Botox i Odense

Botox hos N’AGE Odense

En behandling med botox – eller Botulinum Toxin – reducerer de rynker, du får, når dine muskler i ansigtet trækker sig sammen. Disse rynker kan sætte sig fast, da huden med alderen mister kollagen og dermed bliver mindre elastisk og fast. Det gør, at du er mere tilbøjelig til at få permanente linjer.

Der er flere, som bliver ærgerlige over, at rynkerne kan give negative ansigtsudtryk, selvom de ikke føler sig sådan. Her kan botox være behjælpelig. Behandlingen får nemlig musklerne til at slappe af, så linjerne ikke bliver så fremtrædende. Huden kan nemlig ikke folde sig så kraftigt sammen. Resultatet er et mere friskt, positivt og yngre udtryk!

En behandling med Botulinum Toxin kan ikke kun anvendes til rynkereducering – den bruges også til markering af ansigtet og til at reducere svedgener andre steder på kroppen.

Find vej på kort

N’AGE Botox i Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til botox i Odense

Drømmer du om en behandling med Botulinum Toxin, skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til en konsultation hos en af N’AGEs hudlæger inden behandlingen. Det skal du, fordi du her vil blive informeret om behandlingen og finde ud af, om det er den rette for dig. Botulinum Toxin er nemlig et lægemiddel, og det kræver derfor godkendelse inden brug.

Du booker en konsultation ved at klikke her.

Information om behandling

En behandling med botox kan derfor både være rynkeforebyggende og -behandlende. Rynkerne forsvinder i området, og du får på den måde et mere friskt, åbent og yngre udtryk. Ved at afslappe nogle bestemte muskler kan ansigtet formes eller få et løft i bestemte områder. Eksempelvis er det populært at få et øjenbrynsløft, så ansigtet åbnes. Botox kan også løfte nedadvendte mundvige, og det kan give et friskere udtryk.

Botox kan ud over at forynge og reducere rynker også anvendes til shaping af ansigtet og til andre områder såsom svedgener.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
2-3 timer
2-3 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Rynkereducerende behandling

Mange har fordomme om botox-behandlinger. De fleste af disse kommer fra billeder, hvor man ser eksempler på mimikløse og unaturlige resultater, forårsaget af for meget botox. Dette vil du dog ikke opleve hos N’AGE. Vi går meget op i, at dit resultat bliver naturligt. Derfor vil du til din konsultation også snakke med en kosmetisk sygeplejerske, hvor I sammen kan aftale, hvor meget du skal have. Den kosmetiske sygeplejerske vil altid tage højde for, hvad der passer til lige præcist dit ansigt, så resultatet bliver så naturligt som muligt.

Hos N’AGE udfører vi flest rynkebehandlinger mellem brynene, i panden, ved øjnene, omkring næsen og ved læberne. Resultatet er et mere åbent og imødekommende udtryk.

Botox til shaping af ansigtet

Botox kan også anvendes til at markere ansigtet, hvis du ønsker et løft bestemte steder, blandt andet ved øjenbrynene. Ved at løfte øjenbrynene reduceres også tunge øjenlåg. En shaping af ansigtet kan derfor virke foryngende. Har du nedadvendte mundvige, du vil have løftet, kan dette gøres ved hjælp af botox. Derudover kan botox reducere tandkødssmilet, der kommer, når man smiler, og overlæben trækker sig sammen.

Botox kan også anvendes til at afslappe kæbemusklen, så den bliver mindre og ansigtet mere hjerteformet. Book en indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske for at finde ud af, hvad en botox-behandling kan gøre for dig!

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela