Fedtfrysning Vejle

Få fedtfrysning i Vejle

Ønsker du en behandling med fedtfrysning i Vejle, tilbyder vi hos N’AGE den absolut sikreste metode til permanent fedtreduktion. Her anvender vi nemlig den patenterede teknologi CoolSculpting, der er et effektivt og ikke mindst et ikke-kirurgisk alternativ til en fedtsugning. Du kan få behandlingen på områder, hvor det virker til at være umuligt at komme fedtdepotet til livs – uanset hvordan og hvor meget du træner. Læs mere om behandlingen på siden her, eller book en gratis konsultation i Vejle og hør mere.

Find vej på kort

N’AGE Fedtfrysning Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 16.00
Tirsdag
09.00 – 18.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary’s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

Hvorfor vælge fedtfrysning?

Alle mennesker lagrer fedt forskelligt på kroppen, og selv de slankeste mennesker kan have en konstant dobbelthage. Her er fedtfrysning en genial måde skånsomt at komme netop disse genstridige fedtceller til livs – helt uden de risici, der er ved kirurgi.

Når man får CoolSculpting, bliver fedtcellerne krystalliseret på en kontrolleret måde. Selve fedtfrysningen overvåges nemlig af Freeze Detect-teknologien, som sørger for, at huden ikke får frostskader fra behandlingen. Når fedtcellerne i det givne område er krystalliseret, bliver de over de følgende måneder naturligt udskilt gennem lymfesystemet – og så kommer de ikke igen.

En fedtfrysning er altså permanent. Det skyldes, at man kun danner et bestemt antal fedtceller, og det stopper efter puberteten. Tager man på, er det således ikke antallet af fedtceller, der stiger, men størrelsen på hver enkelt celle, der vokser.

Book en konsultation til fedtfrysning i Vejle

Inden en behandling med fedtfrysning hos N’AGE Vejle skal du booke en indledende konsultation. Konsultationen er som en del af vores service gratis og fungerer som en gennemgang af både dine ønsker, forventninger og behov og af selve fedtfrysningen og behandlingsforløbet.

Er du gravid, svær overvægtig eller har du Raynauds sygdom, pacemaker, nedsat leverfunktion eller brok i området, behandler vi ikke med CoolSculpting. Det vil også stå i den samtykkeerklæring, som du får udleveret efter konsultationen. Den skal du skrive under på inden behandlingen.

Information om fedtfrysning Vejle

Når man får en fedtfrysning med CoolSculpting, bliver fedtcellerne krystalliseret på en kontrolleret måde. Selve fedtfrysningen overvåges nemlig af Freeze Detect-teknologien, som sørger for, at huden ikke får frostskader fra behandlingen. Når fedtcellerne i det givne område er krystalliseret, bliver de over de følgende måneder naturligt udskilt gennem lymfesystemet – og så kommer de ikke igen.

En fedtfrysning er altså permanent. Det skyldes, at man kun danner et bestemt antal fedtceller, og det stopper efter puberteten. Tager man på, er det således ikke antallet af fedtceller, der stiger, men størrelsen på hver enkelt celle, der vokser.

Behandlingstid
Behandlingstid
60 min
60 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
3 måneder
3 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Hvor kan man få fedtfrysning hos N’AGE Vejle?

Fedtfrysning på maven

Mange, der ønsker en fedtfrysning, ønsker det på maven, da det er et område, der i højere grad kan være til gene; hvis bukserne strammer på maven, eller hvis en ’topmave’ forhindrer én i at gå i det tøj, man ønsker. En fedtfrysning på maven kan ved at reducere fedtcellerne give en fladere og mere markeret mave. Samtidig kan en behandling af flankerne eller den såkaldte ’bh-delle’ kan give en mere tonet figur og talje.

Reducering af dobbelthage

Et særdeles populært område at få behandlet med fedtfrysning er dobbelthagen. Det kan nemlig være en udfordring at komme fedtet der til livs gennem træning, og det kan virke forstyrrende for resten af ansigtet og kroppens proportioner at have en dobbelthage. Derfor er fedtfrysning en oplagt mulighed for at reducere netop dobbelthagens genstridige fedt, så kæbelinjen bliver mere markeret.

Fedtfrysning på benene

Benene er også et område, mange ønsker at få behandlet med fedtfrysning. En fedtfrysning der kan både være på inder- og yderlår, knæene eller bagdelen. Benene kan dog være et område, hvor CoolSculpting ville påvirke kroppens samlede harmoni. Vores kosmetiske sygeplejersker har altid retten til at sige nej til at behandle, hvis de fagligt vurderer, at resultatet ikke ville se naturligt ud til dig. Det er også din garanti for et resultat, der stemmer overens med dine proportioner altid.

CoolSculpting på arme

De såkaldte ’bingoarme’ er også et efterspurgt område. Ligesom maven kan armene begrænse eksempelvis tøjvalg. En fedtfrysning med CoolSculpting kan derfor reducere fedtet, så armene bliver slankere og mere tonede.

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
astrid kiholm pedersen

Astrid Pedersen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
emma voldsgaard

Emma Mikkelsen

Kosmetisk sygeplejerske
anne kristensen

Anne Kristensen

Koordinator & Skincare Specialist

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF