Vi har mødt Sharon Stone !!!

I sidste uge var vi inviteret til Berlin for at deltage i en international event ”Proof in real life” som Restylane stod bag. Hollywood stjernen Sharon Stone var værtinde for aftenen, og der gik nærmest et sus igennem deltagerne da superstjernen ankom på den røde læber. 57-årige Sharon så også fantastisk ud, var afslappet, jokende og veloplagt.

Restylane lancerede kampagnen ’Proof in real life’ detaljerne omkring eventen var holdt hemmelige, vi vidste derfor ikke meget om hvad der ville ske, så det var noget af en overraskelse da 10 sæt identiske tvillinger i forskellige aldre kom ind på scenen – den ene behandlet med Restylane fillers og SkinBoosters, den anden ikke.

Det er en rigtig god måde at illustrere resultaterne på, for mange har vilde forestillinger om hvordan man kommer til at se ud efter æstetiske behandlinger – såsom, et radikalt ændret udeseende, ligne et plastik monster, se unaturlig ud osv. Med tvillingerne kunne man se nøjagtig hvad fillers kan gøre, nemlig give flot glød i de større områder med SkinBoosters (som f.eks. på kinderne og décolleté) samt udglatte og formindske de fine linjer og rynker generelt. Vi plejer at beskrive det som et viskelæder, som ganske let visker de hårdeste linjer ud – man ligner 100% sig selv, fremstår bare i en friskere udgave. En god behandling er den, hvor din omgangskreds kommenterer at du pludselig ser så frisk og glad ud.

Efter showet talte vi med de forskellige tvillingepar, og det var bemærkelsesværdigt at se, hvordan dem der var behandlet også strålede i øjnene. Samtlige deltagere sagde at de udover den fysiske tranformation også havde kunne mærke en markant ændring i deres tvillings generelle fremtoning. De havde ganske enkelt fået det bedre med sig selv.

De ubehandlede tvillinger havde fået tilbuddet om behandling efter eventen og nogle af dem havde været skeptiske og afventende, men efter de havde set resultaterne hos deres bror/søster, ville alle ti også behandles selv.

Zoe på 63 år er behandlet i ansigtet, halsen, brystkassen og på hænderne, et forløb der startede for 3 mdr. siden. Hendes tvillingesøster kunne slet ikke vente og betroede os at der allerede var bestilt på onsdag, dvs. ugen efter. Typisk skal man have 3 skinbooster behandlinger med 2-3 ugers mellemrum, så hun glædede sig til at påbegynde behandlingen.

Herunder kan du se nogle af tvillingeparrene, dem i farver er behandlet med Restylane, dem i hvidt er ikke (endnu)

– Og nu vil du sikkert gerne vide; hvordan så Sharon Stone så ud i virkeligheden, sådan tæt på ikk? 😉 Svaret er: Fantastisk!

Hun holder sig uden tvivl virkelig godt, så velholdt og ikke det mindste ”forceret” ud, hun havde klædelige smilerynker omkring øjnene og er ellers bare misundelsesværdig flot.

Tak til vores mange glade kunder

5
12 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
17 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
18 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
18 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen