Laserbehandling af ar, rynker, solskadet hud og mere

Fraktioneret CO2-laserbehandling er ideel til at lave en langvarig overfladebehandling af små eller større områder – for eksempel en solskadet hud på décolleté eller de fine områder omkring øjnene. Laserbehandlingen giver glattere, fastere hud med finere tekstur og en smukkere og mere ensfarvet glød, som holder i mange år.

Fraktioneret CO2-laserbehandling

Behandlingen er særdeles velegnet til moderate til svære rynker, solskadet hud eller fine rynker i hele ansigtet, slap hud omkring øjnene, alderspletter eller ar efter akne. Man behandler primært med fraktioneret CO2-laser i ansigtet, men den kan også anvendes på hals, bryst og hænder.

Du er i de bedste hænder

Laserbehandlingen udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger. Du bliver grundigt vejledt omkring behandlingsforløbet til konsultationen hos lægen, som også behandler dig.

Vær opmærksom på, at huden skal beskyttes mod sol efter en fraktioneret CO2-laserbehandling i cirka tre måneder. Behandlingen er derfor typisk meget populær i vinterhalvåret og forårsmånederne.

Behandlingsforløbet:

Ved en fraktioneret CO2-laserbehandling sker en mild forbrænding af huden i små punkter. Ved at behandle i små punkter sikres en hurtigere opheling og færre gener, da huden i de behandlede punkter heler op fra den omkringliggende hud. Baseret på kundens alder og området, som skal behandles, justerer vores N’AGE-hudlæger, hvor tæt hullerne skal ligge, samt hvor dybe de skal være. Ofte anbefaler vi 2-3 laserbehandlinger med minimum en måneds interval.

Ophelingen varer fra 3-7 dage, hvorefter man igen kan gå på arbejde. En del af resultatet ses efter en uge, men eftersom der sker en øget kollagendannelse, ser man yderligere resultat op til 4-5 måneder efter laserbehandlingen. Resultatet holder i årevis og forsvinder først i takt med, at huden fortsat ældes.

Ønsker man en kortere ophelingstid, foretager vi også milde fraktioneret CO2-laserbehandlinger, hvilket betyder, at der ikke er nogen væsentlig downtime. Dog skal der foretages 5-6 behandlinger for at opnå samme resultat som almindelig CO2-laser.

Inden laserbehandlingen

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden en behandling med fraktioneret CO2-laser hos en af vores hudlæger. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om laserbehandlingen. Du er velkommen til at have en bisidder med. Herefter har du en betænkningstid på minimum 1 uge, inden du kan få foretaget selve laserbehandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her.

Download samtykkeerklæring for fraktioneret CO2-laserbehandling her

Selve laserbehandlingen

Når huden opvarmes under behandlingen, vil den trække sig lidt sammen, og der vil dannes nye elastiske og kollagene fibre. Dernæst øges fugtbindingen i huden, hvilket alt i alt giver en synlig foryngelse af huden samt en mere ensfarvet hud.

Laserbehandlingen tager mellem ½-1 time, afhængigt af det behandlede områdes størrelse.

Efter laserbehandlingen:

Lige efter behandlingen er huden rød. I dagene efter kan der opstå hævelse og en let mørkfarvning af huden. Efter 3-5 dage vil huden skalle og herefter være let rød. Dette aftager de efterfølgende dage. På klinikken får du vejledning i, hvordan huden plejes efter behandlingen.

Laserbehandlinger foretages af vores N’AGE-hudlæger, som er speciallæger i dermatologi. Der skal 2-3 behandlinger til for et optimalt resultat.

Hvis du ønsker en behandling med fraktioneret CO2-laser, vil du først skulle til en konsultation hos en af vores hudlæger senest en uge før selve behandlingen. Er du i tvivl, om en fraktioneret CO2-laserbehandling er den rigtige behandling for dig, anbefaler vi at starte med at bestille tid til en generel konsultation hos én af vores kosmetiske sygeplejersker, som vil kunne guide dig mellem de forskellige behandlinger.

 

Før- og efter behandling – billeder

1 x fr. Co2 laser i øjenområdet, Botulinum Toxin i panden samt Restylane i underansigtet

Behandlingen med Fraktioneret Co2 laser samt Restylane og en smule Botulinum Toxin

Kurven er tom