Russian Lips: Skab volumen og symmetri

Russian Lips: Skab volumen og symmetri

Russian Lips er en relativ ny læbebehandlingsmetode, der har vundet indpas på det kosmetiske marked, og er også kendt som ”Russian Lip Technique”. Teknikken er ideel til at skabe større voluminøse læber, som lægger sig mere på niveau med huden end en klassisk læbebehandling. Hos N’AGE er vores kosmetiske sygeplejersker uddannede i at udføre naturligt smukke læbebehandlinger, der passer til dig – også Russian Lips, hvis det er den rette behandling for dig. Ønsker du at blive klogere på Russian Lips, så læs med på siden her.

HVAD ER TEKNIKKEN BAG RUSSIAN LIPS?

Teknikken bag Russian Lips er hurtigt blevet populær blandt mange, da det er en måde at få mere volumen uden på samme måde at risikere “andelæber”, hvilket du dog aldrig vil få hos N’AGE uanset metode. Teknikken, der benyttes til at udføre Russian Lips er egentlig meget simpel; der injiceres en lille mængde filler vertikalt ned i selve læben, som resulterer i, at læben løftes, åbnes og på den måde nærmest udvides. Behandlingen med filler vil medføre en øget volumen i læben og er med til at løfte overlæben og samtidig trække i underlæben. Ønsker du voluminøse læber med et sensuelt udtryk, er Russian Lips-teknikken den rette for dig!

KAN ALLE FÅ LAVET RUSSIAN LIPS?

Russian Lips er ikke nødvendigvis den rette læbebehandling for alle. Vores kosmetiske sygeplejersker er eksperter i at vurdere hvilken teknik og mængde filler, der passer til den enkeltes læber. Hos N’AGE tager vi udgangspunkt i den enkelte, og ikke to behandlingsforløb er ens. Behandlingen med filler tilpasses dit ansigts symmetri, harmoni og balance.

Hos N’AGE vægter vi det naturlige højt, og alle opnår derfor et resultat med filler, der er tilpasset deres naturlige træk. Vores kosmetiske sygeplejersker har retten til at sige nej, hvis de mener en ønsket behandling med filler vil ende ud i et unaturligt resultat. Det er din tryghed for et smukt resultat.

Til en gratis og uforpligtende konsultation vil din behandler vejlede dig, og I vil sammen komme frem til den rette behandlingsplan ud fra dine ønsker og behov samt muligheder. Vil du vide mere om, hvad den rette behandling er for dig? Bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores fantastiske behandlere!

VOLUMEN I LÆBERNE

Læberne spiller en central rolle for ansigtets helhed, udtryk og symmetri. Mange oplever at have læber, der er asymmetriske i større eller mindre grad samt mangel på fylde i læben. Fyldige og voluminøse læber er de seneste år vundet frem, og er blevet meget populært. Med alderen vil mange opleve, at en del af fylden i læberne vil forsvinde, og mundvigene vil trække mere ned af. Heldigvis kan fylden genskabes, og et mere ungdommeligt udtryk i ansigtet vil kunne skabes med ekstra volumen i læberne. Til at udføre dette er Russian lips teknikken supereffektiv, da den på en naturlig måde løfter læberne, så hele din profil vil fremstå mere symmetrisk og frisk. Til en Russian lips læbebehandling benytter vi den ikke-permanente filler Restylane.

HVAD ER RESTYLANE?

Vi anvender Restylane til at udføre læbebehandlinger som Russian Lips. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. En ikke-permanent filler vil over tid nedbrydes af din krop og forsvinde helt naturligt i løbet af 6-9 måneder. Det kræver opfølgende behandling med Restylane, hvis resultatet skal vedligeholdes. 

INDEN DIN RUSSIAN LIPS-BEHANDLING

Forud for enhver behandling hos N’AGE er en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil der være afsat god tid, så du i fællesskab med din behandler kan gennemgå dine ønsker, muligheder og et forventet behandlingsforløb samt resultat. Hos N’AGE går vi aldrig på kompromis med din tryghed, og der vil altid være plads til spørgsmål, undren eller usikkerhed i forbindelse med en behandling. Her vil din behandler altid stå klar til at vejlede dig, så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Inden selve behandlingen med filler, skal du have læst og underskrevet samtykkeerklæringen. Den finder du her. Dette vil din behandler også gennemgå og forberede dig på til konsultationen.

SELVE BEHANDLINGEN

En læbebehandling med Russian Lips hos N’AGE udføres altid af erfarne kosmetiske sygeplejersker, der er højt specialiserede at udføre naturlige resultater. Inden behandlingen går i gang, får du påsmurt en bedøvende creme, som vil tage en del af smerten. Har du en lav smertetærskel, eller er nervøs for hvor ondt behandlingen gør, kan du altid tage en snak med din behandler. Din behandler vil injicere filler med en tynd nål i læberne, og antallet af injektioner varierer fra person til person. En behandling med filler i læberne tager omkring 30 minutter fra start til slut.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en Russian Lips-behandling vil dine læber være ømme og hævede efter injektionerne. Nogle vil også opleve blå mærker på læberne. Alt dette forsvinder efter et par dage, og du vil herefter have nye, smukke og fyldige læber!

Filler vil langsomt blive nedbrudt naturligt i dine læber, og en opfølgende behandling kræves ofte efter 6 måneder for at vedligeholde resultatet. Dog vil den opfølgende behandling være mindre end den første, da hyaluronsyren i Restylane fremmer større produktion i dine naturlige læber – på den måde vedligeholdes resultatet længere tid, jo oftere du får en behandling.

Spørgsmål og svar til Russian Lips

Gør det ondt at få en Russian lip behandling?

Smerte er meget individuelt, og varierer fra person til person. En behandling med filler er ikke smertefri, og de fleste mærker en smerte i forbindelse med injektionerne. Inden behandlingen vil du få påsmurt bedøvelse på læberne, som vil tage en del af smerten. Er du nervøs for smerten i forbindelse med din behandling, kan du altid snakke med din behandler om dette, som vil guide dig gennem hele behandlingen, og hvad du kan forvente. Din tryghed er i centrum hos N’AGE.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder min læbebehandling?

Hos N’AGE vejleder og undersøger vi grundigt både inden, under og efter en behandling, og er meget opmærksomme på dialogen om ønsker samt muligheder. Det er derfor næsten uset, at vores kunder fortryder deres læbebehandling. Det er vigtigt at huske på, at læberne kan være meget hævede efter behandlingen, og det ikke er dit endelige resultat.

Frygter du at fortryde, kan vi berolige dig med, at filler kan opløses. Hyalase kan injiceres i læberne, og nedbryder filler i løbet af få timer.

Hvor længe holder en læbebehandling?

En behandling med filler i læberne holder mellem 6-9 måneder, og kræver en opfølgende behandling for at vedligeholde resultatet. En opfølgende behandling er ofte mindre. 

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
5 dage siden
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF