Russian Lips: Skab volumen og symmetri

Russian Lips: Skab volumen og symmetri

En ny metode der har vundet indtog på det kosmetiske marked, er den russiske teknik kendt som ”Russian lip technique”. Teknikken er ideel til at skabe større voluminøse læber, ved brug af den ikke-permanente filler Restylane. Hos N’AGE er vores kosmetiske sygeplejersker uddannede i de førende læbeteknikker, og gennemgår derfor hvert år både kurser og træninger indenfor de nyeste læbeteknikker. Hos N’AGE er kun det bedste godt nok! Ønsker du at blive klogere på teknikken bag Russian lips, og hvilket fantastisk resultat den medfører, så læs med på siden her.

HVAD ER TEKNIKKEN BAG RUSSIAN LIPS?

Teknikken bag Russian lips har hurtigt taget fart, og har på kort tid spredt sig verden over, og er blevet en enormt populær behandling. Vi forstår godt hvorfor! Teknikken der benyttes til at udføre Russian lips er egentlig meget simpel; der injiceres en lille mængde filler vertikalt ned i selve læben, som resulterer i, at læben løftes, åbnes og udvides. Behandlingen med filler vil medføre en øget volumen i læben, og er med til at løfte overlæben og samtidig trække i underlæben. Ønsker du voluminøse læber med et sensuelt udtryk, er Russian lips teknikken den rette for dig!

KAN ALLE FÅ LAVET RUSSIAN LIPS?

Russian lips teknikken er ikke nødvendigvis den rette for alle. Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker er udannede i at vurdere hvilken teknik og mængde filler, der er den rette for den enkelte. Hos N’AGE tager vi udgangspunkt i den enkelte, og ikke to behandlingsforløb er ens. Behandlingen med filler tilpasses dit ansigts symmetri, harmoni og balance. Hos N’AGE vægter vi det naturlige højt, og alle opnår et resultat med filler, der er tilpasset deres naturlige træk. Vores kosmetiske sygeplejersker har retten til at sige nej, hvis de mener en ønsket behandling med filler vil ende ud i et unaturligt resultat. Til en gratis og uforpligtende konsultation vil din behandler vejlede dig, og I vil sammen komme frem til den rette behandlingsplan ud fra dine ønsker og behov samt muligheder. Er du interesseret i, hvad den rette behandling er for dig? Bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos vores fantastiske behandlere!

VOLUMEN I LÆBERNE

Læberne spiller en central rolle for ansigtets helhed, udtryk og symmetri. Mange oplever at have læber, der er asymmetriske i større eller mindre grad samt mangel på fylde i læben. Fyldige og voluminøse læber er de seneste år vundet frem, og er blevet meget populært. Med alderen vil mange opleve, at en del af fylden i læberne vil forsvinde, og mundvigene vil trække mere ned af. Heldigvis kan fylden genskabes, og et mere ungdommeligt udtryk i ansigtet vil kunne skabes med ekstra volumen i læberne. Til at udføre dette er Russian lips teknikken supereffektiv, da den på en naturlig måde løfter læberne, så hele din profil vil fremstå mere symmetrisk og frisk. Til en Russian lips læbebehandling benytter vi den ikke-permanente filler Restylane.

HVAD ER RESTYLANE

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron. Det vil siges at en ikke-permanent filler over tid nedbrydes af din krop, og forsvinder. I forbindelse med en læbebehandling nedbrydes filler i løbet af 6-9 måneder, og kræver opfølgende behandling med filler, hvis resultatet skal vedligeholdes. 

INDEN BEHANDLINGEN

Forud for enhver behandling hos N’AGE er en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil der være afsat god tid, så du i fællesskab med din behandler kan gennemgå dine ønsker, muligheder og et forventet behandlingsforløb samt resultat. Hos N’AGE går vi aldrig på kompromis med din tryghed, og der vil altid være plads til spørgsmål, undren eller usikkerhed i forbindelse med en behandling. Her vil din behandler altid stå klar til at vejlede dig, så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Inden selve behandlingen med filler, skal du have læst og underskrevet samtykkeerklæringen. Den finder du her. Dette vil din behandler også gennemgå og forberede dig på til konsultationen.

SELVE BEHANDLINGEN

En behandling med filler i læberne hos N’AGE udføres altid af erfarne kosmetiske sygeplejersker, der er højt specialiserede. Inden behandlingen går i gang, får du påsmurt en bedøvende creme, som vil tage en del af smerten. Har du en lav smertetærskel, eller er nervøs for hvor ondt behandlingen gør, kan du altid tage en snak med din behandler. Din behandler vil injicere små dråber filler med en tynd nål i læberne, og antallet af injektioner varierer fra person til person. En behandling med filler i læberne tager omkring 30 minutter fra start til slut.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter en behandling med filler i læberne vil dine læber være ømme og hævede efter injektionerne. Nogle vil også opleve blå mærker på læberne. Alt dette forsvinder hurtigt efter, og du vil efter få dage have nye fugtige og fyldige læber!

Filler vil langsomt blive nedbrudt i dine læber, og en opfølgende behandling kræves ofte efter 6 måneder for at vedligeholde resultatet. Dog vil den opfølgende behandling være mindre end den første.

Spørgsmål og svar til behandling med Russian lip teknikken

Gør det ondt at få en Russian lip behandling?

Smerte er meget individuelt, og varierer fra person til person. En behandling med filler er ikke smertefri, og de fleste mærker en smerte i forbindelse med injektionerne. Inden behandlingen vil du få påsmurt bedøvelse på læberne, som vil tage en del af smerten. Er du nervøs for smerten i forbindelse med din behandling, kan du altid snakke med din behandler om dette, som vil guide dig gennem hele behandlingen, og hvad du kan forvente. Din tryghed er i centrum hos N’AGE.

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder min læbebehandling?

Hos N’AGE vejleder og undersøger vi grundigt både inden, under og efter en behandling, og er meget opmærksomme på dialogen om ønsker samt muligheder. Det er derfor næsten uset, at vores kunder fortryder deres læbebehandling. Det er vigtigt at huske på, at læberne kan være meget hævede efter behandlingen, og det ikke er dit endelige resultat.

Frygter du at fortryde, kan vi berolige dig med, at filler kan opløses. Hyalase kan injiceres i læberne, og nedbryder filler i løbet af få timer.

Hvor længe holder en læbebehandling?

En behandling med filler i læberne holder mellem 6-9 måneder, og kræver en opfølgende behandling for at vedligeholde resultatet. En opfølgende behandling er ofte mindre. 

Tak til vores mange glade kunder

5
24 timer siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias