Profhilo i Århus

Profhilo hos N’AGE Århus

Profhilo er en unik injektionsbehandling mod kreppet, løs hud – også kaldet ’kalkunhud’ – på ansigt, hals, décolleté, hænder og arme. Profhilo kan med hjælp af ikke-stabiliseret hyaluronsyre af høj koncentration, der er udviklet med den patenterede NAHYCO-teknologi, søge ud i det injicerede område og udjævne. På den måde virker behandlingen selvnivellerende og giver et flot, naturligt resultat.

Find vej på kort

N’AGE Profhilo i Århus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 17.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Book en konsultation til Profhilo i Århus

Overvejer du en Profhilo-behandling, skal du først og fremmest i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler booke en indledende, gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE. Her vil behandlingen blive gennemgået både mundtligt og skriftligt, og dine ønsker og behov vil blive fagligt vurderet, så vi er sikre på, at Profhilo er den rette behandling til dig.

Information om behandling

Profhilo er en unik injektionsbehandling mod kreppet, løs hud i ansigt og på hals, décolleté, hænder og arme. Profhilo består af en ikke-stabiliseret hyaluronsyre af høj koncentration udviklet med den patenterede NAHYCO-teknologi. Teknologien får hyaluronsyren til at søge ud i det injicerede område og udjævne det. Profhilo virker selvnivellerende og giver et meget naturligt resultat.

Behandlingstid
Behandlingstid
30 min
30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Hævelse aftager efter 12-24 timer
Hævelse aftager efter 12-24 timer
Resultat
Resultat
1 måned
1 måned
Holdbarhed
Holdbarhed
6-8 måneder
6-8 måneder

Profhilo forynger og udjævner

Hyaluronsyren i Profhilo er en af de højeste koncentrationer på markedet. Det betyder, at den minder meget om andre fillers som Restylane, der bruges til at give både fugt og fylde til huden. Behandlingen skiller sig ud, fordi den ikke giver volumen til huden, men i stedet udglatter og booster fugten i huden. Den har desuden en såkaldt bioremodellerende effekt, hvilket betyder, at den forynger alle celletyper. Profhilo virker derfor celleforyngende og opstrammende.

Profhilo har en let, flydende gelkonsistens på grund af hyaluronsyren, som er et naturligt sukkerstof, der naturligt findes i huden. Hyaluronsyre holder på fugten i huden, og mængden af stoffet falder med alderen. Derfor tilfører behandlingen altså et naturligt fugtboost til huden, der stimulerer produktionen af de kollagene fibre, mens det regenererer fedtvævet og dermed kickstarter en naturlig foryngelsesproces i huden.

Fugtgivende og forebyggende

Profhilo er også oplagt, hvis du har brug for et fugtboost i huden. Fordi hyaluronsyren er ikke-stabiliseret, fungerer behandlingen godt til fine linjer forårsaget af tørhed i huden. Disse kan komme på hele kroppen og kan med tiden udvikle sig til den kreppede hud.

På den måde kan Profhilo også bruges som en forebyggende behandling, fordi den altså modvirker tørhed i huden og opretholder elasticiteten. Det er langt mere krævende i forhold til behandlinger og pleje at genskabe spændstig hud, end det er at bevare den, mens den stadig er fast og elastisk. Derudover er det en behandling, der er eminent i kombination med andre opstrammende eller foryngende behandlinger. Det kunne være Ultherapy, der via ultralyd opstrammer sværere tilfælde af slap hud.

Sådan foregår en Profhilo-behandling

Vi anbefaler, at man får foretaget to behandlinger med Profhilo med fire ugers interval for det pæneste resultat. I nogle tilfælde kan en tredje behandling også være nødvendig. Resultatet vedligeholdes med en opfølgende behandling et år efter sidste behandling.

Gelen bliver injiceret med en innovativ fempunktsteknik på hud bedøvet med bedøvelsescreme, så den udjævnes i hele det ønskede område. Herefter vil den over de efterfølgende uger naturligt fordele sig jævnt i huden, hvor det udglatter og opstrammer. Din hudkvalitet og elasticitet vil du kunne en mærkbar forbedring af allerede 3-4 uger efter første behandling. Efter din anden behandling vil du da kunne mærke det sidste udglattende boost til huden, så den bliver mere elastisk og spændstig.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
simone engelbrecht

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske
iben flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
tine hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
Emma Rishøj

Emma Rishøj

Kosmetisk sygeplejerske
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
gitte weiss

Gitte Weiss

Receptionist og koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
2 timer siden
Det bedste sted til behandlinger
Det eneste sted, jeg vil behandles. Der er en rolig og professionel stemning, og de...
Mie Jørgensen
5
7 timer siden
Tak for altid opmærksom behandling med…
Tak for altid opmærksom behandling med respekt for ønsker og behov. Det er betryggende at...
Susanne
5
8 timer siden
En virkelig rar og professionel…
En virkelig rar og professionel behandling med øje for det naturlige resultat. Jeg vil helt...
Kamilla Danielsen
5
10 timer siden
Trygt og rart sted
Trygt og rart sted, god service og rådgivning ...
Eva
5
12 timer siden
Nærværende, problemløsende og retningsavnisende
Det er de tre ord jeg vil bruge til at beskrive min oplevelse hos N’AGE....
Charlotte Sørensen
5
13 timer siden
Kompetent og venligt personale.
Kompetent og venligt personale. ...
Kunde
5
1 dag siden
Høj kvalitet og nærvær!
Yderst respektfuldt personale og excellent vejledning, hvor der blev lyttet til mine ønsker, så jeg...
Anonym
5
1 dag siden
Anbefalelsesværdigt sted
God service, gode produkter, god oplevelse ...
Maria
5
1 dag siden
Det var en sød og god behandler
Det var en sød og god behandler. Jeg følte mig meget tryg. ...
Camilla Schmidt
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning i hudpleje med…
Rigtig god vejledning i hudpleje med gode resultater ...
Iben Hjerrild Jurcenoks