Tips til mad, træning og balance

Vi har talt med Kristina Trolle, hun er personlig træner og forfatter til den nye bog Silikonesjæl, med øvelser til krop og sind. Hun er 42 år og mor til 4.

Hvad fik dig til at skrive bogen Silikonesjæl?

Jeg har igennem mange år, både professionelt og privat, lagt mærke til at en del kvinder bakser med mange af de samme problemstillinger, som har været centrale i mit liv. Jeg fik lyst til at skrive en bog der satte fokus på balance i krop og sind, og som gjorde op med hurtige ”nemme” løsninger der sjældent holder i længden.

Hvad er efter din mening det mest misforstået i forhold til sundhed?

I min verden er fanatisme det som er mest misforstået. Jeg tror generelt ikke på de sort hvide rammer men på nuancer.

Hvad betyder balance for dig?

I forhold til sundhed betyder balance for mig, at der ikke er noget der tager overhånd, og at intet bliver ekstremt. At jeg spiser når jeg er sulten, og stopper når jeg er mæt. At jeg hverken træner for lidt eller for meget men lytter til min krop, og giver den en pause, når det er det, den har brug for. En del af balancen handler for mig også om ikke at slå mig selv i hovedet, når jeg vakler og mister balancen, for det gør jeg jævnligt.

Hvordan fik du idéen til Barre Fusion? Hvor ofte skal man lave dem for at få godt resultat?

Jeg blev introduceret til barre træning i New York. Fra starten var jeg vild med træningsformen, og fik lyst til at udnytte ballettens kvaliteter og gøre det mere ”spiseligt” for bredden. Så jeg begyndte at eksperimentere med at lade balletøvelserne fusionere med elementer fra yoga, pilates og funktionelle elementer. Jeg anbefaler øvelserne 2 til 3 gange om ugen. Det er en god idé at kombinere det med styrketræning og konditionstræning. Jeg tror på varieret træning, som ikke bliver ensformig.

Har du nogen ”laster”, som du alligevel har formået at få inkorporeret i dit liv?

Jeg har som sådan ingen laster. Jeg vælger bevidst til og fra, og når jeg vælger til så nyder jeg i fulde drag. Ord som at synde er pillet ud af mit ordforråd. Jeg drikker en kop kaffe hver dag og så elsker jeg popcorn.

Hvad består et sommer-måltid af hjemme hos dig?

Et sommermåltid hjemme hos mig består af masser af årstidens friske grøntsager, fisk og måske en hjemmelavet pesto med persille og mandler.

Har du et godt råd til vores læsere?

Lev dit liv og dyrk din sundhed i overensstemmelse med den du er. Skru ned for forventningerne til dig selv og lad din lyst drive dig i livet fremfor kun pligt og kontrol.

15 minutters træningsprogram

Her får du 15 minutters træningsprogram fra Kristina med fokus på benene, øvelserne kan laves derhjemme med en stol, og alle kan være med i eget tempo. Øvelserne her er en del af et helt program fra bogen.

 

 

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier