THERMAGE

Løfter løs og ældet hud. Behandlingen foretages primært på ansigtet, hals og decolte, men kan også bruges fx på arme og knæ.

book tid nu

Thermage løfter let løs hud i ansigtet og danner nyt kollagen og strammer eksisterende kollagen op i underhuden.

Thermage er særlig egnet til at lave “pandeløft”.Her får man samtidigt løftet øjenlågene for at give et mere energisk og opmærksomt udtryk , men metoden kan også bruges lokalt på øjenlågene. Huden behandles med et kontrolleret varmefelt fordelt på små tætsiddende områder.

Effekten kan deles op i 2 faser, en umiddelbar opstramning af huden indenfor de første uger, og en kollagen forøgelse i de efterfølgende 4-6 måneder.

Thermage forynger hudens kollagene strukturer med 4-6 år, og kan også anvendes som forebyggende behandling i hele ansigtet.

Behandlingen udføres af klinikkens hud læger, og foregår ved at huden først markeres med præcise målepunkter. Thermatip, som afgiver energien, sættes på hvert punkt i få sekunder. Først føles det køligt, hvorefter der kommer en mærkbar varme, som atter afløses af køling. Behandlingen er ikke smertefri, hvorfor man får udleveret smertestillende medicin en time inden behandlingen.

Efter behandlingen føles en stramning af huden, og bliver synlig i løbet af de kommende uger. Herefter sker der en langsom opstramning af huden som bliver synlig i løbet af de kommende måneder, og det færdige resultat er der først efter 4-6 måneder.

Thermage anvender den såkaldte radiofrekvente energi, som aflejres dybt i huden, hvorfor der ikke ses bivirkninger eller “down tid”.

SE RESULTATERNE HER

  • FØR
    EFTER
  • FØR
    EFTER

Priser incl moms

Pande:
10.000kr
Pande og øjenlåg:
18.000kr
Underansigt:
22.500kr
Hele ansigtet:
29.500kr
Hele ansigtet og øjenlåg:
38.500kr