Dermaroller-behandling af strækmærker, rynker, ar og pigmentering

Hos N’AGE kan du opleve effekten af den fantastiske og yderst populære Dermaroller®, som er en microneedling-behandling. En behandling med medicinsk Dermaroller® er for dig, som døjer med (akne-)ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller som bare ønsker at booste din hud, gøre den stærkere og mere elastisk.

Hos N’AGE arbejder vi med to teknikker; Dermaroller® og eDermastamp®. De to behandlinger har forskellige formål. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, hvilken behandlingstype passer bedst til dig og dit ønskede resultat til en gratis og uforpligtende konsultation. Du kan booke konsultationen ved at klikke her.

Nedestående afsnit giver dig en introduktion til Dermaroller® og eDermastamp®.

Medicinsk behandling med Dermaroller®

Den professionelle og innovative Dermaroller-behandling reducerer ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter. En rulle med 1-1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Du vil kunne se resultater umiddelbart efter behandlingen.

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle Dermaroller-behandling.

eDermastamp®

Den nyeste innovation inden for microneedling fra Dermaroller®

Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk microneedling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitligt 50-100 gennemtrængninger per sekund via seks mikro-præcisionsnåle af kirurgisk stål.

eDermastamp® er ligesom Dermaroller en behandling til reduktion af fine linjer, ar, strækmærker, grov hudstruktur, pigmentering samt rynkeforebyggende. eDermastamp anvendes mere til at forfine hudens overfladestuktur og er altså dermed til hudproblemer i en mindre størrelsesorden. Ofte kan man med fordel blive behandlet med medicinsk Dermaroller først og derefter eDermastamp. Dette er dog ikke en vurdering, du selv skal foretage. En erfaren kosmetisk sygeplejersker vil rådgive dig til en gratis konsultation. Du kan booke din tid her.

 

Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat med din Dermaroller-behandling hos N’AGE, er det vigtigt, at du bruger et Dermaroller-hjemmekit 3 uger før din første behandling. Du kan købe de originale Dermaroller®-produkter her.

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden medicinske behandlinger med Dermaroller®, Derma Stamp® og eDermastamp®. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Dermaroller®, Dermastamp® og eDermastamp® inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for Dermaroller-behandlinger her

Selve behandlingen:

Dermaroller-behandlingen er uden risiko for skade på huden, og man mærker kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder såsom i panden og rundt om munden, idet huden påføres bedøvelsescreme 45 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden efter en microneedling behandling kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør de følgende dage. Her vil SkinCeuticals’ Hydrating B5 serum hjælpe til væv-reparationen og til at genopfylde huden med næringsstoffer, mens SkinCeuticals’ Epidermal Repair lindrer rødme og følsom hud efter behandlingen. Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Ved akne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (eDermaStamp®).

Behandling med medicinsk Dermaroller® og eDermastamp® udføres udelukkende af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter. Det anbefales, at man får 3-5 microneedling-behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

 

Behandlingen er effektiv mod:

Akne-ar

Andre ar

Rynker

Fine linjer

Grove porer

Gennemfugtning af huden

Pigmentering/solskader

Cellestimulation

Strækmærker

Den originale Dermaroller® er udviklet i Tyskland og er ISO-certificeret, CE-mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller® er repræsenteret i 55 lande.

Kurven er tom