præg på vores nye klinik.

Beliggenheden og mulighederne er ideel for vores nye klinik: På første sal på det hyggelige torv ligger vi nemlig mere tilbagetrukket fra pulserende Østerbrogade. Det er med til at give diskretion og ro, hvilket mange af vores kunder sætter stor pris på i vores andre klinikker.

Smukke og lyse lokaler

For os er Østerfælled Torv 14B en fantastisk adresse til vores syvende klinik. Stedets kultur og historie får nemlig N’AGEs historie og kerneværdier til at gå op i en højere enhed. Du vil i vores nye klinik opleve, hvordan N’AGEs nordiske og minimalistiske æstetik smelter sammen med de historiske bygninger på Østerfælled Torvs arkitektur.

Lokalerne er lyse, indbydende og luksuriøse på samme måde som vores andre klinikker. Der er sildebensparket, højt til loftet og lange smukke gange. Du vil her blive behandlet af Danmarks bedste team af kosmetiske sygeplejersker og specialuddannede læger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Østerfælled Torv 14B.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier