Filler Vejle

Filler i Vejle

Hos N’AGE Vejle kan du få filler hos de mest erfarne behandlere i branchen. N’AGE har som den eneste klinik i Danmark over 20 års erfaring med filleren Restylane, og den ekspertise og faglighed, der følger med, er ikke noget at kimse af. Som navnet antyder, giver en filler fylde. Det kan både være bestemte steder i ansigtet og i læberne. På den måde kan filler også give form, korrigere og fremhæve ansigtstræk. Start dit forløb i dag med en gratis og uforpligtende konsultation hos N’AGE Vejle!

Find vej på kort

N’AGE Filler Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 16.00
Tirsdag
09.00 – 18.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary’s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

Få filler i Vejle hos N’AGE

Vi hos N’AGE Vejle ved, at filler ikke bare er filler. Det er ikke unormalt, at folk sammenkæder en filler med et kunstigt udtryk. Meget fyldige ’andelæber’ eller et overdrevet kontureret ansigt kan nemt virke afskrækkende for dem, der ønsker et subtilt og naturligt resultat med filler. Fænomener som ‘andelæber’ og andre skrækeksempler er et signalement om ringe teknik og for meget filler i forhold til proportionerne mellem læber og ansigt. Vores viden betyder, at du trygt kan lægge dit ansigt i vores hænder. Vi laver nemlig kun naturlige resultater, der passer til lige præcis dig.

Filler bruges altså til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Fylde, fugt og form til læberne

Den filler, som vi i Vejle hos N’AGE bruger, hedder Restylane. Den består af 98 % vand og 2 % stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en naturlig fugtbinder, der allerede findes i huden, men falder med alderen. Restylane er ikke-permanent. Det vil sige, at den nedbrydes naturligt i løbet af 6-12 måneder efter behandlingen.

Mange af vores kunder får Restylane i læberne, fordi de ønsker, at de er fyldigere. Dog kan læbefiller bruges til mere end blot fylde: Fordi hyaluronsyre kan binde fugt – faktisk 1.000 gange sin egen vægt i vand – fungerer en læbebehandling også som et skud fugt direkte ind i læberne. Du kan også vælge at få Restylane uden fylde, hvis du har brug for mere fugt i læberne. Her vil filleren også virke udglattende, hvis du eksempelvis døjer med rynker på læberne.

Der er også flere af vores modne kunder, der ønsker at få genskabt volumen i læberne. Det er, fordi man mister en del fylde med alderen. Genskabelsen af deres naturlige læber kan hjælpe med at give et mere ungdommeligt og feminint udtryk.

Filler til konturering

I Vejle bruger vi filler til at forme ansigtet. Ved at lægge filler i kindbenene eller kæbelinjen kan du få et mere markeret ansigt. Eller hvis du ønsker at få genskabt fylde i eksempelvis kinderne eller ved furerne fra næse til mund, kan filler hjælpe dig med at få et mere imødekommende og ungdommeligt udtryk her. Filler kan også anvendes til at udfylde atropiske ar fra akne eller et udglatte et bump på næsen, så den bliver mere lige.

Vi har også en ansigtsbehandling med filler: Restylane Skinbooster. Den giver et skud fugt direkte ind i huden uden at give decideret fylde. Fugten i sig selv vil give en jævnere, glattere hud med glød, mens den mindsker fine linjer, der skyldes tørhed i huden. Herudover har vi Teosyal, som er en tyndere filler, der anvendes til at udglatte og løfte rande under øjnene. Ved at give en smule udglattende fylde løfter huden under øjnene sig op på niveau med resten, og fordybningen og dermed skyggen fjernes.

Information om filler i Vejle

Filler bruges til at give både fyldighed, fugt, symmetri og en bestemt form til både læber og ansigt – og på en måde, der giver mere balance, vitalitet og åbenhed i ansigtet som helhed.

Hvis du gerne vil have en fillerbehandling, skal du booke en uforpligtende, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske. Det er gratis som en del af vores service. Så er vi nemlig sikre på, at du får den rette professionelle vejledning i kosmetiske behandlinger ud fra dine ønsker.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
astrid kiholm pedersen

Astrid Pedersen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
emma voldsgaard

Emma Mikkelsen

Kosmetisk sygeplejerske
anne kristensen

Anne Kristensen

Koordinator & Skincare Specialist

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja