Nyhed: N’AGE åbner sin 8. klinik!

Vi har holdt på en hemmelighed: N’AGE åbner en ny, fantastisk klinik i Charlottenlund. Klinikken bliver vores ottende klinik, og vi er så glade for at have fundet de smukkeste lokaler på Jægersborg Allé 22. Klinikken åbner 1. maj, men du kan allerede nu booke tid til behandling som en af de første kunder i lokalerne.

Intet andet end det bedste er godt nok

Med 20 år på bagen er N’AGE Danmarks ældste kosmetiske klinik – og der er sket en hel del, siden stifter og kosmetisk sygeplejerske Ida Bille Brahe for første gang åbnede første N’AGE-klinik i 2003 på Kongens Nytorv. Flere og flere har fået øjnene op for, hvor meget kosmetiske behandlinger kan gøre for din huds sundhed og dit ansigts harmoni uden at være unaturligt. Den bevidsthed har i dag ført til, at vi kan bryste os af at have klinikker i hele landet: Aarhus, Vejle, Odense Kgs. Lyngby, Frederiksberg, København K og Østerbro og nu Charlottenlund. Længe har der været efterspørgsel på en klinik i Nordsjælland, men fordi kun det bedste er godt nok, når det kommer til vores klinikker, har vi villet være sikker på, at lokalerne var helt rigtige.

Til den nye klinik har vi valgt en placering, der er mindre diskret end normalt. Det skyldes både, at kosmetiske behandlinger ikke i lige så høj grad som tidligere er tabubelagt, men hos langt de fleste ses som en eksklusiv selvforkælelse, de gerne står ved, og fordi vi faktisk også er ret stolte af vores udvikling. Vores placering har dog ingen betydning for vores professionelle diskretion.

Derfor vælger vores kunder N’AGE

Siden vi introducerede kosmetiske behandlinger på det danske marked i 2003, var kosmetiske behandlinger kun noget, man hørte om i medierne – og ikke altid positivt. I dag er langt de fleste blevet bevidste om, at kosmetiske behandlinger sagtens kan se naturlige ud i kompetente hænder, og at smuk og sund hud ikke blot kommer ved at bruge fugtighedscreme hver dag.

Det kan være grænseoverskridende at gå fra daglig hudpleje til kosmetiske behandlinger. Derfor er det afgørende, at sikkerheden er i top – og det er den hos N’AGE. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi flere hudlæger tilknyttet vores klinikker, erfarne, specialuddannede kosmetiske sygeplejersker uddannet efter N’AGEs egne høje standarder, FDA-godkendt udstyr og mange årlige træninger i behandlingsteknikker. Vores ekspertise, erfaring og standard er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat.

N’AGE har vokseværk

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi er den klinik i Danmark med størst erfaring inden for kosmetiske behandlinger. Vi har nemlig gennemført flere hundredetusinde behandlingsforløb, og vores mange vundne priser, certificeringer og høje Trustpilot-score baseret på over 2.500 anmeldelser er det, der gør N’AGE til det absolut sikreste og tryggeste valg. Det er også derfor, at fantastiske N’AGE-ambassadører såsom supermodel Helena Christensen og tennisstjerne Caroline Wozniacki trygt lægger deres ansigter i vores hænder. Den stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger giver vores klinikker vokseværk, og det er vi ufatteligt stolte over.

Charlottenlunds smukke by passer perfekt med den nye klinik, hvis lokaler naturligvis er helt i tråd med N’AGEs æstetik: lyse, stilrene og elegante.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler i Charlottenlund på Jægersborg Allé 22.

Tak til vores mange glade kunder

5
7 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
8 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela