ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

Det spørgsmål, vi oftest stilles i forhold til klinisk hudpleje, er, hvordan det adskiller sig fra almindelig hudpleje. Overordnet set er forskellen, at klinisk hudpleje indeholder særdeles aktive og effektive ingredienser, der har flere års klinisk forskning bag sig. Det betyder, at der ved hvert enkelt produkt er videnskabeligt belæg og klinisk dokumentation for virkning og resultat. Fordi produkterne er så potente, forhandles de kun i autoriserede klinikker med uddannet fagpersonale, der kan vejlede dig.

Et af de hudplejemærker, vi forhandler hos N’AGE, er ZO Skin Health. ZO Skin Health er innovativ klinisk hudpleje skabt af dermatolog Zein Obagi. Produkterne indeholder eksklusive formuleringer, som er baseret på de seneste og mest avancerede hudplejeteknologier. ZO Skin Healths produkter optimerer din huds sundhed ved at effektive ingredienser giver pleje og beskyttelse til huden.

ZO Skin Health har så potente ingredienser, at du ved bestilling af produkter online bliver ringet op og konsulteret af vores trænede fagpersonale. På den måde sikrer vi, at du får hudplejeprodukter, der passer til lige præcis din hud.

hudanalyse

ZO Skin Health hos N’AGE Århus

Som noget nyt forhandler N’AGE Århus nu ZO Skin Health som en af de få klinikker i Jylland. Det betyder, at du hos N’AGE Århus kan booke en gratis hudanalyse og få grundig vejledning i ZO Skin Health ud fra din hud. Vi forhandler desuden ZO Skin Health i klinikkerne i Lyngby og på Kongens Nytorv, Frederiksberg og Østerbro i København.

ZO Skin Health tilbyder en række overskuelige, men avancerede produkter, der kan behandle alt fra solskader, aldringstegn og pigmentering til at forebygge nye skader på huden. ZO Skin Health har også flere produkter målrettet hudtilstande som akne og rosacea. Første skridt er at booke en gratis hudanalyse!

Favoritter fra ZO Skin Health

ZO Skin Health har mange fantastiske produkter målrettet specifikke områder. Vi har dog samlet nogle favoritter, der kan bruges af de fleste hudtyper:

Exfoliating Polish

En storfavorit er den lækre ansigtsscrub Exfoliating Polish, der indeholder ultrafine magnesiumkrystaller, der giver en skånsom mekanisk eksfoliering af huden, mens den også stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Et kompleks af vitamin A, C og E både lysner, udjævner og giver antioxidant beskyttelse til huden. Exfoliating Polish indeholder desuden Tea Tree Oil, der virker beroligende og desinficerende. Huden efterlades blød, glat og med masser af glow!

Pads

Zo Skin Health tilbyder to typer pads, der fungerer som sidste trin i deres Getting Skin Ready-princip, der består af rens, eksfoliering og toner, inden du tilfører pleje og fugt til huden.

Complexion Renewal Pads er en nænsomt eksfolierende toner målrettet normal til fedtet hud, der mangler glød og har begyndende aldringstegn. Complexion Renewal Pads indeholder glykolsyre og salicylsyre, der stimulerer cellefornyelsen, forfiner hudteksturen og renser porer i dybden. De indeholder også grøn te, der giver antioxidant beskyttelse og virker antiinflammatorisk.

Oil Control Pads er en stærkere eksfoliant, der fjerner døde hudceller, dybderenser porer og reducerer overskydende olie fra huden. Disse pads er målrettet fedtet hud med tendens til urenheder og akne. Nøgleingrediensen er salicylsyre, der desinficerer porer og forebygger akne. Glykolsyre og mandelsyre lysner huden og giver glød.

Læs mere om ZO Skin Healths pads, og hvordan du anvender dem på N’AGE SHOP eller hos din nærmeste N’AGE-klinik, der forhandler produkterne.

Daily Power Defense

Daily Power Defense er en opstrammende ansigtscreme, som effektivt øger produktionen af kollagen og hyaluronsyre i huden. Cremen er formuleret med retinol, antioxidanter og særlige DNA-enzymer, der bidrager til at reparere skadet hud og reducere rødme. Cremen reducerer aldringstegn såsom linjer og rynker, mens den tilfører antioxidant beskyttelse og lipider, der optimerer hudens barrierefunktion. Huden efterlades fugtet, stærk og beskyttet!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias