Peelings

Hvis din hud har mistet sin glød, er solskadet med rynker og pigmentering, eller er skæmmet af akne-ar og forstørrede porer, så er en peeling måske noget for dig.

Hos N’AGE tilbyder vi flere forskellige kemiske peelings, som vi skræddersyer specifikt til din hudtype og problematik.

Kemiske peelings er lavet til at eksfoliere din hud i forskellige dybder, således at den igen fremstår ensartet og med en flot glød. Fælles for peelings er, at huden bliver stimuleret til selvfornyelse af kollagen og elastin, som er vores huds byggesten, og som vi mister, i takt med at vi ældes.

Peelings findes i forskellige styrker og varianter, som vælges ud fra hudtype og det resultat, man gerne vil opnå.

Salicylsyre-peeling

Salicylsyre-peeling er en mediumstyrke peeling, der er velegnet til hud med pigmentskjolder, store porer og uren hud, samt hud der trænger til lidt ungdommelig glød.

Salicylsyre-peeling stimulerer huden til selvfornyelse, reducerer pigmentskjolder, minimerer porer og dæmper uren hud.

Den er særlig egnet til at reducere:

 • Fine linjer
 • Pigmentskjolder
 • Forstørrede porer
 • Uren hud

Før behandlingen

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til konsultation hos en af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker inden din behandling. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Her vil vi vurdere din hud og tale med dig om, hvad du kan forvente af resultat. Inden din konsultation skal du også læse og downloade samtykkeerklæringen for peelings.

Download samtykkeerklæring for salicylsyre-peeling her

Du må ikke have selvbruner på eller have været i solen i 2 uger op til behandlingen.

Selve behandlingen

Peelingen påføres huden med en pensel og neutraliseres igen efter et par minutter – mens peelingen er på, kan man føle en let brændende fornemmelse i huden. I dagene efter en behandling kan huden være en lille smule rød og skalle lidt af – langt de fleste vil dog bare opleve, at huden føles mere glat og har en fin glød. Alt efter din hudtype og problem kan behandlingen enten foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling eller som et forløb med gentagne behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kommer mere i dybden med et problem.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen vil huden have en let rødme, og den kan skalle i 3-4 dage. I disse dage bruges en creme, som du får med hjem fra N’AGE. Huden vil derefter få sin fine glød og blive mere glat. Det er vigtigt, at man i de efterfølgende 10 dage beskytter sin hud mod solen med solfaktor 25-50. Denne kan købes i klinikken eller på vores webshop her.

N’AGEs dygtige hudterapeuter kan i forbindelse med behandlingen sammensætte et hudplejeprogram med produkter tilpasset din hud, som du kan anvende for at vedligeholde resultatet længst muligt.

Hvor tit kan man få lavet behandlingen?

Alt efter din hudtype og problem kan behandlingen enten foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling, eller som en kur med gentagne behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kan komme mere i dybden med et problem.

TCA-peeling

Hvad er TCA-peeling?

TCA (trikloreddikesyre) er en syre, som kontrolleret afsliber det yderste døde hudcellelag og derved stimulerer til ny, opstrammende bindevævsdannelse i huden. Ved at tilpasse koncentrationen af TCA, behandlingstid og påføringsmetode kan behandlingen tilpasses den enkeltes behov. TCA-peeling virker hudforyngende ved at forbedre linjer, små rynker, pigmentforandringer, store porer og ar.

Den er særlig egnet til at forbedre:

 • Solskadet hud
 • Moderate rynker og linjer
 • Pigmentforandringer
 • Forstørrede porer
 • Ar
 • Gløden i huden

Hvor bruges TCA-peeling?

Behandlingen bruges på følgende områder:

 • Ansigtet
 • Halsen
 • Øverste del af brystet
 • Hænderne

Denne type peeling bruges til behandling af solskadet og hyperpigmenteret hud, mat og let rynket hud, der trænger til foryngelse, store porer og ar. TCA-peeling giver en medium-overfladisk til dybere fornyelse og opstrammende effekt af huden samt glød. Behandlingen bruges overvejende i ansigtet, men kan også bruges til hals, øverste del af brystet og håndrygge.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved en af vores dermatologer, hvor behandlingen planlægges.

Efter behandlingen skal huden smøres flere gange med en cremeserie fra Dermaceutics i 3-7 dage. Hvor længe afhænger af din hudtype, samt hvor dyb en behandling der er foretaget.

INDEN BEHANDLINGEN:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden en TCA-peeling hos en af vores hudlæger. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum en uge, inden du kan få foretaget selve peelingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for TCA-peeling inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for TCA-peeling her

Efter behandlingen

Der anbefales ingen motion, varme bade eller sauna i op til et døgn efter behandlingen. Efter en TCA-peeling kan huden klø og opleves tør. Ved akne-tilfælde kan der forekomme en udrensningsproces i form af opblussen. Dette er midlertidigt og aftager inden for en uge. Afhængig af peeling styrke kan du få alt fra ingen afskalning til svær afskalning af huden. Ved de dybere kemiske peelings vil huden føles stram de første dage efter behandlingen, og huden kan blive mørkere – måske i skjolder. Efter 3-4 dage begynder huden at afskalle. Dette fortsætter i omkring en uge.

For at opnå det optimale resultat vil det for de fleste være nødvendigt at gentage TCA-behandlingen 2-3 gange. Du skal være meget omhyggelig med at beskytte huden med høj solfaktor i rigelige mængder (faktor 25-50 med både UVA og UVB) ved udsættelse for sol. Bivirkninger af en peeling afhænger af typen og styrken af peelingen: Jo mildere en peeling er, desto mindre er risikoen for bivirkninger. For at minimere risikoen for bivirkninger anvender vi udelukkende velafprøvede peelinger og har erfarne behandlere.

 

Milk Peel:

Hos N’AGE har vi i rigtig mange år arbejdet med en bred palet af behandlinger og produkter, som stimulerer forskellige lag af huden. Dette har vi, fordi de fleste af vores kunder ikke bare ønsker at få fjernet en rynke her og der, men de ønsker også en over-all smukkere og friskere glød, samt en fin og jævn overflade på huden.

Milk Peel er en hurtig og meget effektiv peeling. En Milk Peel kan godt stå alene, men de bedste resultater opnås, hvis du får foretaget peelingen efter for eksempel en Restylane-behandling og dermed stimulerer huden både inde- og udefra.

En Milk Peel er en peeling i den milde ende. Den består af en kombination af salicylsyre, glykolsyre og mælkesyre, som giver en generel opfriskning af hudstrukturen. Det er mælkesyren, der har givet behandlingen navnet.

En Milk Peel kan tilkøbes til andre behandlinger. Vi anbefaler den blandt andet i forbindelse med en Restylane-behandling, mesoterapi, vitamininjektion eller en behandling med medicinsk Dermaroller. Derudover skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds til en konsultation inden din behandling. Du skal også downloade og læse samtykkeerklæringen for Milk Peel inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for Milk Peel her

Efter behandlingen

Lidt tørhed og afskalning kan forekomme efter behandling. Vi anbefaler derfor ekstra meget fugtpleje en uge efter, og generelt skal der udvises en vis forsigtighed med sol 10 dage både før og efter behandlingen.

Kurven er tom