Læbeforstørrelse i Odense

Læbeforstørrelse hos N’AGE Odense

Læbeforstørrelse er en af de mest populære behandlinger med Restylane. Læberne betyder meget for ansigtets helhed, og derfor ønsker mange at få mere fylde i dem. Fyldige læber kan give mere harmoni og femininitet. Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at lave naturlige og æstetiske resultater med Restylane, og derfor kan de også afvise dit ønske, hvis de ikke mener, at resultatet vil blive naturligt.

Dette vil du få at vide til en gratis konsultation, hvor du også vil blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Du kan booke din indledende konsultation ved at klikke her.

Find vej på kort

N’AGE Læbeforstørrelse i Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 16.00
Tirsdag
08.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
08.00 – 16.00
Fredag
08.00 – 17.00
Lørdag
10.00 – 14.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Læbeforstørrelse med Restylane

Vi laver læbeforstørrelse med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Da du mister fugt i læberne over tiden, mister du også fylde. Derfor ønsker mange enten at få genskabt tabt fylde i læberne eller at få en læbeforstørrelse.

Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. Læberne er et af de mest sensitive områder på kroppen, og derfor er behandlingen ikke smertefri. Bedøvelsescremen kan sidde i lige så lang tid, du ønsker, hvis du allerede på forhånd ved, at du er ekstra følsom på læberne.

Efter behandlingen er læberne en smule hævet, men falder helt på plads efter få dage. Filleren nedbrydes også naturligt efter cirka 6-9 måneder. Du skal derfor holde behandlingerne ved lige, hvis du ønsker at bevare resultatet.

Fordi hyaluronsyre er fugtbindende, får dine læber, ud over volumen, også et fugtboost. Behandlingen er derfor ideel, hvis du døjer med tørre læber. Ønsker du ikke fylde, men kun fugt, kan du få en Skinbooster-behandling til læberne.

Hvis hele dit ansigt mangler fugt og glød, anbefaler vi også Restylane Skinbooster. Denne kaldes også foryngelseskuren, da du får masser af dejlig fugt direkte ind i huden.

Information om behandling

Vi laver læbeforstørrelser med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. 

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. 

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Mange års erfaring med læbeforstørrelse

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores høje standard er din garanti for et smukt resultat.

Restylane kan både skabe symmetri, mere fylde og et mere fuldendt udtryk. Mange af vores kunder ønsker at få rettet asymmetri i læberne samt nedadvendte mundvige, så de ser gladere ud. Du kan også med Restylane få en mere udtalt læbeform, der kan give et mere sensuelt udtryk.

Vi modbeviser fordommene

Restylane kan også fjerne rynker på læberne, så de bliver yngre at se på, men stadig bevarer sit udtryk. Der findes mange fordomme om, at filler ødelægger ansigtets udtryk og ser unaturligt ud, men hos N’AGE modbeviser vi alle de fordomme.

Det er nemlig helt misforstået, at læbebehandlinger er unaturlige – hos N’AGE skaber vi kun naturlige resultater, så du er i helt trygge hænder. Alle vores kosmetiske sygeplejersker har gennemført flere træninger i læbeteknik, så de alle ved, hvordan man skaber det mest naturlige resultat.

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
Astrid Kiholm

Astrid Kiholm

Kosmetisk sygeplejerske
Michela Frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
10 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
20 timer siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi