Pas på dig selv, mand!

Pas på dig selv, mand!

Det ligger i den menneskelige natur at holde sig selv ved lige: Vi spiser næringsrig mad, dyrker motion, vasker os, børster tænder, klipper negle, sætter håret og tager pænt tøj på. Men for mange mænd stopper vedligeholdelsen, når det kommer til ændringer, der ikke bare lige kan ordnes hjemmefra – og det er da brandærgerligt.

For hvis man render rundt og er ked af sine hår på ryggen, mørke rande, dybe rynker, slap hud eller en begyndende ølmave, så er det da dumt ikke at få gjort noget ved det, når man kan. Nok må være nok!

Hos klinik N’AGE er vi eksperter, der ikke går på kompromis med teknologi, kvalitet, videnskab og effekt. Vi er ikke de billigste på markedet, men de absolut bedste. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her!

Mørke rande: Teosyal

Kunden er behandlet med Teosyal under øjnene.

Lad os være ærlige: Kvinder har en klar fordel, når det kommer til mørke rande. De kan let dække det med makeup og concealer. Mænd har en anden udfordring – det er ikke lige så udbredt at bruge makeup, når man er mand, og derfor er de mørke rande altså til frit skue. Ofte skyldes mørke rande en kombination af aldring og genetik. Altså er det i de langt de fleste tilfælde ikke noget, du kan afhjælpe med alverdens øjencremer.

Heldigvis er løsningen simpel: Med de tynde hyaluronsyreprodukt Teosyal udfyldes huden under øjnene, så randene forsvinder og dermed også den mørke skygge. Produktet består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som begge findes naturligt i huden. Behandlingen tager kun 15 minutter og voila! Dit nye friskere udseende øjenområde holder sig sådan i op til et år, da produktet nedbrydes helt naturligt i huden.

En alternativ behandling er Sunekos, der stimulerer hudens produktion af kollagen, så huden bliver mere spændstig og fugtet.

Kunden her er behandlet med Sunekos under øjnene.

Permanent hårfjerning

Er du træt af at blive vokset på ryggen hver sommer? Eller får du din partner til at gribe trimmeren, når du skal have bar overkrop? Så er det måske tid til at få en permanent laserhårfjerning med IPL. Så slipper du tilmed for irriteret hud og røde knopper fra voks eller barbering.

Behandlingen virker ved, at IPL-laseren søger efter pigment i hårstråene, hvilket ledes ned i det hårproducerende anlæg, der derefter destrueres. Har du kraftig hårvækst forårsaget af et højt niveau testosteron, er det sandsynligt, at du skal have en enkelt behandling om året for vedligeholdelse. Resultatet er en glat hud uden uønsket hårvækst – permanent!

Kosmetisk sygeplejerske Dalia Sommer og skuespiller og N’AGE-ambassadør Roland Møller.

IPL anvendes også til at fjerne karsprængninger og rødme. Blandt andet er vores ambassadør ejendomsmægler og tv-vært Jesper Nielsen glad for behandlingen. Han siger selv:

– Selvfølgelig kan man leve med en K1’er i sit hus – men jeg er typen, der bare ikke kan lade være med at anbefale at få småtingene udbedret. Det giver ro i sindet, og så står det bare mere indbydende uden. Jeg gør mig altid umage – både i mit arbejde, på mine kunders vegne, og hvad jeg i øvrigt gør. Det er også årsagen til, at jeg valgte N’AGE.

Denne kunde er blevet behandlet med IPL på næsen mod karsprængninger.

Genstridigt fedt: CoolSculpting

Det er ikke ualmindeligt, at farkroppen, ølmaven og dobbelthagen ikke banker på døren, inden de kommer forbi. Det er heller ikke ualmindeligt at være mildest talt træt af at skulle være gæstfri på den måde. Faktisk er 6 ud af 10 mænd trætte af genstridige fedtdepoter på maven. De genstridige fedtdepoter er dem, hvor det kan virke som et umuligt projekt at komme af med dem – uanset hvor meget du giver den gas i fitness, løber ture og spiser salat. Der er altid områder, hvor du er genetisk disponeret for, at fedtet lagrer sig først og mest.

Kunden er behandlet med CoolSculpting på maven og flanker.

Den førende teknologi

Hos N’AGE er vi eksperter i at smide de irriterende, uvelkomne gæster på porten – helt uden at du skal under kniven. Med den patenterede teknologi CoolSculpting kan du fryse fedtcellerne væk skånsomt, let og gradvist. Det er klinisk dokumenteret, at fedtfrysning med CoolSculpting permanent reducerer fedtcellerne i området med 25-27 %. Desuden er der udgivet over 70 videnskabelige artikler om teknologien, mens der i skrivende stund er foretaget over 11 millioner behandlinger på verdensplan.

De fleste mænd går op i, at deres udstyr skal være i orden – det gør vi også. Faktisk investerer N’AGE kun i det allerbedste og mest veldokumenterede udstyr på markedet, så vi kan garantere de bedste resultater. Ja, og så har vi det med at købe de nyeste teknologier før alle andre – bare kald os nørder! Vores tårnhøje ambitioner og kvalitet er det, der adskiller os fra andre klinikker. CoolSculpting-teknologien er som den eneste fedtfrysningsteknologi i verden FDA-godkendt, fordi den har den tilhørende teknologi Freeze Detect, som overvåger huden under behandlingen og forhindrer frostskader på huden.

Maskulint kæbeparti

En behandling med CoolSculpting kan du også få på dobbelthagen. Det er ingen hemmelighed, at det er lækkert med et markeret og maskulint kæbeparti, og der er en dobbelthage en ærgerlig følgesvend. Mange mænd tyr sammen med CoolSculpting eller Ultherapy til et supplement med Restylane. Her lægges lidt ekstra volumen i kæbelinjen, så den bliver mere fremtræden. Mindre dobbelthage og kraftigere kæbeparti – nemt og diskret, så det kun er dig, der kan se det. For andre vil det bare ligne, at du er kommet i bedre form.

Slap hud: Ultherapy

Løs og slap hud i ansigt og på krop er endnu en træls bivirkning ved aldring. Nogle gange kan det resultere i, at ansigtets markeringer bliver udvisket. Slap hud i underansigtet kan let komme til at give et udtryk, som ikke spiller sammen med resten af dit ansigt. Træning, avanceret hudpleje og ansigtsmassage kan ikke gøre meget ved løs hud. Den mest effektive løsning er Ultherapy: en patenteret, FDA-godkendt ultralydsbehandling, der får huden til at hanke lidt op i sig selv.

Metoden er ikke-kirurgisk, så det er et nemmere alternativ til et decideret ansigtsløft, hvor du efter indgrebet skal tage dage ud af kalenderen til at hele op. Det slipper du for med Ultherapy. Her kan du gå direkte på arbejde, og så lader du din hud arbejde for dig imens. Et resultat, der kommer gradvist og med diskretion. Resultatet er en opstramning af huden indefra og et mere markeret ansigt.

Denne kunde er behandlet med Ultherapy i underansigtet.

Rynkebehandling

Rynker kan absolut være charmerende! Men grænsen mellem livserfaringens charme og den tunge, trætte alderdom er hårfin. Derfor er der flere og flere mænd, der tyr til rynkebehandlinger. Når vi siger rynkebehandlinger i flertal, er det, fordi der er mange måder at reducere rynker eller afhjælpe forekomsten af dem. For at finde ud af hvilken metode der passer til dig, skal du booke en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du vil få en ekspertvurdering og grundig vejledning.

Laser til rynker

Til de dybere rynker behandler vi med enten fraktioneret CO2-laser, der gennem sine varmestråler forbrænder huden mildt, hvilket får huden til at danne ny kollagen, mens den opstrammer de kollagene fibre. Behandlingen må kun udføres af specialuddannede hudlæger, og dem har vi flere af tilknyttet N’AGE. Resultatet er en mere jævn hud med færre rynker, ar og solskader.

Til de fine linjer anvendes Fraxel-laser, der er en mildere laserbehandling, der kan ramme små områder i huden. Ofte bruger vi behandlingen til de små linjer under øjnene. Den anvendes også til ar fra blandt andet akne eller operationer.

Kunden er blevet behandlet med fraktioneret CO2-laser.

Botulinum Toxin til rynker

Så har du sikkert også hørt om botox – eller Botulinum Toxin, som det hedder på fagsprog. Du forbinder det sikkert med kunstigt udseende Hollywood-stjerner, der ikke kan fortrække en mine, selv hvis de ville. Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at den stereotype opfattelse af botox er en myte. Resultatet kan nemlig se fuldstændig naturligt ud. Ja, faktisk er der nok mange i dit netværk, der er blevet behandlet med botox, uden at du kan se det.

Botox er muskelafslappende, så musklerne i det pågældende område ikke kan trække sig lige så kraftigt sammen, som de plejer – og derfor ikke lave en fold på huden. Med alderen bliver huden mere slap, tynd og skrøbelig, og det er altså de perfekte betingelser for permanente rynker, når huden folder sig. Slå ned på dine rynker, og kom de eksisterende i forkøbet med botox. Du kan læse meget mere om vores behandlinger med botox til mænd her.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh