Lipfiller i Odense

Få lipfiller i Odense

Få din behandling med lipfiller i Odense hos Danmarks mest erfarne kosmetiske klinik: N’AGE. Filler i læberne er en af de mest populære behandlinger med Restylane. Læberne betyder meget for ansigtets helhed, og derfor ønsker mange at få mere fylde eller mere harmoni med lipfiller. Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede i at lave naturlige og æstetiske resultater med Restylane, og derfor kan de også afvise dit ønske, hvis de ikke mener, at resultatet vil blive naturligt. Det er din sikkerhed for et flot resultat!

Find vej på kort

N’AGE Lipfiller i Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Lipfiller med Restylane

Hos N’AGE Odense laver vi filler i læberne med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et fugtbindende stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Da du mister fugt i læberne over tiden, mister du også fylde. Derfor ønsker mange enten at få genskabt tabt fylde i læberne eller at få en læbeforstørrelse.

Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. Læberne er et af de mest sensitive områder på kroppen, og derfor er behandlingen ikke smertefri. Bedøvelsescremen kan sidde i lige så lang tid, du ønsker, hvis du allerede på forhånd ved, at du er ekstra følsom på læberne.

Efter behandlingen er læberne en smule hævet, men falder helt på plads efter få dage. Filleren nedbrydes også naturligt efter cirka 6-9 måneder. Du skal derfor holde behandlingerne ved lige, hvis du ønsker at bevare resultatet.

Fordi hyaluronsyre er fugtbindende, får dine læber, ud over volumen, også et fugtboost. Behandlingen er derfor ideel, hvis du døjer med tørre læber. Ønsker du ikke fylde, men kun fugt, kan du få en Skinbooster-behandling til læberne.

Hvis hele dit ansigt mangler fugt og glød, anbefaler vi også Restylane Skinbooster. Denne kaldes også foryngelseskuren, da du får masser af dejlig fugt direkte ind i huden.

Information om lipfiller

Vi laver lipfiller i Odense med Restylane, der er en filler bestående af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre – et stof, du allerede har naturligt i kroppen, men som vi mister mere og mere af med alderen. Restylane injiceres med en lille, tynd nål i læberne, som bliver påført bedøvelsescreme inden behandlingen. 

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE Odense er specialuddannede i at udføre behandlinger med lipfiller. Vi har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinik i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. 

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Stort set ingen
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
3-6 måneder
3-6 måneder

Mange års erfaring med filler i læberne

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE Odense er specialuddannede i at udføre behandlinger med lipfiller. N’AGE har arbejdet med Restylane siden 2003 og er dermed den klinikkæde i Danmark, der har mest erfaring med produktet. Vi ved, hvordan læber skal behandles, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Vores høje standard er din garanti for et smukt resultat.

Restylane kan både skabe symmetri, mere fylde og et mere fuldendt udtryk. Mange af vores kunder ønsker at få rettet asymmetri i læberne samt nedadvendte mundvige, så de ser gladere ud. Du kan også med Restylane få en mere udtalt læbeform, der kan give et mere sensuelt udtryk.

Lipfiller er ikke bare lipfiller

Hos N’AGE Odense ved vi, at filler i læberne er et håndværk, og at der ikke findes én universel behandling til alle læber. Hvis du ønsker et naturligt resultat, er det derfor alfa og omega, at du vælger en behandler, der har øje for æstetik, anatomi og symmetri og samtidig mestrer teknikken.

Det er nemlig helt misforstået, at filler i læberne er unaturligt uanset hvad – hos N’AGE skaber vi kun naturlige resultater, så du er sikker på at være i helt trygge hænder. Alle vores kosmetiske sygeplejersker har gennemført flere træninger i læbeteknik, så de alle ved, hvordan man skaber det mest naturlige resultat.

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Louise Bundgaard

Louise Bundgaard

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Pernilla Vase

Pernilla Vase

Koordinator & Skincare Specialist
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF