Botox Odense

Botox hos N’AGE Odense

Book tid til botox i Odense hos N’AGE, og vær garanteret et sikkert og naturligt resultat. En behandling med botox reducerer de rynker, du får, når dine muskler i ansigtet trækker sig sammen. Disse rynker kan sætte sig fast, da huden med alderen mister kollagen og dermed bliver mindre elastisk og fast. Det gør, at du er mere tilbøjelig til at få permanente linjer. Det gode ved botox er, at du faktisk kan tilpasse styrken af reduktionen – på den måde kan du opnå ligeså diskret et resultat, du ønsker.

Der er flere, som bliver ærgerlige over, at rynkerne kan give negative ansigtsudtryk, selvom de ikke føler sig sådan. Her kan botox være behjælpelig. Behandlingen får nemlig musklerne til at slappe af, så linjerne ikke bliver så fremtrædende. Huden kan nemlig ikke folde sig så kraftigt sammen. Resultatet er et mere friskt, positivt og yngre udtryk!

En behandling med botox i Odense kan ikke kun anvendes til rynkereducering – den bruges også til markering af ansigtet og til at reducere svedgener andre steder på kroppen.

Find vej på kort

N’AGE Botox Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til botox i Odense

Drømmer du om en behandling med botox i Odense-klinikken, skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til en konsultation hos en af N’AGEs hudlæger inden behandlingen. Det skal du, fordi du her vil blive informeret om behandlingen og finde ud af, om det er den rette for dig. Botox – eller Botulinum Toxin – er nemlig et lægemiddel, og det kræver derfor godkendelse inden brug.

Du booker en konsultation ved at klikke her.

Information om behandling i Odense

En behandling med botox kan derfor både være rynkeforebyggende og -behandlende. Rynkerne forsvinder i området, og du får på den måde et mere friskt, åbent og yngre udtryk. Ved at afslappe nogle bestemte muskler kan ansigtet formes eller få et løft i bestemte områder. Eksempelvis er det populært at få et øjenbrynsløft, så ansigtet åbnes. Botox kan også løfte nedadvendte mundvige, og det kan give et friskere udtryk.

Botox kan ud over at forynge og reducere rynker også anvendes til shaping af ansigtet og til andre områder såsom svedgener.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
2-3 timer
2-3 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Rynkereducerende behandling med botox i Odense

Mange har fordomme om botox-behandlinger. De fleste af disse kommer fra billeder, hvor man ser eksempler på mimikløse og unaturlige resultater, forårsaget af for meget botox. Dette vil du dog ikke opleve hos N’AGE Odense. Vi går meget op i, at dit resultat bliver naturligt. Derfor vil du til din konsultation også snakke med en kosmetisk sygeplejerske, hvor I sammen kan aftale, hvor meget du skal have. Den kosmetiske sygeplejerske vil altid tage højde for, hvad der passer til lige præcist dit ansigt, så resultatet bliver så naturligt som muligt.

Hos N’AGE Odense udfører vi botox og andre rynkebehandlinger mellem brynene, i panden, ved øjnene, omkring næsen og ved læberne. Resultatet er et mere åbent og imødekommende udtryk.

Botox til shaping af ansigtet

Botox kan også anvendes til at markere ansigtet, hvis du ønsker et løft bestemte steder, blandt andet ved øjenbrynene. Ved at løfte øjenbrynene reduceres også tunge øjenlåg. En shaping af ansigtet kan derfor virke foryngende. Har du nedadvendte mundvige, du vil have løftet, kan dette gøres ved hjælp af botox. Derudover kan botox reducere tandkødssmilet, der kommer, når man smiler, og overlæben trækker sig sammen.

Botox kan også anvendes til at afslappe kæbemusklen, så den bliver mindre og ansigtet mere hjerteformet. Book en indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske for at finde ud af, hvad en botox-behandling kan gøre for dig!

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Louise Bundgaard

Louise Bundgaard

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Pernilla Vase

Pernilla Vase

Koordinator & Skincare Specialist
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja