Filler i Vejle

Filler hos N’AGE Vejle

Som navnet antyder, giver en filler fylde. Det kan både være bestemte steder i ansigtet og i læberne. På den måde kan filler også være med til at give form. Det er ikke unormalt, at folk sammenkæder en filler med et kunstigt udtryk. Meget fyldige ’andelæber’ eller et overdrevet kontureret ansigt kan nemt virke afskrækkende for dem, der ønsker et subtilt og naturligt resultat med filler.

Vi hos N’AGE ved, at andelæber og andre skrækeksempler er et signalement om ringe teknik og for meget filler i forhold til proportionerne mellem læber og ansigt. Vores viden betyder, at du trygt kan lægge dit ansigt i vores hænder. Vi laver nemlig kun naturlige resultater, der passer til lige præcis dig.

Filler bruges altså til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Find vej på kort

N’AGE Filler i Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 19.00
Onsdag
09.00 – 16.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 16.30
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary´s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

Fylde, fugt og form til læberne

Den filler, som N’AGE bruger, hedder Restylane. Den består af 98 % vand og 2 % stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig fugtbinder, der allerede findes i huden, men falder med alderen. Restylane er ikke-permanent. Det vil sige, at den nedbrydes naturligt i løbet af 6-12 måneder efter behandlingen.

Mange af vores kunder får Restylane i læberne, fordi de ønsker, at de er fyldigere. Dog kan læbefiller bruges til mere end blot fylde: Fordi hyaluronsyre kan binde fugt – faktisk 1.000 gange sin egen vægt i vand – fungerer en læbebehandling også som et skud fugt direkte ind i læberne. Du kan også vælge at få Restylane uden fylde, hvis du har brug for mere fugt i læberne. Her vil filleren også virke udglattende, hvis du eksempelvis døjer med rynker på læberne.

Der er også flere af vores modne kunder, der ønsker at få genskabt volumen i læberne. Det er, fordi man mister en del fylde med alderen. Genskabelsen af deres naturlige læber kan hjælpe med at give et mere ungdommeligt og feminint udtryk.

Filler til konturering

Filler kan også forme ansigtet. Ved at lægge filler i kindbenene eller kæbelinjen kan du få et mere markeret ansigt. Eller hvis du ønsker at få genskabt fylde i eksempelvis kinderne eller ved furerne fra næse til mund, kan filler hjælpe dig med at få et mere imødekommende og ungdommeligt udtryk her. Filler kan også anvendes til at udfylde atropiske ar fra akne eller et udglatte et bump på næsen, så den bliver mere lige.

Vi har også en ansigtsbehandling med filler: Restylane Skinbooster. Den giver et skud fugt direkte ind i huden uden at give decideret fylde. Fugten i sig selv vil give en jævnere, glattere hud med glød, mens den mindsker fine linjer, der skyldes tørhed i huden. Herudover har vi Teosyal, som er en tyndere filler, der anvendes til at udglatte og løfte rande under øjnene. Ved at give en smule udglattende fylde løfter huden under øjnene sig op på niveau med resten, og fordybningen og dermed skyggen fjernes.

Information om behandling

Filler bruges til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Simone Gadeberg

Simone Gadeberg

Kosmetisk sygeplejerske
Isabella Maria Johannesen

Isabella Maria Johannesen

Kosmetisk sygeplejerske
Mette Lucia Nielsen

Mette Lucia Nielsen

Receptionist og Koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
10 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
20 timer siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi