Rejuvenation-behandling med IPL

IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi som med lysenergibølger søger efter og absorberes i ujævne farver i huden, blandt andet pigment eller den røde farve i karsprængninger. Når lysbølgen rammer det farvede, udvikles energien til en varme, som destruerer det. Hos N’AGE har vi det bedste, sikreste og mest effektive IPL-apparat på markedet: Ellipse Nordlys.

IPL Rejuvenation er en mild hudforyngende behandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den fjerner små karsprængninger og korrigerer lette ujævnheder i pigmenten. Huden boostes indefra og vil efter behandlingen fremstå friskere, glattere og mere jævn i farven. Perfekt til dig, der synes, at din hud trænger til en generel opfriskning eller som supplement til andre af vores kosmetiske behandlinger.

Behandlingen er meget effektiv i hele ansigtet, på bryst og hals samt på hænderne.

Vi anbefaler typisk 2-3 behandlinger med denne teknologi for det bedste resultat, men man kan med fordel bruge den i kombination med eksempelvis en Restylane-behandling, Botulinum Toxin-behandling eller lignende. Antallet af behandlinger samt eventuelle andre behandlinger vil blive fastlagt til at gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker.

En IPL Rejuvenation-behandling er optimal til dig, som ønsker:

  • En mere ensartet hudstruktur og -farve
  • Glattere hud med færre lette rynker og linjer
  • Stærkere og tykkere hud
  • Et boost til hudens egne processer og produktion af kollagene fibre samt elastin

Inden behandlingen:

Inden din behandling med IPL, skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Denne er gratis og uforpligtende. Her vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen og om eventuelle andre relevante behandlinger ud fra dine ønsker.

Download samtykkeerklæring for IPL-behandling her

Vigtigt i forhold til behandlingsopstart

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer ved brug af IPL. Derfor skal din hud have sin naturlige farve, når du får foretaget dine behandlingerne. Vi kan dog godt behandle dig, hvis du har naturlig mørk hud.

Vi udfører ikke behandlingen på gravide eller ammende.

Behandlinger med IPL

Hårfjerning

Med IPL kan du vinke farvel til uønsket hårvækst på kroppen eller i ansigtet. Det kan du læse meget mere om her.

Pigmentforandringer

Ved pigmentforandringer absorberes lysbølgerne i selve pigmentet, hvorved pigmentet samler sig og reduceres. IPL er især velegnet til pigmentpletter, som skyldes for meget solpåvirkning over tid. I dagene efter behandlingen kan man se, at pigmentet trækker sig sammen i huden. Pigmentet vil derfor synes mørkere for en tid og til sidst blive reduceret. Behandlingen skal gentages med en måneds interval 2-4 gange. Behandlingen fortages altid af erfarne N’AGE-hudlæger, og ved første behandling undersøges pigmentpletterne med et dermatoskop, og behandlingsforløbet planlægges i detaljer. Hos N’AGE behandler vi pigmentpletter i ansigtet, på décolleté, på hænder og andre steder de måtte forekomme.

Karsprængninger og rødme i ansigtet

IPL Ellipse Nordlys kan reducere både karsprængninger og generel rødme i ansigtet. Med teknologien opvarmes karret op til 70 grader, hvorefter blodet koagulerer og nedbrydes. Metoden er den sikreste på markedet og er specielt egnet til alle former for karsprængninger i ansigtet og på øvre del af kroppen. Har du større blå/lilla karsprængninger på benene, så anvender vi i stedet mikrosklerosering.

Ar

Med IPL er det også muligt at lysne røde ar og akne-ar, så de synes finere og mindre synlige. Behandlingen foregår ved, at lysbølgerne absorberes af det røde pigment i arret, hvorved karrene i arret opvarmes og destrueres. Metoden kan også anvendes til at lysne røde og meget tydelige strækmærker. Læs også om vores andre behandlinger mod ar.

Rejuvenation

IPL rejuvenation er en mild hudforyngende behandling, som styrker og stimulerer hudens egne celler og bindevæv samtidig med, at den fjerner små karsprængninger og korrigerer lette ujævnheder i pigmenten. Huden boostes indefra og vil efter behandlingen fremstå friskere, glattere og mere jævn i farven. Perfekt til dig, der synes, at din hud trænger til en generel opfriskning eller som supplement til andre af vores kosmetiske behandliger.

Før- og efter behandling – billeder

Behandling med IPL Rejuvenation

Behandling med IPL Rejuvenation

Kurven er tom