Dermaroller behandling af strækmærker, rynker, ar og pigmentering

Hos N’AGE kan du opleve effekten af den fantastiske og yderst populære Dermaroller®, som er en micro needling behandling. En behandling med medicinsk Dermaroller® er for dig, som døjer med ar, acne-ar, grov hud, pigmentering, rynker, fine linjer eller som bare ønsker at booste din hud, gøre den stærkere og mere elastisk.

Hos N’AGE arbejder vi med to teknikker; Dermaroller® og eDermastamp®. De to behandlinger har forskellige formål. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, hvilken behandlingstype passer bedst til dig og dit ønskede resultat til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Du kan booke konsultationen ved at klikke her.

Nedestående afsnit giver dig en introduktion til Dermaroller® og eDermastamp®.

Medicinsk behandling med Dermaroller®

Den professionelle og innovative Dermaroller behandling reducerer ar, fine linjer, rynker, grov hudstruktur og pigmentpletter. En rulle med 1 – 1,5 mm lange nåle prikker mikroskopiske huller på hudens overflade, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Den simulerede skade sætter gang i kroppens egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der booster kollagen-produktionen og dermed hudfornyelsen (Collagen-Induction Therapy). Du vil kunne se resultater umiddelbart efter behandlingen.

Denne hudfornyelsesproces fortsætter i op til 10 uger efter den professionelle Dermaroller behandling.

eDermastamp®

Den nyeste innovation inden for Micro needling fra Dermaroller®

Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk micro-needling. En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitligt 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af kirurgisk stål.

eDermastamp® er ligesom Dermaroller en behandling til reduktion af fine linjer, ar, strækmærker, grovhudstruktur, pigmentering samt rynkeforebyggende. eDermastamp anvendes mere til at forfine hudens overfladestuktur og er altså dermed til hudproblemer i en mindre størrelsesorden. Ofte kan man med fordel blive behandlet med Medicinsk Dermaroller først og derefter eDermastamp. Dette er dog ikke en vurdering, du selv skal foretage. En erfaren kosmetisk sygeplejersker vil rådgive dig til en gratis forkonsultation. Du kan booke din tid her.

 

Før behandlingen

For at opnå det bedste resultat med din Dermaroller behandling hos N’AGE, er det vigtigt, at du bruger et Dermaroller hjemmekit 3 uger før din første behandling. Du kan købe de originale Dermaroller® produkter her.

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler forkonsulteres inden medicinske behandlinger med Dermaroller®, Dermastamp® og eDermastamp®. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Dermaroller®, Dermastamp® og eDermastamp® inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for Dermaroller behandlinger her

Selve behandlingen:

Dermaroller behandlingen er uden risiko for skade på huden, og man mærker kun lidt ubehag ved særligt følsomme områder såsom i panden og rundt om munden, idet huden påføres bedøvelsescreme 45 minutter inden rulningen. Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden efter en micro needling behandling kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør de følgende dage. Her vil SkinCeuticals’ Hydrating B5 serum hjælpe til væv-reparationen og til at genopfylde huden med næringsstoffer, mens SkinCeuticals’ Epidermal Repair lindrer rødme og følsom hud efter behandlingen. Den øgede kollagen-produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk. Ved acne-ar og brandskader arbejdes desuden med et lille nålestempel direkte i arvævet (eDermaStamp®).

Behandling med medicinsk Dermaroller® og eDermastamp® udføres udelukkende af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker og hudterapeuter. Det anbefales, at man får 3-5 micro needling behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat.

 

Behandlingen er effektiv mod:

Akne-ar

Ar

Rynker

Fine linjer

Grove porer

Gennemfugtning af huden

Pigmentering/solskader

Cellestimulation

Strækmærker

Den originale Dermaroller® er udviklet i Tyskland oger ISO certificeret, CE mærket og patenteret i Tyskland med dokumenteret virkning. Dermaroller® er repræsenteret i 55 lande.

Kurven er tom