Profhilo - vidunderbehandlingen til reduktion af "kalkunhud"

Kreppet og løs hud?

Hos N’AGE præsenterer vi Profhilo, som er den nyeste teknologi til ”kalkunhud” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker over håndfladen. Med alderen mister huden sin elasticitet; fedtvævet forsvinder, og produktionen af de kollagene fibre, som holder huden ung og spændstig, falder. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv.

Ny og innovativ teknologi

Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Det har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet, og den innovative stabilisering – og injektionsteknik gør, at produktet virker ”selvnivellerende” ved at søge og udjævne områder med kreppet og løs ”kalkunhud”.

Profhilo har en bioremodelerende effekt, hvilket vil sige, at Profhilo forynger alle celletyper. Til sammenligning siges stamcellebehandling at have lignende effekt. Det høje koncentrat af hyaluron i Profhilo-gelen forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces. Hyaluron-gelen injiceres med en unik 5-punktsteknik, hvorefter produktet i løbet af de efterfølgende uger selv fordeler sig jævnt og udglatter samt opstrammer det behandlede område.

To behandlinger med fire ugers interval

Profhilo er en meget populær behandling, da man med få behandlinger opnår et flot og naturligt resultat. Det anbefales, at man får foretaget to behandlinger med fire ugers interval for et optimalt resultat. For nogle kan en tredje behandling også blive nødvendig. For at holde resultatet ved lige bør der foretages en opfølgende behandling efter cirka et år. Behandlingsplanen fastlægges ved en gratis og uforpligtende konsultation og vurderes ud fra alder, hudstruktur og -kvalitet.

Områder til behandling med Profhilo

Ansigt

Hals

Décolleté

Hænder

Arme

Før, under og efter behandlingen

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din Profhilo-behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Profhilo inden din behandling.

Download din samtykkeerklæring til Profhilo her

Inden behandlingen kan du få påført bedøvende creme. Behandlingen består af punktvis injektion af Profhilo. Antallet af injektioner afhænger af behandlingsområde, men udføres efter en bestemt teknik, så gelen udjævnes i hele området.

Efter behandlingen kan du opleve små buler i de injicerede punkter, som vil udjævnes i løbet af de første 12-24 timer. Let hævelse og blå mærker kan ligeledes forekomme.

Allerede 3-4 uger efter første behandling vil du opleve en mærkbar forskel på din hudkvalitet og elasticitet. Efter anden behandling opleves yderligere et boost til huden, som resulterer i en langt glattere, spændstiger og mere elastisk hud i området.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem anbefales Profhilo til?

Som udgangspunkt folk i alderen 30+. Dog er det vigtigt at sige, at en Profhilo-behandling aldrig er spildt uanset alder, for i enhver hud vil der ske en regenerering af cellerne.

Hvor længe holder to behandlinger?

Det vil afhænge af hudens tilstand, alder og behandlingsområde. Typisk vil man sige mellem 6-8 måneder. For at vedligeholde dit resultat vil behandlingen derfor i fleste tilfælde skulle gentages hver 6.-8. måned.

Er der downtime efter behandlingerne?

Du kan sagtens fortsætte dagens gøremål efter en behandling, men vær forberedt på, at du vil have nogle små buler ved du injicerede punkter 12-24 timer efter.

Hvornår kan man se resultatet?

Profhilo integreres i vævet umiddelbart efter behandlingen og fire uger frem. Herved stimuleres fire forskellige typer af kollagen og elastin i perioden. Efter cirka en måned vil du kunne se de første resultater og en måned efter anden behandling vil du kunne se det fulde resultat af behandlingsforløbet.

Før- og efter behandling – billeder

Før og en måned efter 2 Profhilo behandlinger af ansigtet

Før og en måned efter 2 Profhilo behandlinger af hals

Før og en måned efter 2 Profhilo behandlinger af hænder

Kurven er tom