Ultherapy® behandling - Naturlig opstramning af huden

Ultherapy® kan løfte og opstramme hud ved kæbelinje, øjne, hals, décolleté og mave. Man kan behandle hele ansigtet og halsen på én gang, men man kan også udvælge enkelte områder afhængigt af behov – f.eks. hals eller konturering af kæbelinjen.

Det naturlige løft:

Ultherapy® er en patenteret og fokuseret ultralydsbehandling, som leverer energi i form af ultralyd til de dybe, underliggende lag i huden, hvor man normalt ville bruge plastikkirurgi for at få et løft. Energien varmer punktvist de undeliggende hudlag op, hvorved de stimuleres til selv at danne frisk ny kollagen og styrke de svage kollagene fibre.

De kollagene fibre kan sammenlignes med elastikker i huden, og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Man kickstarter med andre ord sin hud til at stramme sig selv op.

Antallet af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en forkonsultation.

 

Ultherapy kaldes også Hollywood-behandlingen:

Ultherapy® er blevet en ekstremt populær behandling hos N’AGE – ikke mindst hos vores ambassadører, som elsker behandlingen, fordi den virker effektivt samtidigt med, at de kan passe deres arbejde på TV og i offentligheden. Behandlingen går også under navnet ”Hollywood-behandlingen”, da den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner, som gerne ville have et ”ansigtsløft” med et garanteret naturligt resultat og uden risici og ”down-time”.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Sundhedsstyrelsens regler forkonsulteres inden din Ultherapybehandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Download samtykkeerklæring for Ultherapy behandling her

Selve behandlingen

Selve behandlingen foregår ved, at de områder, der skal behandles, markeres op. Derefter påsmøres et tyndt lag ultralydsgel, og behandleren scanner, så de nøjagtige strukturer under hudens overflade identificeres. Herefter sendes punktvise energiafladninger dybt i huden med ultralyd. Det føles som en kortvarig, prikkende varme. Et løft af kæbelinjen og underansigtet vil typisk tage ca. 60 minutter.

Da Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden og dermed ikke påvirker overfladen, vil man typisk ikke være mærket af behandlingen efterfølgende og kan derfor gå direkte ud og fortsætte sine hverdagsgøremål. For at minimere hævelse er det dog en god idé at holde sig fra sauna og meget varme bade i 1-2 dage. Make-up og hudpleje kan anvendes med det samme.

Behandlingen er ikke helt smertefri og kan føles som en prikkende varme i huden. Man kan enten tage lidt smertestillende hjemmefra, eller man kan komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken.

Effekt af behandlingen

Effekten af behandlingen er næsten altid god, men kan variere afhængigt af den enkelte persons hud og alder. Nogle kunder vil se en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. De egentlige resultater af behandlingen vil dog for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder, efterhånden som de nye kollagene fibre dannes. Du vil i takt med nydannelsen af disse fibre se et gradvist løft og en opstramning af huden i ansigtet og på halsen samt en udglatning og opstramning af huden på décolleté afhængigt af, hvilket område der er blevet behandlet.

 

Før- og efter behandling – billeder

Før og efter Ultherapy behandling.

Ultherapy kan også bruges til at stramme maveskindet op fx. efter fødsel eller vægttab

Kurven er tom