Opstramning af træt og løs hud uden kirurgi

Når de kollagene fibre bliver svagere:

Med alderen mister huden sin naturlige fylde, og produktionen af de kollagene fibre falder, så huden bliver slap. Det viser sig som løs hud ved øjnene og tunge øjenlåg, udvisket hagekontur eller løs og træt hud på kinder og hage – populært kaldet ”hamsterposer” og ”kalkunhage”. Her er N’AGEs behandlinger til opstramning af ansigt og hud ideelle. Da problemerne skyldes manglende og svage kollagene fibre, som sidder i de dybere hudlag, har det traditionelt været problemområder, som har været nødvendige at behandle med kirurgi, hvilket for mange opfattes som et meget drastisk og risikofyldt skridt. Hos N’AGE kan vi med meget fine resultater foretage opstramning af ansigt og hud på fx. mave.

Din hud opstrammes – helt uden brug af kirurgi:

Der findes i dag to behandlinger, hvor man uden kirurgi kan stramme huden og ansigtet op og booste kollagendannelsen, således kan man både forebygge og opstramme løs hud. Hos N’AGE anvender vi hhv. Thermage og Ulthearapy, som begge er ikke-kirurgiske behandlinger med dokumenteret effekt. Begge metoder er effektive til at løfte og stramme huden op, og de kan bruges både forbyggende og korrigerende. Ultherapy er meget velegnet til opstramning af hele ansigtet, hals, mave og underarme, mens Thermage er meget velegnet til ren øjen- og pandebehandling.

Du undgår ”down-time” og risici – til gengæld er processerne helt naturlige:

Behandlingerne er de seneste år blevet ekstremt populære, da de er ikke-kirurgiske og dermed uden ”down-time” og risici, som er forbundet med kirurgi, og da det er en metode, hvor man kickstarter sin hud til selv at producere mere kollagen. Dermed er det en naturlig opstramning af huden, som sættes i gang, og resultatet er garanteret naturligt.

Du vil, ved en forkonsultation hos en erfaren kosmetisk sygeplejerske, blive rådgivet ift., om du er egnet til behandlingerne, og om det er den ene eller den anden behandling, som er mest velegnet til dig.

Huden boostes indefra – og tiden spoles tilbage:

Med begge behandlinger giver man de kollagene fibre et varmeboost, så de trækker sig sammen og løfter sig selv. Du skruer så at sige tiden tilbage for huden, hvorfor en opstramning af hud og ansigt er en naturlig proces. Afhængigt at din alder og hudstruktur, vil du skulle påregne gentagelse af behandlingen med f.eks. 5 års interval, hvis du vil bevare resultatet – dette vil også blive drøftet i en konsultation.

BEHANDLINGSFORMER

Kurven er tom