Ultherapy® - Naturlig opstramning af huden

Ultherapy® kan løfte og opstramme hud ved kæbelinje, øjne, hals, décolleté og mave. Man kan behandle hele ansigtet og halsen på én gang, men man kan også udvælge enkelte områder afhængigt af behov – for eksempel hals eller konturering af kæbelinjen.

Det naturlige ansigtsløft uden ricisi og kirurgi:

Ultherapy® er en patenteret og fokuseret ultralydsbehandling, som leverer energi i form af ultralyd til de dybe, underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien varmer punktvist de underliggende hudlag op, hvorved de stimuleres til selv at danne frisk, ny kollagen og styrke de svage kollagene fibre.

De kollagene fibre kan sammenlignes med elastikker i huden, og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Man kickstarter med andre ord sin hud til at stramme sig selv op.

Antallet af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en gratis og uforpligtende konsultation.

Helena Christensen bliver behandlet med Ultherapy.

Den sikreste ultralydsbehandling på markedet:

Ultherapy®-maskinen er den eneste maskine, som har opnået FDA-godkendelse. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan og spiller en væsentlig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt samt patientsikkerhed.

Vores Ultherapy®-maskine er udstyret med både scanningsfunktion og ultralydsbillede. Dermed er vores dygtige behandlere altid i kontrol over, hvilket lag i huden de behandler. Vores kosmetiske sygeplejersker er specialuddannede til at læse ultralydsbillederne, og under en behandling vil de konstant scanne og overvåge hudlagene for at sikre, at de rammer det helt rigtige hudlag. Dette gør vores Ultherapy®-behandling både mere effektiv og smertefri.

HOLLYWOOD-BEHANDLINGEN

Ultherapy® er blevet en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, som elsker behandlingen, fordi den virker effektivt, samtidigt med at de kan passe deres arbejde på TV og i offentligheden. Behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner, som gerne ville have et ”ansigtsløft” med et garanteret naturligt resultat og uden risici og downtime.

Hvad er Ultherapy?

Ultherapy® er en patenteret og FDA-godkendt ultralydsbehandling, som har en opstrammende effekt i de dybere hudlag.

Hvordan foregår behandlingen?

Man kommer ind til N’AGE til en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker, hvor vi afgør, om behandlingen er den rette, og om den bør kombineres med andre behandlinger. Herefter møder man til behandling, som tager cirka 1-1,5 time afhængigt af området. Man tilbydes lidt smertestillende inden behandlingen.

Inden selve behandlingen tegner den kosmetiske sygeplejerske de forskellige hudzoner op. Med scanningsapparatet og ultralydsbilledet kan vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker sikre, at det korrekte hudlag bliver behandlet, mens knogler og irrelevante områder undgås – kun herved kan man sikre en smertefri behandling og et effektivt resultat.

Hvad koster en Ultherapy-behandling?

En behandling med Ultherapy starter fra 10.000 kr. og vil variere efter behandlingsområde.

Hvor længe holder resultatet?

Holdbarheden af en Ultherapy®-behandling afhænger af alder og hudkvalitet. Vi plejer som tommelfingerregel at sige 5 år, hvis man er under 40 år, cirka 2 år, hvis man er mellem 40 og 55 år, og cirka 1 år, hvis man er over 55 år. Når man er til konsultation, får man naturligvis vejledning i forhold til ens egen hudstruktur.

Hvordan virker Ultherapy?

Ultherapy er en fokuseret ultralydsbehandling, der sender ultralyd i form af varmebølger præcist og kontrolleret ned i specifikke hudlag. Hermed varmes huden kraftigt op, hvilket aktiverer hudens egen kollagenproduktion, som resulterer i at huden opstrammer sig selv og bliver mere spændstig.

Hvad er behandlingen egnet til?

Ultherapy er et non-invasiv og ikke kirurgisk alternativ til et ansigtsløft. Det er en effektiv behandling, der er velegnet til opstramning af løs eller slap hud ved kæbepartiet, ”hamsterposer” eller ved øjenomgivelserne. Hos N’AGE kan vi også tilbyde Ultherapy-behandlingen til opstramning af løs hud på arme eller mave – for eksempel efter en graviditet.

For at vurdere, om Ultherapy er den bedste behandling for dig, skal du booke en konsultation hos en af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejersker for korrekt vejledning.

Behandlingsområder

Ultheraphy er specielt velegnet til opstramning af:

 • Kæbelinje
 • Hamsterposer
 • Hals og hage
 • Décolleté og brystområdet
 • Øjenomgivelser
 • Mave
 • Arme

Hvilke resultater kan du forvente?

Umiddelbart efter din Ultherapy-behandling vil du allerede kunne se cirka 10% af det fulde resultat. Dette sker, fordi huden responderer umiddelbart, når ultralydsbølgerne sendes ned i det korrekte hudlag. Du vil se det fulde resultat af din behandling efter 2-3 måneder. Se vores før- og efterbilleder nederst på siden for gode eksempler på vellykkede behandlinger.

Er der nogle bivirkninger?

Der er ingen voldsomme bivirkninger af Ultherapy-behandlingen, og du vil kunne gå direkte tilbage til dine daglige gøremål efter behandlingen. Du vil måske kunne se noget rødme i huden et par timer efter behandlingen som resultat af opvarmingsprocessen. En mild hævelse kan forekomme hos nogle, men dette varer som oftest kun i et par dage.

Findes der tilsvarende behandlinger?

Ultherapy er den eneste FDA-godkendte maskine på markedet med scanningsenhed og ultralydsbilleder, som sikrer korrekt og effektiv behandling. Hos N’AGE er sikkerhed en kerneværdi, og vi går aldrig på kompromis med udstyr. Der findes klinikker, som tilbyder andre behandlinger, men som vi ikke kan stå inde for sikkerhed eller effekt af.

Derudover findes der andre behandlingstyper, som giver en opstrammende effekt i hudoverfladen – eksempelvis Fraxel eller Profhlio, men disse behandlinger har kun effekt i det øverste hudlag.

Dit Ultherapy-behandlingsforløb:

Inden din behandling:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din Ultherapy-behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Ultherapy inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for din Ultherapy-behandling her

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår ved, at de områder, der skal behandles, markeres op. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgel, og din behandler scanner din hudstruktur ved hjælp af et ultralydsbillede, så de nøjagtige strukturer under hudens overflade identificeres. Herefter sendes kontrollerede og punktvise ultralydsenergiafladninger ned i de korrekte hudlag. Dette vil føles som en kortvarig, prikkende varme.

Et løft af kæbelinjen og underansigtet vil typisk tage cirka 60 minutter. Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Man kan enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller man kan komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken.

Læs også om Botox og fedtfrysning

Efter behandlingen

Da Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden og dermed ikke påvirker overfladen, vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende og kan derfor gå direkte ud og fortsætte sine hverdagsgøremål. For at minimere hævelse er det dog en god idé at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Makeup og hudpleje kan anvendes med det samme.

Effekt af behandlingen

Effekten af behandlingen vil variere afhængigt af den enkelte persons hudstruktur og alder. De fleste vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder, efterhånden som de nye kollagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen samt en udglatning og opstramning af huden på décolleté, afhængigt af hvilket område der er blevet behandlet. Se vores mange før- og efterbilleder for gode eksempler på vellykkede behandlinger.

Hvem må behandle med ultralyd?

 1. Styrelsen for Patientsikkerhed kræver, at man skal være kosmetisk sygeplejerske for at udføre ultralydsbehandling
 2. Kosmetologer er ikke godkendt til at behandle med ultralyd
 3. Tjek, at din behandlingsklinik er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Vælg den sikre ultralydsbehandling

 1. Sørg for at behandlingen udføres af en registreret og kompetent kosmetisk sygeplejerske eller læge
 2. Tjek at behandlingsmaskinen er sikkerhedsgodkendt
 3. Undersøg om behandlingsmaskinen er udstyret med scanningsfunktion og kan vise ultralydsbilleder
 4. Sørg for at få nødvendige oplysninger angående smertestillende medikamenter inden behandlingen

Før- og efter behandling – billeder

Før og efter Ultherapy behandling.

Ultherapy kan også bruges til at stramme maveskindet op fx. efter fødsel eller vægttab

Kurven er tom