Filler i Vejle

Filler hos N’AGE Vejle

Som navnet antyder, giver en filler fylde. Det kan både være bestemte steder i ansigtet og i læberne. På den måde kan filler også være med til at give form. Det er ikke unormalt, at folk sammenkæder en filler med et kunstigt udtryk. Meget fyldige ’andelæber’ eller et overdrevet kontureret ansigt kan nemt virke afskrækkende for dem, der ønsker et subtilt og naturligt resultat med filler.

Vi hos N’AGE ved, at andelæber og andre skrækeksempler er et signalement om ringe teknik og for meget filler i forhold til proportionerne mellem læber og ansigt. Vores viden betyder, at du trygt kan lægge dit ansigt i vores hænder. Vi laver nemlig kun naturlige resultater, der passer til lige præcis dig.

Filler bruges altså til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Find vej på kort

N’AGE Filler i Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 19.00
Onsdag
09.00 – 16.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 16.30
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary´s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

Fylde, fugt og form til læberne

Den filler, som N’AGE bruger, hedder Restylane. Den består af 98 % vand og 2 % stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig fugtbinder, der allerede findes i huden, men falder med alderen. Restylane er ikke-permanent. Det vil sige, at den nedbrydes naturligt i løbet af 6-12 måneder efter behandlingen.

Mange af vores kunder får Restylane i læberne, fordi de ønsker, at de er fyldigere. Dog kan læbefiller bruges til mere end blot fylde: Fordi hyaluronsyre kan binde fugt – faktisk 1.000 gange sin egen vægt i vand – fungerer en læbebehandling også som et skud fugt direkte ind i læberne. Du kan også vælge at få Restylane uden fylde, hvis du har brug for mere fugt i læberne. Her vil filleren også virke udglattende, hvis du eksempelvis døjer med rynker på læberne.

Der er også flere af vores modne kunder, der ønsker at få genskabt volumen i læberne. Det er, fordi man mister en del fylde med alderen. Genskabelsen af deres naturlige læber kan hjælpe med at give et mere ungdommeligt og feminint udtryk.

Filler til konturering

Filler kan også forme ansigtet. Ved at lægge filler i kindbenene eller kæbelinjen kan du få et mere markeret ansigt. Eller hvis du ønsker at få genskabt fylde i eksempelvis kinderne eller ved furerne fra næse til mund, kan filler hjælpe dig med at få et mere imødekommende og ungdommeligt udtryk her. Filler kan også anvendes til at udfylde atropiske ar fra akne eller et udglatte et bump på næsen, så den bliver mere lige.

Vi har også en ansigtsbehandling med filler: Restylane Skinbooster. Den giver et skud fugt direkte ind i huden uden at give decideret fylde. Fugten i sig selv vil give en jævnere, glattere hud med glød, mens den mindsker fine linjer, der skyldes tørhed i huden. Herudover har vi Teosyal, som er en tyndere filler, der anvendes til at udglatte og løfte rande under øjnene. Ved at give en smule udglattende fylde løfter huden under øjnene sig op på niveau med resten, og fordybningen og dermed skyggen fjernes.

Information om behandling

Filler bruges til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Simone Gadeberg

Simone Gadeberg

Kosmetisk sygeplejerske
Isabella Maria Johannesen

Isabella Maria Johannesen

Kosmetisk sygeplejerske
Katrine Broch

Katrine Broch

Receptionist og koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
6 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi