Botox Århus

Botox hos N’AGE Århus

Hos N’AGE tilbyder vi botox i vores smukke klinik i Århus på Store Torv 6. For rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene får de fleste med alderen. De kommer nemlig af, at musklerne i ansigtet ad gentagne gange trækker sig sammen over tid, og det kan få huden til at lægge sig i permanente folder. De typer rynker, der lægger sig i folder på grund af bevægelse, kaldes mimiske rynker, og de kan reduceres ved hjælp af Botulinum Toxin – også kaldet botox.

Grunden til, at mange ønsker botox, er, at netop de mimiske rynker kan fastfryse et bestemt udtryk og på den måde få dem til at se vrede, stressede og bekymrede ud, uden de er det. Botulinum Toxin afslapper nemlig de pågældende muskler, så de ikke kan trække sig sammen lige så kraftigt og folde sig. Det gør både, at rynkerne i området forsvinder, og at du får et mere åbent, imødekommende og ofte yngre udtryk.

Find vej på kort

N’AGE Botox Århus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til botox i Århus

Inden en behandling med botox i Århus skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres med en af vores N’AGE-hudlæger – og det kan du naturligvis også på vores klinik i Århus. Selve behandlingen udføres også kun af læger eller af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejerske med flere års erfaring. Hos N’AGE Århus kan du bl.a. møde klinikchef og kosmetisk sygeplejerske Simone Engelbredt, der har mangeårs erfaring med botox-behandlinger.

Gennemsyrende for alle N’AGE-klinikker er vores æstetik – og især når det kommer til rynkereducerende behandlinger som botox. Klinikken i Århus er ingen undtagelse. At få botox hos N’AGE Århus er din garanti for et resultat, der passer til dig, dit ansigt og dit behov. Vi prøver aldrig at prakke dig mere på, end du ønsker og har brug for. For os er det naturlige resultat af allerhøjeste vigtighed.

Ud over rynkereducerende og foryngende behandlinger kan botox også bruges til at forme og åbne ansigtet, til kombinationsbehandlinger og til andre områder end ansigtet såsom svedgener. For at finde ud af, hvilken botox-behandling der passer bedst til dig, skal du booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Vær opmærksom inden din behandling

Før en botox-behandling er der flere vigtige ting at overveje foruden den indledende konsultation:

  • Medicin og kosttilskud: Vær opmærksom på, at visse medicintyper og kosttilskud, herunder fiskeolie, kan øge risikoen for blå mærker efter behandlingen.
  • Stop blodfortyndende stoffer: Nogle dage før behandlingen kan det være nødvendigt at stoppe indtagelsen af blodfortyndende stoffer som aspirin eller ibuprofen for at reducere risikoen for blå mærker.
  • Forventninger og realistiske resultater: Botox kan reducere rynker og linjer, men det ændrer ikke din ansigtsstruktur fuldstændigt – og det udfører vi heller ikke hos N’AGE.
  • Undgå alkohol: Undgå alkohol et par dage før behandlingen for at minimere risikoen for blå mærker eller blødning.
  • Erfaren behandler: Overvejer du en botox-behandling, er det alfa og omega, at du vælger en kompetent og autoriseret klinik med erfarne behandlere. Hos N’AGE Århus er du garanteret en tryg og ordentlig behandling med botox. Vores faglighed er din sikkerhed for et smukt resultat.

At følge disse forholdsregler kan hjælpe med at sikre en sikker og effektiv Botox-behandling med færre mulige komplikationer.

Botox hos N’AGE Århus

Ud over rynkereducerende og foryngende behandlinger kan botox også bruges til at forme og åbne ansigtet, til kombinationsbehandlinger og til andre områder end ansigtet såsom svedgener. For at finde ud af, hvilken botox-behandling der passer bedst til dig, skal du booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15 min
15 min
Restitutionstid
Restitutionstid
2-3 timer
2-3 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Hvorfor få botox?

Rynkereducerende

Der findes mange fordomme om botox-behandlinger. De fleste kommer fra nogle skrækeksempler, vi ser i medierne. Mennesker, der er blevet fuldstændigt mimikløse, eller hvis ansigtsudtryk er konstant overrasket. Dette er som nævnt blot skrækeksempler, for man kan sagtens få botox uden at gå på kompromis med det naturlige ansigt.

Vi hos N’AGE mener, at et ansigt er smukkest, når det er levende. Af den grund tilpasser vi altid en botox-behandling efter dit ansigt, så det ser både naturligt, åbent og aldersløst ud. Mimikken bevares altså, mens rynken i området reduceres. Vores kosmetiske sygeplejersker tager i behandlingen altid højde for dine ønsker og behov. Du får derfor lige præcis det perfekte resultat for dig.

Nogle af de rynker, vi behandler med botox er den såkaldte bekymringsrynke mellem brynene, smilerynker eller ’kragetæer’ ved øjnene, panderynker næserynker og rynkerne omkring læberne.

Botox til shaping

Ved at afslappe bestemte muskler i ansigtet kan man også forme ansigtet i bestemte retninger. For eksempel kan man løfte øjenbrynet en smule eller løfte nedadvendte mundvige. På den måde ser du både friskere og mere imødekommende ud. Derudover kan du også afslappe kæbemusklen, så ansigtet bliver mindre firkantet og mere hjerteformet. Botox kan også reducere det såkaldte ’tandkødssmil’. Det er, når overlæben trækker sig så meget sammen i et smil, at en stor del af tandkødet bliver blottet.

Ved at bruge botox på denne måde kan du altså diskret korrigere bestemte træk. På den måde kan dit ansigt som helhed se både friskere og mere symmetrisk ud.

5 spørgsmål om botox

Botox er en af de mest omtalte og alligevel oftest misforståede behandlinger. Heldigvis kan du ved at alliere dig med kompetente klinikker føle dig i trygge hænder. Hos N’AGE Århus er vi klar til at besvare alle dine spørgsmål om botox til din indledende konsultation.

  1. “Gør det ondt at få botox?” Injektionerne er normalt ikke meget smertefulde. Nålene, der bruges til botox, er meget tynde, og mange mennesker beskriver kun minimal ubehag, svarende til et let stik eller prikken. Hos N’AGE Århus tilbyder vi også bedøvelsescreme eller is for at reducere ubehaget yderligere – men det er sjældent nødvendigt.
  2. “Hvornår kan jeg se resultaterne?” De første resultater kan begynde at ses inden for 3-7 dage, men det fulde resultat ses normalt efter cirka 10 dage. Det tager lidt tid for botox at virke fuldt ud, da det tager tid for musklerne at slappe af, og for rynkerne at blive mindre synlige.
  3. “Hvor længe varer botox?” Varigheden af et botox-resultat varierer fra person til person, men typisk holder det i omkring 3-4 måneder. Efter denne periode vil musklerne gradvist genoptage deres normale aktivitet. Ønsker du at vedligeholde resultatet, er gentagne behandlinger nødvendige.
  4. “Er der nogen bivirkninger?” Midlertidige bivirkninger kan forekomme, herunder rødme, hævelse eller let hovedpine på injektionsstedet. Disse bivirkninger forsvinder normalt inden for få dage efter behandlingen.
  5. “Hvornår kan jeg genoptage normale aktiviteter?” De fleste kan vende tilbage til deres normale daglige rutine umiddelbart efter botox-behandlingen. Dog anbefales det at undgå hård fysisk aktivitet og at undgå at lægge sig ned i et par timer efter injektionen. På den måde undgår man, at botox spreder sig til uønskede områder.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
simone engelbrecht

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
iben flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
tine hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
liv laustsen

Liv Laustsen

Kosmetisk sygeplejerske
josefine træholt

Josefine Træholt

Kosmetisk sygeplejerske
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
gitte weiss

Gitte Weiss

Koordinator & Skincare Specialist

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh