Videoblog: Alt hvad du vil vide om læbeforstørrelse med filler.

Camilla Frederikke er en populær Youtuber, som laver rigtig flotte makeup tutorials. Hun syntes, at hendes egne læber var både asymmetriske og små, derfor fik hun mere fylde i sine læber med filler hos N’AGE. På denne side kan du høre Camilla Frederikke tale med vores dygtige kosmetiske sygeplejerske, Christian Holm Madsen, om, hvordan man kan få større læber.

Rigtig god fornøjelse.

(hendes intro er på engelsk, men selve interviewet er på dansk)

 

Læbeforstørrelse med filler

Filler til læberne er en gel, som injiceres for at udglatte linjer eller skabe mere volumen og symmetri i læberne. Med filler kan du altså, ligesom Camilla Frederikke, få udlignet asymmetri i læberne og give dem mere volumen.

Hos N’AGE benytter vi os af produkter fra Restylane, når vi udfører behandlinger med filler. Restylane er en yderst veldokumenteret filler, som bruges til reduktion af rynker og linjer samt til volumen og konturering. Vi mener, at Restylane er den bedste filler på markedet, og vi udfører hvert år flere tusinde behandlinger og arbejder konstant med videreuddannelse inden for de bedste og sikreste teknikker inden for bl.a. Restylane behandlinger.

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, og injiceres med en fin nål. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Behandlingen kan derfor siges at være meget naturlig og er ikke mere permanent end at få farvet hår, som Camilla Frederikke pointerer.

Restylane har udviklet filler særligt velegnet til læberne med en øget holdbarhed, som i løbet af få dage efter behandling vil efterligne læbernes naturlige følelse og blødhed, så resultatet bliver så naturligt som muligt.

Kan man få større læber permanent?

Det korte svar er desværre nej – og dog!

Man kan ikke på nuværende tidspunkt få lavet større læber permanent. Restylane er et stof som naturligt nedbrydes i kroppen, hvorfor man vil få brug for at få lavet flere behandlinger over tid. Behandlingen kan holde i op til 12 måneder, og giver altså ikke et permanent, men et langvarigt resultat.

Dog har behandlinger med Restylane den langtidseffekt, at det får kroppen til at producere mere kollagen i de behandlede områder, end de gjorde før. Denne effekt varer meget længere end effekten af selve volumen. Det betyder også, at hvis du har fået foretaget flere Restylane behandlinger over en given periode og beslutter dig for, at nu vil du ikke have lavet flere, så går dine læber ikke tilbage til sit oprindelige udgangspunkt, hvilket de fleste er rigtigt glade for.

Hvad er forskellen på filler og Botox?

Camilla Frederikke oplever ofte, at hendes følgere ikke helt kender forskellen på filler og botox. Det er dog vigtigt at understrege, at Botox og Restylane grundlæggende er to vidt forskellige produkter, der anvendes forskelligt.

Botox anvendes modsat Restylane ikke til at tilføje fylde til bestemte steder på kroppen, men i stedet til at forhindre muskelsammentrækninger i bestemte områder i kroppen, såsom i panden eller omkring øjnene. Det er derfor ikke en løsning at få lavet større læber med Botox.

Gør det ondt af få lavet større læber?

Camilla Frederikke bliver ofte spurgt, om det gør ondt at få lavet en læbeforstørrelse. Det ville være løgn at sige, at det er en ren spabehandling at få lavet læber, for det er det ikke. Læberne er et af de mest sensitive områder i ansigtet, og er derfor også det ømmeste område at få behandlet. Når det så er sagt, er der i dag udviklet nogle rigtig effektive bedøvelsescremer, som vi ikke havde for bare 5-10 år tilbage. Det gør behandlingen betydeligt mere behagelig, end den var engang. I sidste ende afhænger det rigtig meget af ens personlige smertetærskel. Camilla Frederikke har fået foretaget behandlingen flere gange og synes personligt ikke, at det er nogen ubehagelig eller smertefuld oplevelse.

I dagene efter behandlingen kan man opleve at have hævede og ømme læber, eventuelt med små blå mærker. Dette skyldes blandt andet, at filleren i løbet af natten har skabt plads i læberne, denne proces mærkes ikke på behandlingsdagen, fordi den Restylane, som injiceres i læberne, indeholder lidokain, hvilket bedøver læberne indefra.

Risikoen for hævelse og blå mærker i læberne efter en læbeforstørrende behandling kan mindskes på flere måder:

  • Udgå at spise fiskeolietabeletter i 14 dage op til behandlingen
  • Spørg efter en kølepude til læberne efter behandlingen
  • Tag 1 antihistamin om aftenen efter behandlingen
  • Sov med en ekstra hovedpude for at løfte hovedet let den første nat efter behandlingen

Hvad koster det at få lavet større læber?

Prisen for en Restylane behandling i læberne varierer alt efter, hvor meget Restylane, der skal bruges og hvor stort et område, der skal behandles. Man bruger typisk mellem 0,5-1 ml per behandling, og prisen starter fra 2.500 kr.

Du har mulighed for at opnå rabat, hvis du vælger at få behandlet mere end ét område ad gangen.

Er der nogle bivirkninger ved behandlingen?

I forbindelse med læbeforstørrelser med filler, vil der altid være en lille risiko for infektioner, fordi der prikkes små huller i huden. Det er dog yderst sjældent, at infektioner forekommer.

Bestil din gratis forkonsultation i dag

Hvis du ligesom Camilla Frederikke ønsker at få mere fyldige læber, så kan du bestille din gratis og uforpligtende forkonsultation i dag. Vi tilbyder altid en gratis forkonsultation forud for alle potentielle behandlinger. Ved en forkonsultation har du både mulighed for at møde vores erfarne kosmetiske sygeplejersker og indgå i en dialog om, hvad der vil passe til dig og dit ansigt samt få en vurdering af, hvilket resultat du kan forvente dig.

Efter vores forkonsultation har du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Inden din behandling skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for behandlinger med Restylane.

Download Samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Jeg fik præcis det resultat jeg drømte…
Jeg fik præcis det resultat jeg drømte om :) ...
Louise Toft
5
18 timer siden
Professionelle og dygtige behandlere…
Professionelle og dygtige behandlere som får dig til at føle dig tryg og i gode...
Heloise
5
1 dag siden
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse. Da jeg gik ud efter min første restylane/Botox behandling kunne jeg nærmest flyve...
Tina Møller
5
3 dage siden
God og behagelig oplevelse ..
God og behagelig oplevelse .. ...
Susanne Beck Petersen
5
4 dage siden
Jeg havde en super oplevelse
Jeg havde en super oplevelse. Havde forinden været lidt nervøs men hun skabte en god...
Lena
5
4 dage siden
Trygt og naturligt
Man føler en fantastisk tryghed, behandlingen er yderst professionel, og resultatet naturligt. ...
lotte
5
4 dage siden
Kan varmt anbefale Patricia og N'age.
Går fast hos Patricia. Hun er dygtigt til at rådgive og sørger altid for, at...
Mette
5
4 dage siden
1000 tak 😁
Rigtig professionel service, følte mig godt tilpas og tryg, vigtigt at når man skal behandles....
Jeanette Flodin
5
17. okt 2021
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse! ...
Julia
5
16. okt 2021
I’m very please with N’Age
I’m very please with N’Age. N’age has made me look 15 years younger. Thank you...
Fatmata Mansaray