Nyhed: Se vores smukke nye lokaler i Odense

Nyhed: Se vores smukke nye lokaler i Odense

Vi har længe haft et dejligt nyt projekt undervejs: Vi flytter vores klinik i Odense til større, flottere lokaler den 10. maj 2022. Placeringen bliver intet mindre end fine Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv i Odense C.

Få et sneak peek på N’AGE Odenses nye lokation i videoen her:

Det nye N’AGE Odense

Der er sket meget, siden vi først åbnede vores første N’AGE-klinik i 2003 på Kongens Nytorv. I dag har vi nemlig klinikker i hele landet: Aarhus, Vejle, Kgs. Lyngby, Frederiksberg, Østerbro og selvfølgelig Odense. Klinikken i H.C. Andersens by har eksisteret siden 2010 og har kun vokset sig større og stærkere. N’AGE har på den måde etableret sig i det odenseanske bybillede. Samtidig ved vores skønne kundeskare, der hører til Odense-klinikken, hvad N’AGE står for, og at de kun kan forvente de smukkeste resultater af os. Det har betydet, at det faktisk nu er den anden klinik i Odense, som vi vokser os ud af. Det er noget, vi er lige delte stolte af og beærede over.

Til de nye lokaler har vi naturligvis valgt en placering, der er stemmer overens med N’AGEs æstetik. Derfor befinder vi os på en sidegade til den pulserende Vestergade i et mere diskret, men smukt, charmerende og stadig centralt område. Lille Gråbrødrestræde munder ud i den hyggelige Gråbrødre Plads, der blandt andet huser fine cafeer og restauranter. Selve bygningen er kendt som Det Gamle Posthus i Odense og er i dag fredet. Lokalerne har over tid gennemgået flere renoveringer, der dog hverken har ændret på bygningens charme eller karakteristika.

Klinikken er centralt placeret i Odense.

Derfor vælger vores kunder N’AGE

Kun det bedste er godt nok for os, og sådan har det været, siden vi introducerede kosmetiske behandlinger på det danske marked i 2003. Dengang var kosmetiske behandlinger kun noget, man hørte om i medierne – og ikke altid positivt. I dag er langt de fleste blevet bevidste om, at kosmetiske behandlinger sagtens kan se naturlige ud i kompetente hænder, og at smuk og sund hud ikke blot kommer ved at bruge fugtighedscreme hver dag.

Det kan være grænseoverskridende at gå fra daglig hudpleje til kosmetiske behandlinger. Derfor er det afgørende, at sikkerheden er i top – og det er den hos N’AGE. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi flere hudlæger tilknyttet vores klinikker, erfarne, specialuddannede kosmetiske sygeplejersker uddannet efter N’AGEs egne høje standarder, FDA-godkendt udstyr og mange årlige træninger i behandlingsteknikker. Vores ekspertise, erfaring og standard er din sikkerhed for et smukt og naturligt resultat.

Vi anvender kun det sikreste og mest effektive udstyr på markedet.

N’AGE har vokseværk

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi er den klinik i Danmark med størst erfaring inden for kosmetiske behandlinger. Vi har nemlig gennemført over 200.000 behandlingsforløb, og vores mange vundne priser, certificeringer og høje Trustpilot-score baseret på over 1.400 anmeldelser er det, der gør N’AGE til det absolut sikreste og tryggeste valg. Det er også derfor, at fantastiske N’AGE-ambassadører såsom supermodel Helena Christensen bliver ved med at lægge vejen forbi N’AGE på Kongens Nytorv for at blive behandlet. Den stigende efterspørgsel på kosmetiske behandlinger giver vores klinikker vokseværk, og derfor flytter vi nu lokaler fra 170 kvm til 350 kvm i Det Gamle Posthus på Lille Gråbrødrestræde. Det er en udvikling, vi er ekstremt stolte over.

De nye lokaler er helt i tråd med N’AGEs æstetik: lyse, store, stilrene og elegante. Bygningen på Lille Gråbrødrestræde rummer en fantastisk historie og kultur, som vil smelte sammen med klinik N’AGEs nordiske æstetik og skabe luksuriøse rammer for en tryg og sikker behandling.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores nye lokaler i Odense på Lille Gråbrødrestræde 1.

Tak til vores mange glade kunder

5
15 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi