Læbeforstørrelse i Odense

Læbeforstørrelse hos N’AGE Odense

Læbeforstørrelse er en af de mest populære behandlinger med Restylane. Læberne betyder meget for ansigtets helhed, og derfor ønsker mange at få mere fylde i dem. Fyldige læber kan give mere harmoni og femininitet. Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at lave naturlige og æstetiske resultater med Restylane, og derfor kan de også afvise dit ønske, hvis de ikke mener, at resultatet vil blive naturligt.

Dette vil du få at vide til en gratis konsultation, hvor du også vil blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Du kan booke din indledende konsultation ved at klikke her.

Find vej på kort

N’AGE Læbeforstørrelse i Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Læbeforstørrelse med Restylane

Vi laver læbeforstørrelse med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Da du mister fugt i læberne over tiden, mister du også fylde. Derfor ønsker mange enten at få genskabt tabt fylde i læberne eller at få en læbeforstørrelse.

Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. Læberne er et af de mest sensitive områder på kroppen, og derfor er behandlingen ikke smertefri. Bedøvelsescremen kan sidde i lige så lang tid, du ønsker, hvis du allerede på forhånd ved, at du er ekstra følsom på læberne.

Efter behandlingen er læberne en smule hævet, men falder helt på plads efter få dage. Filleren nedbrydes også naturligt efter cirka 6-9 måneder. Du skal derfor holde behandlingerne ved lige, hvis du ønsker at bevare resultatet.

Fordi hyaluronsyre er fugtbindende, får dine læber, ud over volumen, også et fugtboost. Behandlingen er derfor ideel, hvis du døjer med tørre læber. Ønsker du ikke fylde, men kun fugt, kan du få en Skinbooster-behandling til læberne.

Hvis hele dit ansigt mangler fugt og glød, anbefaler vi også Restylane Skinbooster. Denne kaldes også foryngelseskuren, da du får masser af dejlig fugt direkte ind i huden.

Information om behandling

Vi laver læbeforstørrelser med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. 

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. 

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Mange års erfaring med læbeforstørrelse

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores høje standard er din garanti for et smukt resultat.

Restylane kan både skabe symmetri, mere fylde og et mere fuldendt udtryk. Mange af vores kunder ønsker at få rettet asymmetri i læberne samt nedadvendte mundvige, så de ser gladere ud. Du kan også med Restylane få en mere udtalt læbeform, der kan give et mere sensuelt udtryk.

Vi modbeviser fordommene

Restylane kan også fjerne rynker på læberne, så de bliver yngre at se på, men stadig bevarer sit udtryk. Der findes mange fordomme om, at filler ødelægger ansigtets udtryk og ser unaturligt ud, men hos N’AGE modbeviser vi alle de fordomme.

Det er nemlig helt misforstået, at læbebehandlinger er unaturlige – hos N’AGE skaber vi kun naturlige resultater, så du er i helt trygge hænder. Alle vores kosmetiske sygeplejersker har gennemført flere træninger i læbeteknik, så de alle ved, hvordan man skaber det mest naturlige resultat.

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Louise Bundgaard

Louise Bundgaard

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Pernilla Vase

Pernilla Vase

Koordinator & Skincare Specialist
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja