Nyhed: N’AGE åbner sin 8. klinik!

Vi har holdt på en hemmelighed: N’AGE åbner en ny, fantastisk klinik i Charlottenlund. Klinikken bliver vores ottende klinik, og vi er så glade for at have fundet de smukkeste lokaler på Jægersborg Allé 22. Klinikken åbner 1. maj, men du kan allerede nu booke tid til behandling som en af de første kunder i lokalerne.

Intet andet end det bedste er godt nok

Med 20 år på bagen er N’AGE Danmarks ældste kosmetiske klinik – og der er sket en hel del, siden stifter og kosmetisk sygeplejerske Ida Bille Brahe for første gang åbnede første N’AGE-klinik i 2003 på Kongens Nytorv. Flere og flere har fået øjnene op for, hvor meget kosmetiske behandlinger kan gøre for din huds sundhed og dit ansigts harmoni uden at være unaturligt. Den bevidsthed har i dag ført til, at vi kan bryste os af at have klinikker i hele landet: Aarhus, Vejle, Odense Kgs. Lyngby, Frederiksberg, København K og Østerbro og nu Charlottenlund. Længe har der været efterspørgsel på en klinik i Nordsjælland, men fordi kun det bedste er godt nok, når det kommer til vores klinikker, har vi villet være sikker på, at lokalerne var helt rigtige.

Til den nye klinik har vi valgt en placering, der er mindre diskret end normalt. Det skyldes både, at kosmetiske behandlinger ikke i lige så høj grad som tidligere er tabubelagt, men hos langt de fleste ses som en eksklusiv selvforkælelse, de gerne står ved, og fordi vi faktisk også er ret stolte af vores udvikling. Vores placering har dog ingen betydning for vores professionelle diskretion.

Derfor vælger vores kunder N’AGE

Siden vi introducerede kosmetiske behandlinger på det danske marked i 2003, var kosmetiske behandlinger kun noget, man hørte om i medierne – og ikke altid positivt. I dag er langt de fleste blevet bevidste om, at kosmetiske behandlinger sagtens kan se naturlige ud i kompetente hænder, og at smuk og sund hud ikke blot kommer ved at bruge fugtighedscreme hver dag.

Det kan være grænseoverskridende at gå fra daglig hudpleje til kosmetiske behandlinger. Derfor er det afgørende, at sikkerheden er i top – og det er den hos N’AGE. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi flere hudlæger tilknyttet vores klinikker, erfarne, specialuddannede kosmetiske sygeplejersker uddannet efter N’AGEs egne høje standarder, FDA-godkendt udstyr og mange årlige træninger i behandlingsteknikker. Vores ekspertise, erfaring og standard er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat.

N’AGE har vokseværk

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi er den klinik i Danmark med størst erfaring inden for kosmetiske behandlinger. Vi har nemlig gennemført flere hundredetusinde behandlingsforløb, og vores mange vundne priser, certificeringer og høje Trustpilot-score baseret på over 2.500 anmeldelser er det, der gør N’AGE til det absolut sikreste og tryggeste valg. Det er også derfor, at fantastiske N’AGE-ambassadører såsom supermodel Helena Christensen og tennisstjerne Caroline Wozniacki trygt lægger deres ansigter i vores hænder. Den stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger giver vores klinikker vokseværk, og det er vi ufatteligt stolte over.

Charlottenlunds smukke by passer perfekt med den nye klinik, hvis lokaler naturligvis er helt i tråd med N’AGEs æstetik: lyse, stilrene og elegante.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler i Charlottenlund på Jægersborg Allé 22.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias