Ansigtsbehandling Vejle

Ansigtsbehandling i Vejle

Hos N’AGE Vejle tilbyder vi en helt særlig type ansigtsbehandling: kemiske peelings. Du kan få tre slags kemiske peelings hos N’AGE Vejle: Milk Peel, TCA-peeling og salicylsyrepeeling. De har det til fælles, at de begge eksfolierer skånsomt ved hjælp af syrer, giver mere glød og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Herigennem får dannelsen af de kollagene fibre et boost, så huden bliver mere ensartet og spændstig.

En kemisk peeling er en særligt potent type ansigtsbehandling, du kan få i Vejle, og som til forskel fra kosmetologiske ansigtsbehandlinger arbejder mere i dybden og kan reducere blandt andet pigmentering, linjer, ar og urenheder. Kemiske peelings adskiller sig desuden fra mekaniske peelings ved, at mekaniske peelings oftest indeholder små korn, der skrubber huden. De milde syrer er uden risiko for at ridse hudens overflade, og så kan de potente ingredienser trænge dybere ned i porerne og give en større effekt. Læs mere om vores tre kemiske peelings her!

Find vej på kort

N’AGE Ansigtsbehandling Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 16.00
Tirsdag
09.00 – 18.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary’s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

Ansigtsbehandling mod ar og solskader: TCA-peeling

Den mest potente ansigtsbehandling i Vejle på være TCA-peelingen, der indeholder trikloreddikesyre, som behandler blandt andet solskader, aldringstegn, aknear og forstørrede porer. Peelingen er med til effektivt at eksfoliere døde hudceller og stimulere hudens regenerering, så der dannes nyt og mere spændstigt bindevæv. Vores TCA-peeling kan anvendes af de fleste hudtyper, da den kan justeres til lige netop din hud. Det gør vi ved at skrue op og ned for koncentrationen af trikloreddikesyre eller behandlingstiden – eller ved at ændre på påføringsmetoden.

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres af en N’AGE-hudlæge, hvis du vil have en TCA-peeling. Hudlægen vil give en faglig vurdering af din huds tilstand og behov og give dig både mundtlig og skriftlig information om peelingen. Efter konsultationen er du påkrævet minimum en uges betænkningstid, før du kan blive behandlet.

En peeling med TCA gør din hud ekstremt følsom over for sollys, og det er derfor meget vigtigt, at du husker at anvende solbeskyttelse hver dag.

Peeling til fedtet, uren hud: Salicylsyrepeeling

I Vejle kan du få en ansigtsbehandling til uren og fedtet hud – vores salicylsyrepeeling. Salicylsyre trænger dybt ned i porerne, hvor det desinficerer og fjerner snavs. Det mindsker forstørrede porer, som derfor heller ikke producerer lige så meget olie. Salicylsyre er en potent ingrediens, der ofte anvendes til hud med tendens til akne og urenheder.

Inden en behandling med salicylsyrepeelingen er du påkrævet at blive konsulteret hos en kosmetisk sygeplejerske i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. Din huds behov bliver grundigt bedømt, så vi er sikre på, at salicylsyrepeelingen er den rette behandling til dig.

Igen er det vigtigt at du anvender solbeskyttelse efter en peeling med salicylsyre for ikke at få solskader.

Vejles mest glødgivende ansigtsbehandling: Milk Peel

Skal din ansigtsbehandling give øjeblikkelig glød og opfriskning af huden, anbefaler vi hos N’AGE Vejle en Milk Peel. En ansigtsbehandling med Milk Peel sætter gang i din huds cellefornyelse, mens den mildt eksfolierer med en kombination af glykolsyre, salicylsyre og mælkesyre. Resultatet er en jævnere hudtone og -struktur, større vitalitet i huden og en reducering af linjer og rynker.

Information om ansigtsbehandling i Vejle

De ansigtsbehandlinger, som N’AGE Vejle tilbyder, er kemiske peelings. Du kan få to slags kemiske peelings hos N’AGE Vejle: TCA-peelingen og salicylsyrepeelingen. De har det til fælles, at de begge eksfolierer skånsomt ved hjælp af syrer, giver mere glød og stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Herigennem får dannelsen af de kollagene fibre et boost, så huden bliver mere ensartet og spændstig.

En kemisk peeling er til forskel fra mekaniske peelings uden de små korn, der skrubber huden. De milde syrer er uden risiko for at ridse hudens overflade, og så kan de potente ingredienser trænge dybere ned i porerne og give en større effekt.

Behandlingstid
Behandlingstid
15-30 min
15-30 min
Restitutionstid
Restitutionstid
Cirka 1 uge
Cirka 1 uge
Resultat
Resultat
Cirka 1 uge
Cirka 1 uge
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
astrid kiholm pedersen

Astrid Pedersen

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
emma voldsgaard

Emma Mikkelsen

Kosmetisk sygeplejerske
anne kristensen

Anne Kristensen

Koordinator & Skincare Specialist

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF