Tips til mad, træning og balance

Vi har talt med Kristina Trolle, hun er personlig træner og forfatter til den nye bog Silikonesjæl, med øvelser til krop og sind. Hun er 42 år og mor til 4.

Hvad fik dig til at skrive bogen Silikonesjæl?

Jeg har igennem mange år, både professionelt og privat, lagt mærke til at en del kvinder bakser med mange af de samme problemstillinger, som har været centrale i mit liv. Jeg fik lyst til at skrive en bog der satte fokus på balance i krop og sind, og som gjorde op med hurtige ”nemme” løsninger der sjældent holder i længden.

Hvad er efter din mening det mest misforstået i forhold til sundhed?

I min verden er fanatisme det som er mest misforstået. Jeg tror generelt ikke på de sort hvide rammer men på nuancer.

Hvad betyder balance for dig?

I forhold til sundhed betyder balance for mig, at der ikke er noget der tager overhånd, og at intet bliver ekstremt. At jeg spiser når jeg er sulten, og stopper når jeg er mæt. At jeg hverken træner for lidt eller for meget men lytter til min krop, og giver den en pause, når det er det, den har brug for. En del af balancen handler for mig også om ikke at slå mig selv i hovedet, når jeg vakler og mister balancen, for det gør jeg jævnligt.

Hvordan fik du idéen til Barre Fusion? Hvor ofte skal man lave dem for at få godt resultat?

Jeg blev introduceret til barre træning i New York. Fra starten var jeg vild med træningsformen, og fik lyst til at udnytte ballettens kvaliteter og gøre det mere ”spiseligt” for bredden. Så jeg begyndte at eksperimentere med at lade balletøvelserne fusionere med elementer fra yoga, pilates og funktionelle elementer. Jeg anbefaler øvelserne 2 til 3 gange om ugen. Det er en god idé at kombinere det med styrketræning og konditionstræning. Jeg tror på varieret træning, som ikke bliver ensformig.

Har du nogen ”laster”, som du alligevel har formået at få inkorporeret i dit liv?

Jeg har som sådan ingen laster. Jeg vælger bevidst til og fra, og når jeg vælger til så nyder jeg i fulde drag. Ord som at synde er pillet ud af mit ordforråd. Jeg drikker en kop kaffe hver dag og så elsker jeg popcorn.

Hvad består et sommer-måltid af hjemme hos dig?

Et sommermåltid hjemme hos mig består af masser af årstidens friske grøntsager, fisk og måske en hjemmelavet pesto med persille og mandler.

Har du et godt råd til vores læsere?

Lev dit liv og dyrk din sundhed i overensstemmelse med den du er. Skru ned for forventningerne til dig selv og lad din lyst drive dig i livet fremfor kun pligt og kontrol.

15 minutters træningsprogram

Her får du 15 minutters træningsprogram fra Kristina med fokus på benene, øvelserne kan laves derhjemme med en stol, og alle kan være med i eget tempo. Øvelserne her er en del af et helt program fra bogen.

https://www.youtube.com/watch?v=0b-FS7xF3L0&feature=youtu.be

 

 

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF