Fedtfrysning i Vejle

Fedtfrysning hos N’AGE Vejle

Ved en behandling med fedtfrysning hos N’AGE Vejle anvender vi den patenterede teknologi CoolSculpting. Det er et effektivt og ikke mindst et ikke-kirurgisk alternativ til en fedtsugning. Du kan få behandlingen på områder, hvor det virker til at være umuligt at komme fedtdepotet til livs – uanset hvordan og hvor meget du træner.

Alle mennesker lagrer fedt forskelligt på kroppen, og selv de slankeste mennesker kan have en kronisk dobbelthage. Her er fedtfrysning en genial måde skånsomt at komme netop disse genstridige fedtceller til livs – helt uden de risici, der er ved kirurgi.

Når man får CoolSculpting, bliver fedtcellerne krystalliseret på en kontrolleret måde. Selve fedtfrysningen overvåges nemlig af Freeze Detect-teknologien, som sørger for, at huden ikke får frostskader fra behandlingen. Når fedtcellerne i det givne område er krystalliseret, bliver de over de følgende måneder naturligt udskilt gennem lymfesystemet – og så kommer de ikke igen.

En fedtfrysning er altså permanent. Det skyldes, at man kun danner et bestemt antal fedtceller, og det stopper efter puberteten. Tager man på, er det således ikke antallet af fedtceller, der stiger, men størrelsen på hver enkelt celle, der vokser.

Find vej på kort

N’AGE Fedtfrysning i Vejle

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til fedtfrysning i Vejle

Inden en behandling med fedtfrysning skal du booke en indledende konsultation hos N’AGE Vejle. Konsultationen er som en del af vores service gratis og fungerer som en gennemgang af både dine ønsker, forventninger og behov og af selve fedtfrysningen og behandlingsforløbet.

Er du gravid, svær overvægtig eller har du Raynauds sygdom, pacemaker, nedsat leverfunktion eller brok i området, behandler vi ikke med CoolSculpting. Det vil også stå i den samtykkeerklæring, som du får udleveret efter konsultationen. Den skal du skrive under på inden behandlingen.

Information om behandling

Når man får en fedtfrysning med CoolSculpting, bliver fedtcellerne krystalliseret på en kontrolleret måde. Selve fedtfrysningen overvåges nemlig af Freeze Detect-teknologien, som sørger for, at huden ikke får frostskader fra behandlingen. Når fedtcellerne i det givne område er krystalliseret, bliver de over de følgende måneder naturligt udskilt gennem lymfesystemet – og så kommer de ikke igen.

En fedtfrysning er altså permanent. Det skyldes, at man kun danner et bestemt antal fedtceller, og det stopper efter puberteten. Tager man på, er det således ikke antallet af fedtceller, der stiger, men størrelsen på hver enkelt celle, der vokser.

Behandlingstid
Behandlingstid
60 min
60 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
3 måneder
3 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Fedtfrysning på maven

Mange, der ønsker en fedtfrysning, ønsker det på maven, da det er et område, der i højere grad kan være til gene; hvis bukserne strammer på maven, eller hvis en ’topmave’ forhindrer én i at gå i det tøj, man ønsker. En fedtfrysning på maven kan ved at reducere fedtcellerne give en fladere og mere markeret mave. Samtidig kan en behandling af flankerne eller den såkaldte ’bh-delle’ kan give en mere tonet figur og talje.

Reducering af dobbelthage

Et særdeles populært område at få behandlet med fedtfrysning er dobbelthagen. Det kan nemlig være en udfordring at komme fedtet der til livs gennem træning, og det kan virke forstyrrende for resten af ansigtet og kroppens proportioner at have en dobbelthage. Derfor er fedtfrysning en oplagt mulighed for at reducere netop dobbelthagens genstridige fedt, så kæbelinjen bliver mere markeret.

Fedtfrysning på benene

Benene er også et område, mange ønsker at få behandlet med fedtfrysning. En fedtfrysning der kan både være på inder- og yderlår, knæene eller bagdelen. Benene kan dog være et område, hvor CoolSculpting ville påvirke kroppens samlede harmoni. Vores kosmetiske sygeplejersker har altid retten til at sige nej til at behandle, hvis de fagligt vurderer, at resultatet ikke ville se naturligt ud til dig. Det er også din garanti for et resultat, der stemmer overens med dine proportioner altid.

CoolSculpting på arme

De såkaldte ’bingoarme’ er også et efterspurgt område. Ligesom maven kan armene begrænse eksempelvis tøjvalg. En fedtfrysning med CoolSculpting kan derfor reducere fedtet, så armene bliver slankere og mere tonede.

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
astrid kiholm

Astrid Pedersen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
anne rohden

Anne Rohden

Kosmetisk sygeplejerske

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias