ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

Det spørgsmål, vi oftest stilles i forhold til klinisk hudpleje, er, hvordan det adskiller sig fra almindelig hudpleje. Overordnet set er forskellen, at klinisk hudpleje indeholder særdeles aktive og effektive ingredienser, der har flere års klinisk forskning bag sig. Det betyder, at der ved hvert enkelt produkt er videnskabeligt belæg og klinisk dokumentation for virkning og resultat. Fordi produkterne er så potente, forhandles de kun i autoriserede klinikker med uddannet fagpersonale, der kan vejlede dig.

Et af de hudplejemærker, vi forhandler hos N’AGE, er ZO Skin Health. ZO Skin Health er innovativ klinisk hudpleje skabt af dermatolog Zein Obagi. Produkterne indeholder eksklusive formuleringer, som er baseret på de seneste og mest avancerede hudplejeteknologier. ZO Skin Healths produkter optimerer din huds sundhed ved at effektive ingredienser giver pleje og beskyttelse til huden.

ZO Skin Health har så potente ingredienser, at du ved bestilling af produkter online bliver ringet op og konsulteret af vores trænede fagpersonale. På den måde sikrer vi, at du får hudplejeprodukter, der passer til lige præcis din hud.

hudanalyse

ZO Skin Health hos N’AGE Århus

Som noget nyt forhandler N’AGE Århus nu ZO Skin Health som en af de få klinikker i Jylland. Det betyder, at du hos N’AGE Århus kan booke en gratis hudanalyse og få grundig vejledning i ZO Skin Health ud fra din hud. Vi forhandler desuden ZO Skin Health i klinikkerne i Lyngby og på Kongens Nytorv, Frederiksberg og Østerbro i København.

ZO Skin Health tilbyder en række overskuelige, men avancerede produkter, der kan behandle alt fra solskader, aldringstegn og pigmentering til at forebygge nye skader på huden. ZO Skin Health har også flere produkter målrettet hudtilstande som akne og rosacea. Første skridt er at booke en gratis hudanalyse!

Favoritter fra ZO Skin Health

ZO Skin Health har mange fantastiske produkter målrettet specifikke områder. Vi har dog samlet nogle favoritter, der kan bruges af de fleste hudtyper:

Exfoliating Polish

En storfavorit er den lækre ansigtsscrub Exfoliating Polish, der indeholder ultrafine magnesiumkrystaller, der giver en skånsom mekanisk eksfoliering af huden, mens den også stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Et kompleks af vitamin A, C og E både lysner, udjævner og giver antioxidant beskyttelse til huden. Exfoliating Polish indeholder desuden Tea Tree Oil, der virker beroligende og desinficerende. Huden efterlades blød, glat og med masser af glow!

Pads

Zo Skin Health tilbyder to typer pads, der fungerer som sidste trin i deres Getting Skin Ready-princip, der består af rens, eksfoliering og toner, inden du tilfører pleje og fugt til huden.

Complexion Renewal Pads er en nænsomt eksfolierende toner målrettet normal til fedtet hud, der mangler glød og har begyndende aldringstegn. Complexion Renewal Pads indeholder glykolsyre og salicylsyre, der stimulerer cellefornyelsen, forfiner hudteksturen og renser porer i dybden. De indeholder også grøn te, der giver antioxidant beskyttelse og virker antiinflammatorisk.

Oil Control Pads er en stærkere eksfoliant, der fjerner døde hudceller, dybderenser porer og reducerer overskydende olie fra huden. Disse pads er målrettet fedtet hud med tendens til urenheder og akne. Nøgleingrediensen er salicylsyre, der desinficerer porer og forebygger akne. Glykolsyre og mandelsyre lysner huden og giver glød.

Læs mere om ZO Skin Healths pads, og hvordan du anvender dem på N’AGE SHOP eller hos din nærmeste N’AGE-klinik, der forhandler produkterne.

Daily Power Defense

Daily Power Defense er en opstrammende ansigtscreme, som effektivt øger produktionen af kollagen og hyaluronsyre i huden. Cremen er formuleret med retinol, antioxidanter og særlige DNA-enzymer, der bidrager til at reparere skadet hud og reducere rødme. Cremen reducerer aldringstegn såsom linjer og rynker, mens den tilfører antioxidant beskyttelse og lipider, der optimerer hudens barrierefunktion. Huden efterlades fugtet, stærk og beskyttet!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF