Styrk din fugtbarriere hele sommeren

Styrk din fugtbarriere hele sommeren

Du har måske allerede lagt mærke til, at din hud begynder at reagere på vejrskiftet. Den bliver måske mere rød, irriteret og tør – og det kan både genere, og få huden til at se trist og tør ud. Heldigvis er der råd mod vejrskiftets tørhed, der kan give dig den sommerglød du ønsker: Fugt, fugt og atter fugt. Du kan i blogindlægget her blive klogere på, hvordan du holder din hud sund, din barriere intakt og dit fugtniveau oppe i sommervejret.

Behandlerens anbefalinger

Kosmetisk sygeplejerske Else Nimgaard Byrgesen fortæller, at der en ret simpel årsag til, at din hud kan føles tør og irriteret, når vejret skifter:

– Det handler om at holde hudbarrieren intakt hele året rundt – og en meget tør huds barriere styrkes gennem fugt.

Anbefalingen lyder på at huske rigeligt med væske i sommervejret, men også at “hvis ikke man kan lave det (læs: fugten) selv, må man jo tilføre det udefra. Og jo ældre vi bliver, desto dårligere bliver vi til at holde på fugten forklarer Else.

Én pakke til hele sommeren

SkinCeuticals er et verdenskendt og prisvindende klinisk hudplejemærke, der er mest kendt for sine effektive produkter – det gælder ikke mindst deres fugtserummer! Men hvilket fugtserum er det rigtige til din hud? Vi har matchet hudtype med hydrering og har på N’AGE-shoppen samlet vores bud på et fugtgivende førstehjælpskit, din hud ikke kan undvære: Den beroligende og plejende ansigtsmist Phyto Corrective Essence Mist, et fugtserum til din hudtype og den populære Ultra Facial UV Defense SPF50. Det er den ultimative fugtpakke til din sommer – simpel, let og lækker!

Du kan lige nu spare 15 % på fugtpakkerne, så din hud er klar til sommeren! Find dit ideelle fugtmatch nedenfor eller på N’AGE SHOP.

Fugtserum til tørhed og aldringstegn

En af SkinCeuticals’ bestsellere er H.A. Intensifier, der er det ultimative fugtserum, som kan bruges af alle hudtyper. Serummet indeholder udover en høj koncentration af hyaluronsyre også Proxylane®, der er et sukkerprotein, som stimulerer kollagen- og elastindannelsen. Kollagen og elastin er det, der gør huden spændstig og smidig. Derudover indeholder H.A. Intensifier ekstrakter fra lakridsrod og lilla ris, der begge optimerer og intensiverer hyaluronsyrens effekt.

Til dig med tendens til uren hud

Rigtig mange, der døjer med urenheder eller fedtet hud, tror ikke, at de behøver mere fugt – det kan nemlig virke modstridende at tilføre mere fugt til en allerede fedtet hud. Men faktisk har alle hudtyper brug for fugt – og for nogle kan ekstra fugt endda reducere produktionen af olie!

SkinCeuticals har udviklet Hydrating B5-serummet, der ligesom Retexturing Activator er oliefri, tilfører både glød, fugt og næring til huden. Ud over hylauronsyre indeholder Hydrating B5 også vitamin B5, der er med til at stabilisere hudbarrieren! Helt ideelt serum til aknehud, men kan bruges af alle hudtyper.

Serum til ar og grov hudstruktur

Døjer du med ar fra akne eller andre ujævnheder i huden, er det reparerende og udglattende fugtserum Retexturing Activator det helt rette for dig. Serummet er oliefri og giver intens fugt med hyaluronsyre og kombucha, mens det også eksfolierer skånsomt med glykolsyre. Kombinationen af ingredienserne både blødgør, forfiner og fornyer huden!

Fugt til dig med rødme, rosacea eller sensitiv hud

SkinCeuticals har udviklet en serie til den sensitive hud: Phyto Corrective-serien. Her har de både en mist (til højre), to sera og en lækker ansigtsmaske. Deres Phyto Corrective Gel er helt ideel til at fugte, berolige og pleje huden. Kerneingredienserne er ud over hyaluronsyre også agurk, oliven og timian, der alle virker både fornyende og lindrende på huden.

Du får også Phyto Corrective Essence Mist med i fugtpakken – lige nu med 15 % besparelse på pakken.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
5 dage siden
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF