Uffe Buchard: “Mit velvære har 3 ben: Sund kost, træning og N’AGE”

Uffe Buchard er kreativ direktør, tv vært, modeskribent og har fuld fart på. Derudover er han lige fyldt 53 år – men det lader han sig ikke definere af.

Jeg har en alder, som jeg står ved, men den passer vildt dårligt til mig. Jeg føler, at et frisk og ungdommeligt udseende er mere mig. Og når nu mulighederne er der – nemme, tilgængelige og skadesløse, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle udnytte dem,” siger Uffe.

Uffe bliver derfor behandlet med Ultherapy, Botulinum Toxin, også kendt som Botox, og Restylane. De kosmetiske behandlinger vedligeholder hans udseende, hvilket giver ham overskud og livskvalitet:

Mit velvære har tre ben at stå på: Sund kost, træning og N’AGE, som vedligeholder mit udseende. Det er også en af grundene til, jeg synes, livet stadig er skidesjovt at leve, og alder reelt ikke betyder så meget for mig. Jeg går ikke og tænker over mit udseende og min alder. Det er enormt befriende og har stor indflydelse på min livskvalitet.

Diskrete, naturlige resultater

Uffe er især vild med Ultherapy, som er en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, som elsker behandlingen, fordi den virker effektivt samtidigt med, at de kan passe deres arbejde på TV og i offentligheden.

Nu er jeg jo en mand, så det er især vigtigt med diskrete resultater, synes jeg. Ultherapy fomår simpelthen at stagnere aldringsprocessen og giver mig helt naturlige resultater. Så føler jeg mig meget bedre tilpas og behøver ikke spekulere så meget over mit udseende. Det tager jeg hånd om ved at komme hos N’AGE 2 gange om året. Det er så overskueligt. Det er praktisk, nemt og effektivt,” fortæller Uffe.

Se flere vilde før og efterbilleder her >>

“Sund både indvendigt og udvendigt”

Behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner, som gerne ville have et ”ansigtsløft” med et garanteret naturligt resultat og uden risici og downtime. Ultherapy er derfor perfekt til Uffe, som lever et liv, hvor han er meget eksponeret i medierne og hele tiden møder nye mennesker.

Lad os kalde en spade for spade: Jeg møder jo nye mennesker hver eneste dag. Og det er ikke hver dag, man er lige oplagt. Og der synes jeg faktisk, det hjælper mig at vide, jeg har et friskt og sundt udseende. Hvis du er sund, men ikke ser sund ud, så føler du dig jo heller ikke sund.

Er Ultherapy den rigtige behandling for dig?

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig til de smukke og naturlige resultater, du drømmer om.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette