Laserbehandling af ar, rynker, solskadet hud og mere

Fraktioneret co2 laserbehandling er ideel til at lave en langvarig overfladebehandling af små eller større områder – f.eks. en solskadet hud på décolleté eller de fine områder omkring øjnene. Laserbehandlingen giver glattere, fastere hud med finere tekstur og mere ensfarvet og smukkere glød, som holder i mange år.

Fraktioneret co2 laserbehandling

Behandlingen er særdeles velegnet til moderate til svære rynker, solskadet hud eller fine rynker i hele ansigtet, slap hud omkring øjnene, alderspletter eller ar efter acne. Man behandler primært med fraktioneret co2 laser i ansigtet, men den kan også anvendes på hals, bryst og hænder.

Du er i de bedste hænder:

Laserbehandlingen udføres udelukkende af erfarne N’AGE hudlæger. Du bliver grundigt vejledt omkring behandlingsforløbet til forkonsultationen hos lægen, som også behandler dig.

Vær opmærksom på, at huden skal beskyttes mod sol efter en fraktioneret co2 laserbehandling i ca. 3 mdr. Behandlingen er derfor typisk meget populær i vinterhalvåret og forårsmånederne.

Behandlingsforløbet:

Ved en fraktioneret co2 laserbehandling sker en mild forbrænding af huden i små punkter. Ved at behandle i små punkter sikres en hurtigere opheling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op fra den omkringliggende hud. Baseret på kundens alder og området, som skal behandles, justerer vores N’AGE hudlæger, hvor tæt hullerne skal ligge, samt hvor dybe de skal være. Ofte anbefaler vi 2-3 laserbehandlinger med minimum en måneds interval.

Ophelingen varer fra 3 til 7 dage, hvorefter man igen kan gå på arbejde. En del af resultatet ses efter en uge, men eftersom der sker en øget kollagendannelse, ser man yderligere resultat op til 4-5 måneder efter laserbehandlingen. Resultatet holder i årevis og forsvinder først i takt med, at huden fortsat ældes.

Ønsker man en kortere ophelingstid, foretager vi også milde Fraktioneret co2 laserbehandlinger, hvilket betyder, at der ikke er nogen væsentlig downtime. Dog skal der foretages 5-6 behandlinger for at opnå samme resultat som almindelig co2 laser.

Inden laserbehandlingen:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler forkonsulteres inden en behandling med fraktioneret co2 laser hos en af vores hudlæger. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om laserbehandlingen. Du er velkommen til at have en bisidder med. Herefter har du en betænkningstid på min. 1 uge, inden du kan få foretaget selve laserbehandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her.

Download Samtykkeerklæring for Fraktioneret co2 laserbehandling her

Selve laserbehandlingen:

Når huden opvarmes under behandlingen, vil den trække sig lidt sammen, og der vil dannes nye elastiske og kollagene fibre. Dernæst øges fugtbindingen i huden, hvilket alt i alt giver en synlig foryngelse af huden samt en mere ensfarvet hud.

Laserbehandlingen tager mellem ½ – 1 time afhængigt af det behandlede områdes størrelse.

Efter laserbehandlingen:

Lige efter behandlingen er huden rød. I dagene efter kan der opstå hævelse og en let mørkfarvning af huden. Efter 3-5 dage vil huden skalle og herefter være let rød. Dette aftager de efterfølgende dage. På klinikken får du vejledning i, hvordan huden plejes efter behandlingen.

Laserbehandlinger foretages af vores N’AGE hudlæger, som er speciallæger i dermatologi. Der skal 2-3 behandlinger til for et optimalt resultat.

Hvis du ønsker en behandling med faktioneret co2 laser, vil du først skulle til en forkonsultation hos en af vores hudlæger senest en uge før selve behandlingen. Er du i tvivl, om en fraktioneret co2 laserbehandling er den rigtige behandling for dig, anbefaler vi at starte med at bestille tid til en generel konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil kunne guide dig mellem de forskellige behandlinger.

 

Før- og efter behandling – billeder

1 x fr. Co2 laser i øjenområdet, Botulinum Toxin i panden samt Restylane i underansigtet

Behandlingen med Fraktioneret Co2 laser samt Restylane og en smule Botulinum Toxin

Kurven er tom