Læbeforstørrelse i Århus

Læbeforstørrelse hos N’AGE Århus

Dine læber betyder meget for dit ansigts helhed, og hos N’AGE er vi specialister i læbeforstørrelse med et naturligt og smukt resultat. Den garanti får du blandt andet ved, at vores kosmetiske sygeplejersker altid har retten til at sige nej, hvis de ikke mener, at det, du ønsker, vil passe til dit ansigt.

Den samtale foregår til den indledende, gratis konsultation, hvor du sammen med en kosmetisk sygeplejerske vil gennemgå dine behov og ønsker, hvorefter du vil blive informeret om behandlingen både mundtligt og på skrift.

Find vej på kort

N’AGE Læbeforstørrelse i Århus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 20.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Læbeforstørrelse med Restylane

Hos N’AGE anvender vi filleren Restylane til læbeforstørrelse. Den består af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fugtbindende sukkerstof, der faktisk allerede findes i huden naturligt. Restylane er i gelkonsistens, og den injiceres med fin nål i læberne, der får påsmurt bedøvende creme inden.

Fordi vand og hyaluronsyre findes naturligt i huden, bliver filleren helt naturligt nedbrudt over 6-9 måneder efter behandlingen. Ønsker man at bevare sit resultat, skal man derfor holde sine læbebehandlinger ved lige.

Da hyaluronsyre er fugtbindende, betyder det, at Restylane også giver et fugtboost til læberne. På den måde kommer læberne til at se både sundere og friskere ud efter en læbebehandling.

Restylane anvendes også til vores Restylane Skinbooster-behandling, hvor du får en masse fugt og glød i hele ansigtet. Du kan også få en Skinbooster-behandling til læberne, hvis du i stedet for fylde vil have en masse fugt.

Information om behandling

Dine læber betyder meget for dit ansigts helhed, og hos N’AGE er vi specialister i læbeforstørrelse med et naturligt og smukt resultat. Hos N’AGE anvender vi filleren Restylane til læbeforstørrelse. Den består af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fugtbindende sukkerstof, der faktisk allerede findes i huden naturligt. Restylane er i gelkonsistens, og den injiceres med fin nål i læberne, der får påsmurt bedøvende creme inden.

Ud over fylde og fugt kan filler i læberne også reducere rynker på læberne, så du får fjernet de såkaldte ’rygerrynker’. Altså kan en læbebehandling virke foryngende og se helt naturligt ud.

Behandlingstid
Behandlingstid
15 min
15 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
6 måneder
6 måneder

Mange års erfaring med læbeforstørrelser

Vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker er eksperter i læbeforstørrelser. Vi har nemlig lavet læber siden 2003 og er den klinik i Danmark, der har arbejdet med Restylane i længst tid. Vi er trænede i at se på vores kunders ansigt som helhed og forstå dets proportioner. Det garanterer dig det smukkeste resultat.

Vi ved, at smukke læber ikke kun handler om størrelse, men også om symmetri og form. Mange mennesker har asymmetriske læber i større eller mindre grad, og det har betydning for ansigtets samlede udtryk og helhed – det kan rettes op på med læbebehandling.

Fyldige, feminine læber er dog blevet en stor trend det seneste årti, og vi udfører derfor mange læbeforstørrelser. Dog har vi mange kunder, der blot ønsker at få rettet en asymmetri, at få indrammet læberne en smule i læbekanten eller at få vendt nedadvendte mundvige.

Vi modbeviser fordomme

Ud over fylde og fugt kan filler i læberne også reducere rynker på læberne, så du får fjernet de såkaldte ’rygerrynker’. Altså kan en læbebehandling virke foryngende og se helt naturligt ud. Vi sætter en ære i at modbevise alle de fordomme, der er om læbeforstørrende behandling, fordi vi ved, at en filler faktisk kan give mere liv og glød til ansigtet – selvom fordommene er, at fillerbehandlinger gør ansigtet og læberne livløse.

N’AGEs kosmetiske sygeplejersker er landets bedste til at lave naturlige læber. De gennemfører årligt både kurser og adskillige træninger i teknik inden for læbebehandlinger, så vi holder os skarpe og opdateret eksempelvis i forhold til trends.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
simone engelbrecht

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
iben flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
tine hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
Emma Rishøj

Emma Rishøj

Kosmetisk sygeplejerske
Alberte Krøldrup

Alberte Krøldrup

Kosmetisk sygeplejerske
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
gitte weiss

Gitte Weiss

Receptionist og koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela