“Mit velvære har 3 ben: Sund kost, træning og N’AGE”

Uffe Buchard har som kreativ direktør fuld fart på til daglig. Derudover er han 55 år – men det lader han sig ikke definere af:

– Jeg har en alder, som jeg står ved, men den passer vildt dårligt til mig. Jeg føler, at et friskt og ungdommeligt udseende er mere mig. Og når nu mulighederne er der – nemme, tilgængelige og skadesløse – kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle udnytte dem, fortæller Uffe.

Uffe bliver derfor behandlet med Ultherapy, botox og filler. De kosmetiske behandlinger vedligeholder hans udseende – og det giver ham både mere overskud og livskvalitet:

– Mit velvære har tre ben at stå på: Sund kost, træning og N’AGE, som vedligeholder mit udseende. Det er også en af grundene til, jeg synes, at livet stadig er skidesjovt at leve, for alder reelt ikke betyder så meget for mig. Jeg går ikke og tænker over mit udseende og min alder. Det er enormt befriende og har stor indflydelse på min livskvalitet, forklarer han.

Diskrete og naturlige resultater

Uffe er især vild med Ultherapy, som er en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, som elsker behandlingen, fordi den virker effektivt, samtidigt med at de kan passe deres arbejde på tv og i offentligheden.

– Nu er jeg jo en mand, så det er især vigtigt med diskrete resultater, synes jeg. Ultherapy formår simpelthen at stagnere aldringsprocessen og giver mig helt naturlige resultater. Så føler jeg mig meget bedre tilpas og behøver ikke spekulere så meget over mit udseende. Det tager jeg hånd om ved at komme hos N’AGE to gange om året. Det er så overskueligt. Det er praktisk, nemt og effektivt, fortæller Uffe.

Sund både indvendigt og udvendigt

Ultherapy-behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner, som gerne ville have et ansigtsløft med et garanteret naturligt resultat og uden kirurgi, risici og lang restitutionstid. Ultherapy er derfor perfekt til Uffe, som lever et liv, hvor han er meget eksponeret i medierne og hele tiden møder nye mennesker.

– Lad os kalde en spade for spade: Jeg møder jo nye mennesker hver eneste dag, og det er ikke hver dag, man er lige oplagt. Og der synes jeg faktisk, det hjælper mig at vide, jeg har et friskt og sundt udseende. Hvis du er sund, men ikke ser sund ud, så føler du dig jo heller ikke sund, forklarer han.

Er Ultherapy den rigtige behandling for dig? Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig til de smukke og naturlige resultater, du drømmer om.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF