Thermage

THERMAGE® – NATURLIGT LØFT AF PANDE OG ØJENLÅG

Thermage® er en ikke-kirurgisk, etableret og godkendt behandling til opstramning af løs hud i ansigtet, på halsen og maven – for eksempel er behandlingen særlig velegnet til at lave pandeløft. Her får man samtidigt løftet øjenlågene for at give et mere levende og opmærksomt udtryk. Behandlingen kan også bruges lokalt på øjenlågene.  

thermage

Skru din huds alder 4-6 år tilbage med Thermage

Ved en Thermage-behandling bliver huden behandlet med et kontrolleret varmefelt fordelt på små tætsiddende områder. Varmefeltet er en radiofrekvent energi, der forynger hudens kollagene strukturer med 4-6 år ved hjælp af et avanceret varmechok.

Når vi ældes, nedbrydes vores naturlige kollagen, som er det, der holder huden spændstig. Nedbrydningen resulterer i fine linjer, rynker og slap hud. En Thermage-behandling løfter effektivt løs hud i ansigtet, danner nyt kollagen og strammer eksisterende kollagene fibre op i underhuden. Huden vil i det behandlede område fremstå glattere og mere elastisk.

Resultatet vil blive forbedret over tid, og resultatet er derfor langtidsholdbart. Behandlingen kan med fordel gentages én gang årligt for vedligeholdelse af resultatet, da huden jo fortsætter med at ældes.

HVORDAN VIRKER EN THERMAGE-BEHANDLING?

Thermage bruger en radiofrekvensteknologi, som opvarmer de dybe hudlag. På den måde bliver vandmolekylerne fra kollagenet adskilt, som resulterer i en øjeblikkelig sammentrækning. Det giver huden en opstramning. 

Behandlingen virker aktivt i huden de næste par måneder og starter en helingsreaktion, hvor de eksisterende kollagenefibre opstrammes, og nyt kollegen bliver dannet. Effekten af behandlingen vil variere afhængigt af den enkelte persons hudstruktur og alder. De fleste vil se en effekt i form af en øget opstramning og spændstighed efter blot én behandling.

Thermage-behandlingen udføres udelukkende af erfarne N’AGE-hudlæger, som er specialuddannede i dermatologi. Du vil blive vejledt grundigt omkring behandlingsforløbet af den læge, som behandler dig.

Du kan kun blive behandlet med Thermage i klinikken på Kongens Nytorv.

INDEN DIN BEHANDLING MED THERMAGE

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden din Thermage-behandling. Ud over den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Thermage inden din behandling.

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED THERMAGE

Inden selve behandlingen markeres huden med præcise målepunkter. Herefter påsættes en Thermatip, som er den enhed, der afgiver energien på hvert punkt i få sekunder. Først føles det køligt, hvorefter der kommer en mærkbar varme, som igen afløses af køling. Behandlingen er ikke smertefri, og du får derfor udleveret smertestillende medicin en time inden behandlingen.

DIN HUD OPSTRAMMES OG STIMULERES TIL AT REGENERERE SIG SELV:

Effekten kan deles op i to faser: en umiddelbar opstramning af huden inden for de første uger, og forøgelse af kollagen i de efterfølgende 4-6 måneder. Samtidigt forynger behandlingen hudens kollagene strukturer med 4-6 år og kan dermed også anvendes som forebyggende behandling i hele ansigtet.

EFTER BEHANDLINGEN – INGEN ”DOWNTIME”:

Efter behandlingen føles huden stram, og du vil få et synligt resultat i løbet af de første 2-3 uger. Den fulde effekt ses efter 4-6 måneder.

Thermage anvender den såkaldte radiofrekvente energi, som aflejres dybt i huden, hvorfor der ikke ses bivirkninger eller downtime. Det vil sige, at du blandt andet kan gå på arbejde direkte efter behandlingen.

Resultater med Thermage

Thermage
Før
Efter
Thermage
2 måneder efter behandling med Thermage
Thermage
Før
Efter
Thermage
2 måneder efter behandling med Thermage af øjne
Thermage
Før
Efter
Thermage
3 måneder efter behandling med Thermage af underansigt
Thermage
Før
Efter
Thermage
15 måneder efter behandling med Thermage af øjne
Thermage
Før
Efter
Thermage
3 måneder efter behandling med Thermage af underansigt

Dit behandlingsforløb med Thermage

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30-90 minutter
Cirka 30-90 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 4-6 måneder
Efter 4-6 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
1-2 år afhængigt af hudkvalitet
1-2 år afhængigt af hudkvalitet

Priser på Thermage

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Pande + øjne
20.000 DKK
Hele ansigtet
32.000 DKK
Hele ansigtet + øjne
39.500 DKK
Hele ansigtet + hals
39.500 DKK
Underansigt
24.500 DKK
Mave
Fra 32.000 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med Thermage

Hvor længe varer resultatet?

De fleste kunder vil kunne se resultat allerede efter 2-3 uger. De endelige resultat ses efter 4-6 måneder efter første behandling. Holdbarheden af resultatet afhænger af hudens alder og tilstand. Det anbefales ofte at vedligeholde resultatet efter 1-2 år i takt med aldringsprocessen.

Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

I modsætning til mange andre kosmetiske behandlinger, som kræver et behandlingsforløb af flere behandlinger, så kan man se resultater efter én behandling med Thermage. Resultatet bliver også kun bedre over tid.

Gør det ondt?

Først vil behandlingen føles kølig, hvorefter du mærker en kort varme i huden. Herefter mærker du igen en kølende fornemmelse, som hjælper med at beskytte din hud og minimere ubehag. Behandlingen er ikke smertefri, og du vil derfor få smertestilledende medicin 1 time før behandlingen.

Hvor lang er downtime efter behandling?

De fleste kan gå direkte tilbage til deres almindelige gøremål efter behandlingen. Huden kan føles stram efter behandling. Til din konsultation vil du få vejledning i, hvordan du bedst muligt passer på din hud efter behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja