Book tid
Fedtfrysning i København

Fedtfrysning hos N’AGE København

CoolSculpting er en patenteret teknologi, der ikke-kirurgisk fjerner fedtceller permanent. Fordi alle kroppe lagrer fedtdepoter forskelligt, er der ofte områder, hvor det synes umuligt at tabe sig uanset hvor meget man træner. Derfor er fedtfrysning en oplagt metode til at komme fedtdepoter i de pågældende områder til livs, og fjerne uønsket fedt. CoolSculpting er altså en effektivt ikke kirurgisk behandling som alternativ til en fedtsugning – og tilmed helt uden risici.

Selve behandlingen med CoolSculpting som fedtfrysning virker ved, at fedtcellerne krystalliseres, der så over de næste måneder udskilles naturligt gennem lymfesystemet. Behandlingen er permanent, fordi kroppen ikke producerer nye fedtceller i det behandlede område. Faktisk produceres der ikke flere fedtceller efter puberteten, og tager man på i vægt, er det, fordi de eksisterende fedtceller vokser i størrelse – og ikke antal.

CoolSculpting en sikker teknologi, fordi den er udstyret med det patenterede Freeze Detect, som under hele behandlingen overvåger din hud, så du ikke får forfrysninger på huden. Det kræver ikke mange behandlinger for at se resultater. Du kan allerede opnå et synligt resultat i de behandlede områder efter blot én behandling. Har man større og genstridige fedtdepoter vil flere behandlinger være optimalt for det endelige resultat.

Find vej på kort

N’AGE Fedtfrysning i København

Kongens Nytorv 28
1050 København K
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
08.00 – 20.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
08.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
10.00 – 16.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende et af de mange parkeringshuse nær Kongens Nytorv. Du kan bl.a. parkere i Magasin du Nords parkeringshus i Bremerholm 2, parkeringshuset på Adelgade 5, eller parkeringspladserne/parkeringshuset på Borgergade. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken. Ankommer du med offentlig transport, kan du tage metroen næsten lige til døren. Derudover stopper buslinje 23 også på Kongens Nytorv.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til fedtfrysning i København

Ønsker du en fedtfrysning hos N’AGE København, skal du først og fremmest booke en indledende, gratis konsultation. Til konsultationen vil du sammen med en kosmetisk sygeplejerske gennemgå dine ønsker og behov, som da bliver fagligt vurderet.

Vi behandler dig ikke med CoolSculpting ved graviditet, svær overvægt, Raynauds sygdom, brok i området, pacemaker eller ved nedsat leverfunktion. Dette står også i samtykkeerklæringen, der gennemgås til konsultationen. Denne får du udleveret og skal underskrive inden behandlingen.

Information om behandling

I en fedtfrysning med CoolSculpting krystalliseres fedtcellerne, der så over de næste måneder udskilles naturligt gennem lymfesystemet. Behandlingen er permanent, fordi kroppen ikke producerer nye fedtceller i området. Faktisk produceres der ikke flere fedtceller efter puberteten, og tager man på i vægt, er det, fordi de eksisterende fedtceller vokser i størrelse – og ikke antal.

CoolSculpting en sikker teknologi, fordi den er udstyret med det patenterede Freeze Detect, som under hele behandlingen overvåger din hud, så du ikke får forfrysninger på huden.

Behandlingstid
Behandlingstid
60 min
60 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
3 måneder
3 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Fedtfrysning på maven

Et af de mest populære områder at få fedtfrysning er på maven, da genstridigt fedt her kan resultere i, at bukserne strammer, og at man får den berømte ’topmave’. CoolSculpting kan derfor give en fladere og også mere tonet mave. Mange ønsker også i samme forbindelse af få behandlet den såkaldte bh-delle, der kan sidde både lige under brystet og på ryggen. Også flankerne er et efterspurgt område at blive behandlet, da taljen da bliver mere synlig.  

Reduktion af dobbelthage

Dobbelthagen er også et særdeles efterspurgt område at blive behandlet med fedtfrysning. En grund til det er, at det kan være svært at træne sig til en mere markeret kæbelinje uden dobbelthage – og selv folk med lave fedtprocenter kan have en dobbelthage. For nogle kan dobbelthagen altså skabe en ubalance i kroppens proportioner, og derfor ønsker mange at mindske den. Det er derfor et oplagt område at få behandlet med CoolSculpting.

CoolSculpting på benene

Der er også mange af vores kunder, der ønsker at blive behandlet med fedtfrysning på benene. Benene kan indbefatte både yder- og inderlår, ved bagdelen og omkring knæene. Det er dog vigtigt at pointere, at vores kosmetiske sygeplejersker har ret til at sige nej til at behandle dig med CoolSculpting i et område, hvis de vurderer, at det ikke ville passe til dine proportioner. På den måde er du garanteret det mest naturlige resultat.

Fedtfrysning på arme

Lagrer du meget fedt på armene, kan det resultere i de såkaldte ’mormorarme’ eller ’bingoarme’. Her kan fedtfrysning også hjælpe med at reducere mængden af fedtceller, så du opnår slankere og mere markerede arme.

Specialister i København

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe

Direktør og kosmetisk sygeplejerske
Patricia Møller

Patricia Møller

Kosmetisk sygeplejerske
atusa masolleh

Atusa Masolleh

Kosmetisk sygeplejerske
dalia sommer

Dalia Sommer

Kosmetisk sygeplejerske
Josephine Fabricius Kramsfeldt

Josephine Fabricius Kramsfeldt

Kosmetisk sygeplejerske
malene due

Malene Due

Kosmetisk sygeplejerske
Anne-Katrine Roed

Anne-Katrine Roed

Kosmetisk sygeplejerske
Nanna Treschow Bjerre

Nanna Treschow Bjerre

Kosmetisk sygeplejerske
Mia Jeppson

Mia Jeppson

Receptionist og koordinator
Claus Zachariae

Claus Zachariae

Hudlæge
Katrine Karmisholt

Katrine Karmisholt

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen