Læbeforstørrelse i Odense

Læbeforstørrelse hos N’AGE Odense

Læbeforstørrelse er en af de mest populære behandlinger med Restylane. Læberne betyder meget for ansigtets helhed, og derfor ønsker mange at få mere fylde i dem. Fyldige læber kan give mere harmoni og femininitet. Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at lave naturlige og æstetiske resultater med Restylane, og derfor kan de også afvise dit ønske, hvis de ikke mener, at resultatet vil blive naturligt.

Dette vil du få at vide til en gratis konsultation, hvor du også vil blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Du kan booke din indledende konsultation ved at klikke her.

Find vej på kort

N’AGE Læbeforstørrelse i Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Læbeforstørrelse med Restylane

Vi laver læbeforstørrelse med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Da du mister fugt i læberne over tiden, mister du også fylde. Derfor ønsker mange enten at få genskabt tabt fylde i læberne eller at få en læbeforstørrelse.

Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. Læberne er et af de mest sensitive områder på kroppen, og derfor er behandlingen ikke smertefri. Bedøvelsescremen kan sidde i lige så lang tid, du ønsker, hvis du allerede på forhånd ved, at du er ekstra følsom på læberne.

Efter behandlingen er læberne en smule hævet, men falder helt på plads efter få dage. Filleren nedbrydes også naturligt efter cirka 6-9 måneder. Du skal derfor holde behandlingerne ved lige, hvis du ønsker at bevare resultatet.

Fordi hyaluronsyre er fugtbindende, får dine læber, ud over volumen, også et fugtboost. Behandlingen er derfor ideel, hvis du døjer med tørre læber. Ønsker du ikke fylde, men kun fugt, kan du få en Skinbooster-behandling til læberne.

Hvis hele dit ansigt mangler fugt og glød, anbefaler vi også Restylane Skinbooster. Denne kaldes også foryngelseskuren, da du får masser af dejlig fugt direkte ind i huden.

Information om behandling

Vi laver læbeforstørrelser med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. 

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. 

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Mange års erfaring med læbeforstørrelse

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at foretage læbeforstørrelser. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores høje standard er din garanti for et smukt resultat.

Restylane kan både skabe symmetri, mere fylde og et mere fuldendt udtryk. Mange af vores kunder ønsker at få rettet asymmetri i læberne samt nedadvendte mundvige, så de ser gladere ud. Du kan også med Restylane få en mere udtalt læbeform, der kan give et mere sensuelt udtryk.

Vi modbeviser fordommene

Restylane kan også fjerne rynker på læberne, så de bliver yngre at se på, men stadig bevarer sit udtryk. Der findes mange fordomme om, at filler ødelægger ansigtets udtryk og ser unaturligt ud, men hos N’AGE modbeviser vi alle de fordomme.

Det er nemlig helt misforstået, at læbebehandlinger er unaturlige – hos N’AGE skaber vi kun naturlige resultater, så du er i helt trygge hænder. Alle vores kosmetiske sygeplejersker har gennemført flere træninger i læbeteknik, så de alle ved, hvordan man skaber det mest naturlige resultat.

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
6 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela