Fedtfrysning i Århus

Fedtfrysning hos N’AGE Århus

Hos N’AGE Århus tilbyder vi fedtfrysning med den patenterede teknologi CoolSculpting, der er en ikke-kirurgisk metode til permanent fedtreduktion. Alle lagrer fedt forskelligt, og der er ofte fedtdepoter, der er svære at komme af med – uanset hvor meget du træner. Til de genstridige områder er en oplagt løsning derfor fedtfrysning som et effektivt og ikke-kirurgisk alternativ til fedtsugning.

Find vej på kort

N’AGE Fedtfrysning i Århus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 17.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til fedtfrysning i Århus

Hvis du ønsker fedtfrysning, er det første, du skal gøre at booke en gratis konsultation. Her vil du sammen med en kosmetisk sygeplejerske gennemgå dine ønsker, og dit behov bliver fagligt vurderet. Vi behandler ikke med CoolSculpting, hvis du er gravid, er meget overvægtig, har Raynauds sygdom, brok i området, pacemaker eller nedsat leverfunktion. Dette skriver du også under på i samtykkeerklæringen, der gennemgås til konsultationen, og som du får udleveret og skal underskrive inden behandlingen.

Information om behandling

Fedtfrysning virker på den måde, at CoolSculpting simpelthen krystalliserer fedtceller, hvorefter de udskilles naturligt gennem lymfesystemet. De krystalliserede fedtceller kommer ikke igen, da vi kun producerer et bestemt antal fedtceller i livet. Tager du på i vægt, bliver fedtcellerne blot større – ikke flere. På den måde er behandlingen permanent. CoolSculpting er udstyret med det patenterede Freeze Detect, som konstant overvåger din huds tilstand, så du ikke får frostskader fra behandlingen.

Behandlingstid
Behandlingstid
60 min
60 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
3 måneder
3 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Fedtfrysning på maven

Et populært område at blive behandlet med fedtfrysning er i maveregionen. Heri indgår også fedtreduktion af den såkaldte bh-delle, der sidder både på ryg og mave. Behandlingen kan også ramme flankerne, så taljen bliver mere fremtræden. Mange ønsker allermest at reducere det genstridige fedt på maven, der kan resultere i en såkaldt ’topmave’. Med CoolSculpting kan du derfor få en mere tonet og flad mave.

Reduktion af dobbelthage

Endnu et område, vi ofte behandler med fedtfrysning, er dobbelthagen. Det skyldes, at det er svært at tone ansigtet, og selv folk med en lav fedtprocent kan have en dobbelthage. En dobbelthage kan derfor komme til at se disproportioneret ud med resten af kroppen, og mange ønsker at reducere den. Det er derfor et oplagt område at få behandlet med CoolSculpting.

CoolSculpting på benene

Mange af vores kunder ønsker også en reduktion af fedt med fedtfrysning på benene. Det kan både være yder- og inderlår, bagdelen eller omkring knæene. Det er ikke altid sikkert, at du kan få en behandling i det ønskede områder. Vores kosmetiske sygeplejersker forbeholder sig nemlig retten til at sige nej til at udføre en fedtfrysning, hvis de ikke vurderer, at det ville klæde din krops proportioner. Det er din garanti for høj faglighed og sikkerhed. Derfor er det afgørende, at I gennemgår alle dine ønsker og behov til den indledende konsultation.

Fedtfrysning på arme

Lagrer du meget fedt på armene, kan det resultere i de såkaldte ’mormorarme’ eller ’bingoarme’. Her kan fedtfrysning også hjælpe med at reducere mængden af fedtceller, så du opnår slankere og mere markerede arme. Vi har forskellige håndtag alt efter område. Et håndtag sidder på det samme område gennem hele behandlingen. Et håndtags placering regnes som én påsætning. Ved en fedtreduktion på armene kræver det som regel blot én påsætning på hver arm.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
simone engelbrecht

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske
iben flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
tine hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
Lene Hedelund

Lene Hedelund

Hudlæge
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
gitte weiss

Gitte Weiss

Receptionist og koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
6 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi