Startpakke til din hudtype

Startpakke til din hudtype

At finde den helt rigtige hudplejerutine kan være som at finde vej i en jungle. Men bare rolig: På N’AGE SHOP har vi lavet fire startpakker fra det innovative kliniske hudplejemærke iS Clinical, der passer til lige præcis din hudtype. iS Clinical er et klinisk dokumenteret og innovativt hudplejebrand, der udvikler effektiv klinisk hudpleje understøttet af dermatologisk forskning. iS Clinical udvikler sine produkter med kvalitetsingredienser og ud fra nytænkende metoder. Deres hudplejefilosofi baserer sig på fire principper: rens, pleje, fugt og beskyttelse.

I vores fire startpakker vil du derfor få produkter, der holder sig til de fire principper tilpasset til din huds udfordringer. Er du usikker på, hvad din hud har brug for? Så book en gratis konsultation og få en hudanalyse og grundig vejledning.

Kampagnepakke: Få en gave med!

Lige nu kan du, når du køber en af startpakkerne, få en gave med: den nye Cleansing Complex Polish – en skånsomt eksfolierende rens. De små korn fornyer overfladen og efterlader huden frisk med masser af glød! Find vores kampagnepakker her.

Startpakke til uren hud

Døjer du med fedtet hud med tendens til urenheder og akneudbrud, så er det Pure Clarity Collection, du skal have fat i. Denne startpakke består af Cleansing Complex, Active Serum, Hydra-Cool Serum og Eclipse SPF50+.

  • Cleansing Complex er en let gelrens, der er mild og behagelig mod huden. Den renser skånsomt, men effektivt huden i dybden til daglig vedligeholdelse. Rensen indeholder en kombination mellem bionæringsstoffer og antioxidanter, der renser og plejer uden at strippe huden for de nødvendige olier. Desuden indeholder rensen en smule salicylsyre, der desinficerer porerne i dybden.
  • Active Serum er et af iS Clinicals bedst sælgende produkter. Serummet er kraftfuldt, effektivt og specielt formuleret til at bekæmpe urenheder og begyndende aldringstegn. Serummet eksfolierer huden mildt, mens den ensarter hudens struktur.
  • Hydra-Cool Serum giver intensiv fugt og beroligelse til huden. Med en forfriskende kombination af hyaluronsyre og vitamin B5 opfriskes huden, mens fugtbalancen opretholdes.
  • Eclipse SPF50+ er en avanceret, bredspektret solbeskyttelse med fysiske solfiltre og vitamin E, der beskytter og plejer huden uden at tilstoppe porerne. Solcremen fugter, beskytter, er vandresistent og fedter ikke.

Cleansing Complex og Eclipse SPF50+ går igen i alle fire startpakker.

Fine linjer, rynker og slap hud

Til huden med aldringstegn i form af fine linjer, rynker og slap hud, anbefaler vi Pure Renewal Collection. Ligesom Pure Clarity Collection indeholder pakken her Cleansing Complex, Active Serum og Eclipse SPF50+. Derudover indeholder Pure Renewal Collection det yderst potente og plejende Youth Complex.

  • Youth Complex er en af de første kliniske hudplejeformuleringer, der giver både øjeblikkelig og langsigtet synlig forbedring af hudstrukturen. Det fugtgivende kompleks indeholder en kombination af antioxidanter, botaniske ekstrakter og hyaluronsyre, der hydrerer og plejer huden effektivt, mens det modvirker aldringstegn og stimulerer cellefornyelsen.
Pure Renewal Collection: Cleansing Complex, Active Serum, Youth Complex og Eclipse SPF50+.

Pakke til pigmenteret hud

Til den pigmenterede hud anbefaler vi Pure Radiance Collection. Denne startpakke indeholder ud over rens og solbeskyttelse et White Lightening Complex og White Lightening Serum, der begge bekæmper mørke pletter i huden.

  • White Lightening Complex: Med en kombination af glykolsyre, mælkesyre og salicylsyre får huden en kemisk, mild eksfoliering i dybden, der både lysner huden og giver synlig vitalitet til huden.
  • White Lightening Serum: Serummet bekæmper målrettet forskellige former for ujævn pigmentering i huden, mens den udjævner og ensarter hudtonen. Dette lette serum modvirker derudover aldringstegn og forebygger ændringer i huden forårsaget af hormonelle forandringer og solskader.
Pure Radiance Collection: Cleansing Complex, White Lightening Complex, White Lightening Serum og Eclipse SPF50+.

Sensitiv hud med rødme

Pure Calm Collection er den tørre, sensitive huds nye bedste ven. Gennem effektiv antioxidant beskyttelse fra Pro-Heal Serum Advance+ og det kølende, beroligende Hydra-Cool Serum har huden optimale betingelser for at stå imod udtørrende, skadelige miljømæssige påvirkninger.

  • Pro-Heal Serum Advance+: En must-have bestseller fra iS Clinical! Dette avancerede antioxidantserum forebygger både aldringstegn, urenheder, pigmentering, mens det beskytter huden mod skadelige frie radikaler. Indeholder ren vitamin C (L-askorbinsyre), vitamin E og olivenbladekstrakt. Serummet stimulerer kollagendannelsen, så eksisterende skader i huden repareres effektivt.
Pure Calm Collection: Cleansing Complex, Pro-Heal Serum Advance+, Hydra-Cool Serum og Eclipse SPF50+.

Julie Ølgaard elsker iS Clinical

iS Clinical er et anerkendt klinisk hudplejemærke – og det virker. Det kan flere af vores ambassadører skrive under på, efter at de har fået øjnene op for brandet. Blandt andet har iS Clinical vundet skuespiller Julie Ølgaards hjerte:

Min hud skulle lige vænne sig til det, da det arbejder på en helt ny måde, den aldrig har prøvet før. Men allerede efter én måned er det helt vildt at se, hvad der er sket med min hud! Den har det virkelig godt, og jeg får ofte at vide, at jeg stråler, fortæller Julie Ølgaard.

Julie Ølgaard med den lækre Youth Intensive Crème fra iS Clinical.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic