ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

ZO Skin Health: Avanceret klinisk hudpleje til din hud

Det spørgsmål, vi oftest stilles i forhold til klinisk hudpleje, er, hvordan det adskiller sig fra almindelig hudpleje. Overordnet set er forskellen, at klinisk hudpleje indeholder særdeles aktive og effektive ingredienser, der har flere års klinisk forskning bag sig. Det betyder, at der ved hvert enkelt produkt er videnskabeligt belæg og klinisk dokumentation for virkning og resultat. Fordi produkterne er så potente, forhandles de kun i autoriserede klinikker med uddannet fagpersonale, der kan vejlede dig.

Et af de hudplejemærker, vi forhandler hos N’AGE, er ZO Skin Health. ZO Skin Health er innovativ klinisk hudpleje skabt af dermatolog Zein Obagi. Produkterne indeholder eksklusive formuleringer, som er baseret på de seneste og mest avancerede hudplejeteknologier. ZO Skin Healths produkter optimerer din huds sundhed ved at effektive ingredienser giver pleje og beskyttelse til huden.

ZO Skin Health har så potente ingredienser, at du ved bestilling af produkter online bliver ringet op og konsulteret af vores trænede fagpersonale. På den måde sikrer vi, at du får hudplejeprodukter, der passer til lige præcis din hud.

hudanalyse

ZO Skin Health hos N’AGE Århus

Som noget nyt forhandler N’AGE Århus nu ZO Skin Health som en af de få klinikker i Jylland. Det betyder, at du hos N’AGE Århus kan booke en gratis hudanalyse og få grundig vejledning i ZO Skin Health ud fra din hud. Vi forhandler desuden ZO Skin Health i klinikkerne i Lyngby og på Kongens Nytorv, Frederiksberg og Østerbro i København.

ZO Skin Health tilbyder en række overskuelige, men avancerede produkter, der kan behandle alt fra solskader, aldringstegn og pigmentering til at forebygge nye skader på huden. ZO Skin Health har også flere produkter målrettet hudtilstande som akne og rosacea. Første skridt er at booke en gratis hudanalyse!

Favoritter fra ZO Skin Health

ZO Skin Health har mange fantastiske produkter målrettet specifikke områder. Vi har dog samlet nogle favoritter, der kan bruges af de fleste hudtyper:

Exfoliating Polish

En storfavorit er den lækre ansigtsscrub Exfoliating Polish, der indeholder ultrafine magnesiumkrystaller, der giver en skånsom mekanisk eksfoliering af huden, mens den også stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Et kompleks af vitamin A, C og E både lysner, udjævner og giver antioxidant beskyttelse til huden. Exfoliating Polish indeholder desuden Tea Tree Oil, der virker beroligende og desinficerende. Huden efterlades blød, glat og med masser af glow!

Pads

Zo Skin Health tilbyder to typer pads, der fungerer som sidste trin i deres Getting Skin Ready-princip, der består af rens, eksfoliering og toner, inden du tilfører pleje og fugt til huden.

Complexion Renewal Pads er en nænsomt eksfolierende toner målrettet normal til fedtet hud, der mangler glød og har begyndende aldringstegn. Complexion Renewal Pads indeholder glykolsyre og salicylsyre, der stimulerer cellefornyelsen, forfiner hudteksturen og renser porer i dybden. De indeholder også grøn te, der giver antioxidant beskyttelse og virker antiinflammatorisk.

Oil Control Pads er en stærkere eksfoliant, der fjerner døde hudceller, dybderenser porer og reducerer overskydende olie fra huden. Disse pads er målrettet fedtet hud med tendens til urenheder og akne. Nøgleingrediensen er salicylsyre, der desinficerer porer og forebygger akne. Glykolsyre og mandelsyre lysner huden og giver glød.

Læs mere om ZO Skin Healths pads, og hvordan du anvender dem på N’AGE SHOP eller hos din nærmeste N’AGE-klinik, der forhandler produkterne.

Daily Power Defense

Daily Power Defense er en opstrammende ansigtscreme, som effektivt øger produktionen af kollagen og hyaluronsyre i huden. Cremen er formuleret med retinol, antioxidanter og særlige DNA-enzymer, der bidrager til at reparere skadet hud og reducere rødme. Cremen reducerer aldringstegn såsom linjer og rynker, mens den tilfører antioxidant beskyttelse og lipider, der optimerer hudens barrierefunktion. Huden efterlades fugtet, stærk og beskyttet!

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette