Nyhed: N’AGE åbner eksklusiv klinik på Østerbro

Endelig kan vi løfte sløret for en hemmelighed, vi har gået med i et stykke tid – nemlig åbningen af vores nye, eksklusive klinik på Østerbro 3. februar 2022. Klinikken bliver vores syvende klinik og kommer til at ligge på det ikoniske Østerfælled Torv i nummer 14B på 1. sal.

Se videoen her for at få et sneak peek:

18 år senere – og stadig branchens bedste

Det er ingen hemmelighed, at der er sket en del, siden N’AGE åbnede sin første klinik i 2003 på Kongens Nytorv. Siden da har vi åbnet klinik i Aarhus, Odense, Vejle, Kgs. Lyngby og på Frederiksberg. Nu er det Østerbros tur, og som altid vælger vi kun de smukkeste og mest mondæne steder at placere vores klinik. Æstetik er nemlig en af vores tre kerneværdier – og intet mindre end det bedste er godt nok.

Da vi som nogle af de første i Danmark introducerede kosmetiske behandlinger i 2003, var det noget helt nyt for mange. I dag er der flere og flere, der anvender kosmetiske behandlinger som en fast del af deres skønhedsrutine, fordi de ved, at smuk og sund hud kræver, at man investerer i den. Vores kunder bliver af samme grund ved med at komme hos os, fordi vi de ved, at resultaterne er naturligt smukke hver gang, og at sikkerheden er i top.

Vi har over 200.000 behandlingsforløb i bogen, og vores stabile Trustpilot-score på 4,9 lyver ikke: N’AGE er simpelthen branchens bedste. Det er også derfor, at fantastiske N’AGE-ambassadører såsom supermodel Helena Christensen bliver ved med at lægge vejen forbi N’AGE på Kongens Nytorv for at blive behandlet. Den stigende efterspørgsel giver os mulighed for at udvide til de smukke lokaler på i alt 450 kvm, der ligger på Østerfælled Torv. Det er vi fantastisk stolte over.

N’AGE på Østerfælled Torv

Østerfælled Torv er en plads med smukke, historisk bevarede bygninger. Torvet er hjemsted for forretninger, saloner, cafeer og Teater Republique. Østerfælled Torv er fuld af kultur, historie og liv, hvilket også kommer til at sætte sit præg på vores nye klinik.

Beliggenheden og mulighederne er ideel for vores nye klinik: På første sal på det hyggelige torv ligger vi nemlig mere tilbagetrukket fra pulserende Østerbrogade. Det er med til at give diskretion og ro, hvilket mange af vores kunder sætter stor pris på i vores andre klinikker.

Smukke og lyse lokaler

For os er Østerfælled Torv 14B en fantastisk adresse til vores syvende klinik. Stedets kultur og historie får nemlig N’AGEs historie og kerneværdier til at gå op i en højere enhed. Du vil i vores nye klinik opleve, hvordan N’AGEs nordiske og minimalistiske æstetik smelter sammen med de historiske bygninger på Østerfælled Torvs arkitektur.

Lokalerne er lyse, indbydende og luksuriøse på samme måde som vores andre klinikker. Der er sildebensparket, højt til loftet og lange smukke gange. Du vil her blive behandlet af Danmarks bedste team af kosmetiske sygeplejersker og specialuddannede læger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Østerfælled Torv 14B.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias