Sådan forlænger du resultatet af dine behandlinger

Sådan forlænger du resultatet af dine behandlinger

Vi ville alle ønske, at det flotte resultat fra vores kosmetiske behandlinger varede ved. Desværre er det bare sådan, at huden jo er et aktivt organ, der arbejder og gradvist ældes – og dermed modvirker den altså dit resultat. Det er derfor en helt naturlig proces. Når dét så er sagt, er der altså råd for at bevare dine resultater så længe som overhovedet muligt – nemlig at anvende gode, kliniske hudplejeprodukter.

Mange stiller sig skeptiske over for, om det overhovedet kan betale sig at investere i kliniske hudplejeprodukter – og til det siger vi uden tøven: JA, det kan det godt! De potente ingredienser i vores produkter virker nemlig både forebyggende og behandlende – og virkningen kan ses!

Hudpleje resultat
De to øverste billeder er virkningen med Youth Complex efter blot 4 timer, mens de nederste viser en synlig formindskelse af porerne efter 6 ugers brug af Active Serum!

I dette blogindlæg har vi samlet tre lækre produkter, der vil hjælpe dig med at forlænge dine resultater. Herefter kan du med fordel hoppe ind på vores nye webshop og læse mere om produkter, der matcher dine behov!

Dermaroller Home Care Kit

Dermaroller starter kit forlænger resultatet

En Dermaroller er et godt sted at starte, hvis du virkelig vil give din hudplejerutine et boost! Det er nemlig klinisk dokumenteret, at en Dermaroller øger hudens optagelsesparathed af hudplejeprodukter med op til 200 gange. Derudover giver den i sig selv en synlig forbedring af hudens egen struktur.

En Dermaroller har bittesmå patenterede nåle, der tilfører minimal skade på huden. Huden skades lige nok til, at huden begynder at reparere og forny sig selv i området. En Dermaroller booster derfor hudens egen cellefornyelse, mens den også stimulerer kollagendannelsen, der gør huden spændstig og modstandsdygtig.

Reparerende og plejende

I Home Care Kit får du en Dermaroller, en Roller Cleaner® rens til den og en Lipopeptide® natcreme, der giver intensiv pleje til huden. Cremen indeholder både det reparerende A-vitamin retinyl palmiat og det beroligende og plejende sheasmør.

Læs mere om Dermaroller Home Care Kit, og om hvordan du bruger det her.

TIP! Du kan også få en Dermaroller til kroppen – denne kaldes en Beauty Mouse og findes i et kit med en rens og en Anti-Cellulite Cream®, der modvirker appelsinhud og opstrammer huden på kroppen! Læs mere her.

Efter foryngende behandlinger

Vi anbefaler generelt Dermaroller som et step i din hudplejerutine, men den er især velegnet at anvende for at bevare resultatet fra blandt andet Skinbooster, Profhilo, IPL Rejuvenation og Fraxel.

Retinol Glow Startpakke

Retinol starter kit forlænger resultatet

Det er ikke så mærkeligt, hvis du allerede kender til eller anvender retinol i din hudplejerutine. Det er nemlig en af de mest veldokumenterede hudplejeingredienser i verden! Retinol kan anvendes til mange problemområder: Både til synligt at modvirke og forebygge aldringstegn, minimere porer og reducere urenheder.

I starten oplever mange, at retinol godt kan være uvant for huden, hvilket kan give irritation. Det er derfor vigtigt, at tolerancen bygges op de første par uger. I Retinol Glow Startpakke får du Retinol 0.3® med. Det er den anbefalede koncentration for hud, der ikke er vant til retinol.

Styrk og beskyt din hud!

Ud over retinol indeholder startpakken også det potente antioxidantserum C E Ferulic®, der indeholder både vitamin C, vitamin E og ferulsyre, der alle styrker hudens naturlige forsvar.

Sidst, men ikke mindst, indeholder Retinol Glow Startpakke din hudplejerutines ultimative vogter: solbeskyttelse. Solen er din huds værste fjende, og selv ikke den bedste hudplejerutine kan hamle op med en ubeskyttet hud.

Ultra Facial UV Defense SPF50 er en bredspektret, fugtgivende og let solcreme, der kan bruges af alle hudtyper.

SkinCeuticals har et bredt sortiment af solbeskyttelse til forskellige hudtyper og behov – også nogle med mineralske solfiltre! Find den solbeskyttelse, der matcher din hud bedst, her.

Efter rynkereducerende behandlinger

Retinol Glow Starpakke er ideel til at forlænge resultatet af rynkereducerende behandlinger såsom botox, Restylane og CO2-laser.

Konsulter dig dog altid med en af vores kosmetiske sygeplejersker, i forhold til hvilken hudpleje der er bedst til din hud.

Skingain Plus

Skingain kollagenpulver

Sund hud begynder indefra, og med Skingains kollagenpulver er du sikret de bedste betingelser for en stærk, sund og elastisk hud. Skingain Plus booster kroppens naturlige produktion af kollagen, som er det, der gør huden jævn, smidig og modstandsdygtig. Derudover indeholder pulveret en patenteret blanding af vitamin C, fugtbinderen hyaluronsyre og Pycnogenol.

Fordi hudens egen dannelse af hyaluronsyre og kollagen falder med alderen, er det vigtigt at tilføre det selv. Vitamin C er en multifunktionel antioxidant, der beskytter og optimerer hudens eget naturlige forsvar – og så giver det en dejlig glød til huden.

Efter opstrammende behandlinger

Vi anbefaler kollagentilskud til alle med begyndende aldringstegn, men især efter behandlinger målrettet træt og løs hud med synlige aldringstegn som eksempelvis Ultherapy, Botox og Skinbooster.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja