Book tid

Vi har mødt Sharon Stone !!!

I sidste uge var vi inviteret til Berlin for at deltage i en international event ”Proof in real life” som Restylane stod bag. Hollywood stjernen Sharon Stone var værtinde for aftenen, og der gik nærmest et sus igennem deltagerne da superstjernen ankom på den røde læber. 57-årige Sharon så også fantastisk ud, var afslappet, jokende og veloplagt.

Restylane lancerede kampagnen ’Proof in real life’ detaljerne omkring eventen var holdt hemmelige, vi vidste derfor ikke meget om hvad der ville ske, så det var noget af en overraskelse da 10 sæt identiske tvillinger i forskellige aldre kom ind på scenen – den ene behandlet med Restylane fillers og SkinBoosters, den anden ikke.

Det er en rigtig god måde at illustrere resultaterne på, for mange har vilde forestillinger om hvordan man kommer til at se ud efter æstetiske behandlinger – såsom, et radikalt ændret udeseende, ligne et plastik monster, se unaturlig ud osv. Med tvillingerne kunne man se nøjagtig hvad fillers kan gøre, nemlig give flot glød i de større områder med SkinBoosters (som f.eks. på kinderne og décolleté) samt udglatte og formindske de fine linjer og rynker generelt. Vi plejer at beskrive det som et viskelæder, som ganske let visker de hårdeste linjer ud – man ligner 100% sig selv, fremstår bare i en friskere udgave. En god behandling er den, hvor din omgangskreds kommenterer at du pludselig ser så frisk og glad ud.

Efter showet talte vi med de forskellige tvillingepar, og det var bemærkelsesværdigt at se, hvordan dem der var behandlet også strålede i øjnene. Samtlige deltagere sagde at de udover den fysiske tranformation også havde kunne mærke en markant ændring i deres tvillings generelle fremtoning. De havde ganske enkelt fået det bedre med sig selv.

De ubehandlede tvillinger havde fået tilbuddet om behandling efter eventen og nogle af dem havde været skeptiske og afventende, men efter de havde set resultaterne hos deres bror/søster, ville alle ti også behandles selv.

Zoe på 63 år er behandlet i ansigtet, halsen, brystkassen og på hænderne, et forløb der startede for 3 mdr. siden. Hendes tvillingesøster kunne slet ikke vente og betroede os at der allerede var bestilt på onsdag, dvs. ugen efter. Typisk skal man have 3 skinbooster behandlinger med 2-3 ugers mellemrum, så hun glædede sig til at påbegynde behandlingen.

Herunder kan du se nogle af tvillingeparrene, dem i farver er behandlet med Restylane, dem i hvidt er ikke (endnu)

– Og nu vil du sikkert gerne vide; hvordan så Sharon Stone så ud i virkeligheden, sådan tæt på ikk? 😉 Svaret er: Fantastisk!

Hun holder sig uden tvivl virkelig godt, så velholdt og ikke det mindste ”forceret” ud, hun havde klædelige smilerynker omkring øjnene og er ellers bare misundelsesværdig flot.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen