Læbeforstørrelse i Århus

Læbeforstørrelse i Århus

Dine læber betyder meget for dit ansigts helhed, og hos N’AGE Århus er vi specialister i læbeforstørrelse med garanti for et naturligt og smukt resultat. Den garanti får du blandt andet ved, at vores kosmetiske sygeplejersker altid har retten til at sige nej – og gerne gør det – hvis de ikke mener, at det, du ønsker, vil passe til dit ansigt.

Den samtale foregår til den indledende, gratis konsultation, hvor du sammen med en kosmetisk sygeplejerske vil gennemgå dine behov og ønsker, hvorefter du vil blive informeret om behandlingen både mundtligt og på skrift.

Find vej på kort

N’AGE Læbeforstørrelse i Århus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Læbeforstørrelse med Restylane

Hos N’AGE Århus anvender vi filleren Restylane til læbeforstørrelse. Den består af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fugtbindende sukkerstof, der faktisk allerede findes i huden naturligt. Restylane er i gelkonsistens, og den injiceres med fin nål i læberne, der får påsmurt bedøvende creme inden.

Fordi vand og hyaluronsyre findes naturligt i huden, bliver filleren helt naturligt nedbrudt over 6-9 måneder efter behandlingen. Ønsker man at bevare sit resultat, skal man derfor holde sine læbebehandlinger ved lige.

Hvem kan få en læbeforstørrelse?

Da hyaluronsyre er fugtbindende, betyder det, at Restylane også giver et fugtboost til læberne. På den måde kommer læberne til at se både sundere og friskere ud efter en læbebehandling. Restylane anvendes også til vores Restylane Skinbooster-behandling, hvor du får en masse fugt og glød i hele ansigtet. Du kan også få en Skinbooster-behandling til læberne, hvis du i stedet for fylde vil have en masse fugt.

Med andre ord kan en læbebehandling gavne langt de fleste – især fordi en læbeforstørrelse hos N’AGE altid bliver tilrettelagt lige præcis dit udgangspunkt og dine behov. Alt det med afsæt i en nordisk minimalistisk æstetik, der vidner om et diskret resultat. Fugtede, sunde og harmoniske læber er en del af en læbeforstørrende behandling hos N’AGE Århus – der er smukke læber ikke nødvendigvis lig med stor volumen.

Information om læbeforstørrelse

Dine læber betyder meget for dit ansigts helhed, og hos N’AGE Århus er vi specialister i læbeforstørrelse med et naturligt og smukt resultat. Hos N’AGE anvender vi filleren Restylane til læbeforstørrelse. Den består af 98 procent vand og 2 procent stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fugtbindende sukkerstof, der faktisk allerede findes i huden naturligt. Restylane er i gelkonsistens, og den injiceres med fin nål i læberne, der får påsmurt bedøvende creme inden.

Ud over fylde og fugt kan filler i læberne også reducere rynker på læberne, så du får fjernet de såkaldte ’rygerrynker’. Altså kan en læbebehandling virke foryngende og se helt naturligt ud.

Behandlingstid
Behandlingstid
15 min
15 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
6 måneder
6 måneder

Mange års erfaring med læbeforstørrelse i Århus

Vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker i Århus er eksperter i læbeforstørrelse. Hos N’AGE har vi nemlig lavet naturlige læbeforstørrelser siden 2003 og er den klinik i Danmark, der har arbejdet med Restylane i længst tid. Vi er trænede i at se på vores kunders ansigt som helhed og forstå dets proportioner. Det garanterer dig det smukkeste resultat.

Vi ved, at smukke læber ikke kun handler om størrelse, men også om symmetri og form. Mange mennesker har asymmetriske læber i større eller mindre grad, og det har betydning for ansigtets samlede udtryk og helhed – det kan rettes op på med læbebehandling.

Fyldige, feminine læber er dog blevet en stor trend det seneste årti, og vi udfører derfor mange læbeforstørrelser. Dog har vi mange kunder, der blot ønsker at få rettet en asymmetri, at få indrammet læberne en smule i læbekanten eller at få vendt nedadvendte mundvige.

Vi modbeviser fordomme

Ud over en læbeforstørrelse og fugt kan filler i læberne også reducere rynker på læberne, så du får fjernet de såkaldte ’rygerrynker’. Altså kan en læbebehandling virke foryngende og se helt naturligt ud. Vi sætter en ære i at modbevise alle de fordomme, der er om læbeforstørrende behandling, fordi vi ved, at en filler faktisk kan give mere liv og glød til ansigtet – selvom fordommene er, at fillerbehandlinger gør ansigtet og læberne livløse.

N’AGEs kosmetiske sygeplejersker er landets bedste til at lave naturlige læber – og her er Århus ingen undtagelse. Vi gennemfører årligt både kurser og adskillige træninger i teknik inden for læbebehandlinger, så vi holder os skarpe og opdateret eksempelvis i forhold til trends.

Sådan garanterer vi naturlig læbeforstørrelse i Århus

Drømmen om fyldigere læber kan være både spændende og angstprovokerende for mange. Hos N’AGE i Århus forstår vi, at beslutningen om en læbeforstørrelse kan være fyldt med bekymringer for, om resultatet bliver naturligt og pænt til lige netop dig. Vores kosmetiske sygeplejersker er her for at guide dig gennem denne rejse og sikre ikke kun smukke resultater, men også det tryggeste forløb.

Din sikkerhed er i fokus

I hjertet af Århus på Store Torv ligger N’AGE, der med sine mange års erfaring med læbeforstørrelse er din garanti for en behandling og et resultat, der er gennemsyret af ordentlighed og en minimalistisk, naturlig æstetik. Vores over 20 års specialisering i Restylane-behandlinger er din sikkerhed for et resultat, du bliver glad for.

Hos N’AGE Århus er fokusset på læbeforstørrelse ikke blot at skabe fyldigere læber, men at opnå et naturligt udseende, der harmonerer med dine ansigtsproportioner. Vi tror på skønhed, der ikke skriger, men hvisker elegance.

Klassisk og skræddersyet resultat

Når det drejer sig om læbeforstørrelse, handler det ikke kun om volumen, men om at lave læber, der passer til dig og ikke blot følger tendenser, der kan være flygtige. Hos N’AGE Århus såvel som alle vores klinikker er den nordiske minimalisme det æstetiske omdrejningspunkt, og derfor er essensen af alle vores behandlinger det klassisk smukke resultat ud fra en skræddersyet behandlingsplan, der passer til lige netop dig og dit ansigt.

Vores Restylane-behandlinger udføres altid af erfarne kosmetiske sygeplejersker, der ser på behandlingen som et håndværk, der kræver særlig snilde. Vi siger ofte nej til overdrevne “andelæber” og fokuserer i stedet på at skabe naturlige og smukke læber.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
simone engelbrecht

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
iben flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
tine hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
Louise Bundgaard

Louise Bundgaard

Kosmetisk sygeplejerske
liv laustsen

Liv Laustsen

Kosmetisk sygeplejerske
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
gitte weiss

Gitte Weiss

Koordinator & Skincare Specialist

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic