Strækmærker

Reducer dine strækmærker

Strækmærker er fuldstændig normale, og noget de fleste vil stifte bekendtskab med i årenes løb. For mange er strækmærker og “tigerstriber” ikke en glædelig gave, men kan snarere være generende for øjet.

Heldigvis kan N’AGE hjælpe dig til en hud med mindre synlige strækmærker! Vi har arbejdet med kosmetiske behandlinger i 20 år, og du er derfor sikret behandling i topkvalitet hos os. Ønsker du at komme dine strækmærker til livs, står vores professionelle kosmetiske sygeplejersker altid klar til en gratis og uforpligtende konsultation.

BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER

Strækmærker er mærker i huden, der kan synes blålige, lilla eller hvide alt afhængig af din ud, og hvor nye de er. Strækmærkerne opstår, når hudens elastiske fibre ødelægges, for eksempel kan der opstå strækmærker i graviditet og i puberteten. Alle gravide kvinder har en risiko for at udvikle strækmærker, da huden strækker sig meget – men ikke alle strækmærker skyldes graviditet. Det har i lang tid været tæt på umuligt at få reduceret sine strækmærker, men med den revolutionerende Fraxel-laser er der nu endelig råd for det!

Hvad er Fraxel?

Fraxel er en effektiv laser til behandling af blandt andet strækmærker. Laseren laver små, kontrollerede skader i huden med varmestråling. Skaderne er omgivet af intakt væv, der med det samme går i gang med at reparere sig selv, og kroppen tvinges derfor til at danne ny og frisk hud. Cellerne i huden fornyes, og kollagendannelsen samt hudens elasticitet øges kraftigt, hvilket betyder, at din huds elastiske fibre repareres og forynges, som er med til at stramme huden op. Hudens bindevæv styrkes, og strækmærker reduceres.

Det er en sikker behandlingsmetode, der laver minimal indgriben i hudens overflade – og endda uden langvarig downtime. Behandlingen kan målrettes præcist til det ønskede og afgrænsede område i huden, så kun området med strækmærker behandles.

HVAD KAN FRAXEL?

Fraxel er optimal til at reducere alle slags ar – især strækmærker. Udover at reducere ar og strækmærker bruges Fraxel også til at reducere synlige aldringstegn såsom fine linjer og løs hud. Fraxel virker som en cellefornyende, hudforyngende, opstrammende og udjævnende behandling. Med Fraxel laser reduceres strækmærker kraftigt, idet huden tvinges til at reparere og forbedre det ødelagte væv strækmærkerne har forårsaget.

Ønsker du at få reduceret dine strækmærker og forebygge strækmærker, anbefaler vi behandlingen hurtigst muligt efter du er begyndt at udvikle strækmærker. De bedste resultater ses, jo nyere dine strækmærker er, for det er lettere og mere effektivt at behandle strækmærker, der buler lidt og kan mærkes, samt at forebygge strækmærker.

Resultater med Fraxel

Fraxel
Før
Efter
Fraxel
Kunden fået behandlet sine strækmærker 5 gange med Fraxel.
Fraxel ar
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit operationsar 5 gange med Fraxel.
ar kejsersnit
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit kejsersnitar 5 gange.
Fraxel
Før
Efter
Fraxel
Kunden har fået behandlet sit operationsar 6 gange med Fraxel.

IPL og Fraxel til røde strækmærker

I nogle tilfælde vil vi anbefale en IPL-behandling sammen med Fraxel, ofte hvis dine strækmærker er nyere og ikke er blevet hvide endnu. IPL og Fraxel er to laserbehandlinger, der går hånd i hånd og skaber fantastiske resultater for behandling af strækmærker.

IPL har den fordel at kunne udjævne hudtonen og behandle pigment i huden og er derfor god til de strækmærker, der har pigment i sig som fx rødme.

Fraxel mindsker ar, så huden forfines, og du får derfor det optimale resultat til behandling af dine strækmærker, med begge behandlinger.

Behandlingen efterlader huden med en fantastisk fornyet glød og ensartethed med en synlig reducering af strækmærker! Hudstruktur og glød betyder enormt meget for et mere ungdommeligt og frisk udseende – og det er lige netop, hvad behandlingerne til sammen kan give dig!

Inden behandlingen

Inden din behandling med Fraxel mod strækmærker følger en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen snakke om dine ønsker og mulige resultater, hvorefter et behandlingsforløb vil blive planlagt. Du vil blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Konsultationen er gratis og uforpligtende, og din tryghed er i centrum hos N’AGE. Inden behandlingen skal du være opmærksom på at læse samtykkeerklæringen for behandling med Fraxel-laser. Du kan downloade samtykkeerklæringen her.

Sådan foregår din behandling med Fraxel

Din behandling med Fraxel til strækmærker vil altid tage udgangspunkt i en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen planlægge en behandlingsplan baseret på ønsker og muligheder i forbindelse med din behandling af strækmærker. På selve behandlingsdagen vil bedøvelsescreme blive smurt på behandlingsområdet for dine strækmærker 1 time før behandlingen, som vil smertelindre dig under behandlingen af dine strækmærker. Efter en time med bedøvelsescreme på vil behandlingen af dine strækmærker starte.

Du vil blive behandlet med en laser, der i et præcist mønster af laserstråler laver mikroskopisk varmepåvirkning af huden . Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum til at reducere dine strækmærker. Det præcise antal behandlingsgange for at reducere strækmærker er individuelt og er noget, der vil blive vendt ved en gratis konsultation i starten af forløbet, baseret på hudens tilstand og et ønsket resultat. 

Efter behandlingen

Når du har fået foretaget din Fraxel-behandling, vil du opleve, at huden i behandlingsområdet er rød, føles varm, hæver lidt og føles stram. Rødmen og hævelsen vil dog allerede aftage efter et par timer.

I de kommende dage efter behandlingen vil din hud forblive en smule hævet og vil herefter føles tør og ru. Det er derfor enormt vigtigt, at du husker at pleje din hud ved at smøre den ind og fugte den. Din hud vil være rød og sart og kan ikke tåle sol i det første stykke tid efter behandlingen, og det er derfor helt essentielt at huske at beskytte huden hver dag med en SPF50 i minimum en måned efter behandling.

Vi anbefaler Epidermal Repair fra SkinCeuticals til fugt af huden i ansigtet efter behandling med Fraxel

  • Epidermal Repair er en intenst plejende creme, der er specielt formuleret til at styrke hudens naturlige barriere. Cremen modvirker rødme og irritation og er specielt god i forbindelse med Fraxel-behandlingen, hvor huden har brug for ekstra fugt og pleje.

Vi anbefaler Youth Body Serum fra iS Clinical til at smøre huden på kroppen efter behandling med Fraxel

  • Youth Body Serum er et lækkert serum fyldt med aktive ingredienser til bekæmpelse af tørhed og beskyttelse mod miljøpåvirkninger. Serummet indeholder blandt andet e-vitamin, fugtboosteren hyaluronsyre og vitamin B5, der styrker huden og fugter den igennem.

Vi anbefaler Broad Spectrum Sunscreen SPF50 fra ZO Skin Health til beskyttelse af huden i ansigtet efter behandling med Fraxel

  • Broad Spectrum Sunscreen SPF50 er en let mineralsolcreme, der har en høj beskyttelse af UVA- og UVB-stråler. Solbeskyttelsen er især god til den sarte og sensitive hud og beskytter tilmed mod højenergilys fra for eksempel telefon og computer. 

Alle produkter kan findes hos vores online hudplejeunivers N’AGE SHOP

Gør det ondt at fjerne strækmærker?

Hvor høj en smertetærskel man har, er meget individuelt, og det er derfor forskelligt fra person til person, om en behandling mod strækmærker gør ondt. De fleste, der bliver behandlet med Fraxel mod strækmærker, beskriver det som en varm og stikkende fornemmelse. Især i ansigtet kan behandlingen mærkes tydeligere – blandt andet omkring øjne, næse og mund.

Til en behandling mod strækmærker vil du blive bedt om at komme en time inden behandlingen, hvor vi hertil vil smøre behandlingsområdet ind med en bedøvende creme. Du kan derudover tage 1 g paracetamol inden, hvis du er nervøs for smerten eller har en lav smertetærskel.

Dit behandlingsforløb med Fraxel mod strækmærker

Hos N’AGE tager dit behandlingsforløb mod strækmærker udgangspunkt i en gratis konsultation med en af vores kosmiske sygeplejersker. Her sættes der god tid på af til at vurdere, hvad der passer din hud, ønsker og muligheder. Hos N’AGE er tryghed vores førsteprioritet under hele dit behandlingsforløb. Når din behandling mod strækmærker er afsluttet, tilbydes du altid en kontroltid, hvor der følges op på resultatet.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30-60 minutter
Cirka 30-60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Restitutionstid ved denne behandling er 2-4 dage
2-4 dage
Resultat
Resultat
Efter 3-5 måneder
Efter 3-5 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med Fraxel mod ar er permanent og 1 år for hudstruktur
Permanent for ar og 1 år for hudstruktur

Priser på Fraxel behandling mod strækmærker

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Fraxel mod strækmærker
Fra 3.200 DKK
Fraxel + IPL til røde strækmærker
5.300 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om strækmærker

Hvordan ser strækmærker ud?

Strækmærkers udseende varierer fra person til person. Det kan se ud som smalle streger på tværs af huden eller som dybere mærker. Strækmærkerne kan være både lilla, røde, brune eller hvide, men som regel starter nye strækmærke med at have en form for farve, inden de falmer og i stedet bliver hvide og kan minde lidt om et ar. Strækmærkernes udseende afhænger af, hvad der har forårsaget strækmærkerne, hvor nye de er, din hudtone, og hvor på kroppen de optræder. Strækmærker ses ofte omkring maven, på baller, lår og arme, men kan optræde de fleste steder på kroppen.

Hos N’AGE tilbydes du altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du i samråd med din behandler kan vurdere din situation, ønsker og muligheder. Din tryghed er i førersædet hos os, og der vil altid være plads til spørgsmål.

Hvorfor får man strækmærker?

Når hudens elastiske fibre kommer under for meget pres, opstår strækmærker. Elasticiteten i huden kan ikke naturligt genvindes, og derved forsvinder strækmærker ikke igen. Mange der får strækmærker, tror nemlig fejlagtigt, at strækmærkerne kan trænes væk. Huden strækkes i en sådan grad, at man ikke vil kunne genvinde elasticiteten ved træning. Som oftest får man strækmærker i forbindelse med graviditet eller puberteten, fordi kroppen vokser så hurtigt, at huden ikke kan følge med.

En anden årsag til at man får strækmærker, er pludselig vækst eller hurtig vægtøgning. Her vil det igen gøre sig gældende, at kroppen vokser hurtigere, end hvad huden kan tåle.

Er det muligt at fjerne mine strækmærker helt?

Hos N’AGE har vi som de eneste på det danske marked 20 års erfaring inden for kosmetiske behandlinger, og vi mener, at kun det bedste er godt nok! Vores æstetiske blik og faglige vurderinger sikrer dig altid et naturligt resultat, når vi behandler strækmærker. Med Fraxel-laser vil dine strækmærker reduceres betydeligt. Fraxel-laser kan reducere alle typer af strækmærker, men de bedste resultater ses ved behandling af nyere strækmærker. Resultat vil afhænge af hudkvalitet, strækmærkernes udseende samt antal behandlingsgange. Alt dette vil du gennemgå med en kosmetisk sygeplejerske, hvor dit mulige behandlingsforløb og forventede resultat vil blive fremlagt.

Er strækmærker arveligt?

Tendensen til at der opstår strækmærker i huden, kan være genetisk. Hvis for eksempel din mor har mange strækmærker, vil du have større tendens til, at strækmærker opstår.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic