Vi har mødt Sharon Stone !!!

I sidste uge var vi inviteret til Berlin for at deltage i en international event ”Proof in real life” som Restylane stod bag. Hollywood stjernen Sharon Stone var værtinde for aftenen, og der gik nærmest et sus igennem deltagerne da superstjernen ankom på den røde læber. 57-årige Sharon så også fantastisk ud, var afslappet, jokende og veloplagt.

Restylane lancerede kampagnen ’Proof in real life’ detaljerne omkring eventen var holdt hemmelige, vi vidste derfor ikke meget om hvad der ville ske, så det var noget af en overraskelse da 10 sæt identiske tvillinger i forskellige aldre kom ind på scenen – den ene behandlet med Restylane fillers og SkinBoosters, den anden ikke.

Det er en rigtig god måde at illustrere resultaterne på, for mange har vilde forestillinger om hvordan man kommer til at se ud efter æstetiske behandlinger – såsom, et radikalt ændret udeseende, ligne et plastik monster, se unaturlig ud osv. Med tvillingerne kunne man se nøjagtig hvad fillers kan gøre, nemlig give flot glød i de større områder med SkinBoosters (som f.eks. på kinderne og décolleté) samt udglatte og formindske de fine linjer og rynker generelt. Vi plejer at beskrive det som et viskelæder, som ganske let visker de hårdeste linjer ud – man ligner 100% sig selv, fremstår bare i en friskere udgave. En god behandling er den, hvor din omgangskreds kommenterer at du pludselig ser så frisk og glad ud.

Efter showet talte vi med de forskellige tvillingepar, og det var bemærkelsesværdigt at se, hvordan dem der var behandlet også strålede i øjnene. Samtlige deltagere sagde at de udover den fysiske tranformation også havde kunne mærke en markant ændring i deres tvillings generelle fremtoning. De havde ganske enkelt fået det bedre med sig selv.

De ubehandlede tvillinger havde fået tilbuddet om behandling efter eventen og nogle af dem havde været skeptiske og afventende, men efter de havde set resultaterne hos deres bror/søster, ville alle ti også behandles selv.

Zoe på 63 år er behandlet i ansigtet, halsen, brystkassen og på hænderne, et forløb der startede for 3 mdr. siden. Hendes tvillingesøster kunne slet ikke vente og betroede os at der allerede var bestilt på onsdag, dvs. ugen efter. Typisk skal man have 3 skinbooster behandlinger med 2-3 ugers mellemrum, så hun glædede sig til at påbegynde behandlingen.

Herunder kan du se nogle af tvillingeparrene, dem i farver er behandlet med Restylane, dem i hvidt er ikke (endnu)

– Og nu vil du sikkert gerne vide; hvordan så Sharon Stone så ud i virkeligheden, sådan tæt på ikk? 😉 Svaret er: Fantastisk!

Hun holder sig uden tvivl virkelig godt, så velholdt og ikke det mindste ”forceret” ud, hun havde klædelige smilerynker omkring øjnene og er ellers bare misundelsesværdig flot.

Tak til vores mange glade kunder

5
24 timer siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias