Annette Heick: “Min hud føles stærkere!”

N’AGE-ambassadør Annette Heick oplever ligesom så mange andre, at hudstrukturen ændrer sig med årene. Huden bliver mere tynd, sart, tør og kreppet med alderen – heldigvis kan N’AGE hjælpe! Med microneedling-behandlingen eDermastamp kan du styrke hudfornyelsen og få en mere modstandsdygtig og elastisk hud. Læs i dette indlæg om Annettes forløb med eDermastamp, der har givet hende en stærkere hud med mere glød.

”DER ER BETALING VED KASSE 1!”

– Jeg er jo rundet de 50 år, og det har jeg kunnet se på min hud. Især på halsen – det er mit problemområde. Jeg er forfængelig og ville derfor gerne have en naturlig forbedring af min hud. eDermastamp er en virkelig nem behandling med et hurtigt resultat, fortæller Annette.

eDermastamp er en microneedling-behandling, som prikker mikroskopiske huller i huden, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Skaden sætter gang i kroppens egen helingsproces, som booster produktionen af kollagen i huden og derved hudfornyelsen. Der anbefales mellem 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for det bedste resultat af behandlingen.

Annettes resultat efter kun én gang med eDermastamp.

– Jeg havde brug for en behandling, der gik helt i dybden og gjorde min hud stærkere. Jeg har nu fået 3 behandlinger med eDermastamp, og det fede ved den behandling er, at der er betaling ved kasse 1! Jeg kan se et omgående resultat i min hud efter behandlingen. Allerede dagen efter kan jeg faktisk mærke, at min hud er betydeligt stærkere, fortæller Annette glad.

Med eDermastamp vil du kunne se et resultat kort efter behandlingen, men hudfornyelsesprocessen fortsætter ovenikøbet i op til 10 uger efter endt behandling.

– Jeg synes, at huden heler hurtigt op efter behandlingen. Det er max én dag, hvor jeg har kunnet se små prikker i huden efter behandlingen. Min hud er tilmed også altid efterladt med en lækker glød, fortæller Annette.

Se Annettes behandling med eDermastamp i videoen her!

TRE FUGTGIVENDE PRODUKTER EFTER EDERMASTAMP

– Mit bedste råd efter en behandling er at huske at give en masse fugt til huden, fortæller Annette.

Derfor har vi samlet tre fugtgivende kliniske hudplejeprodukter, der er perfekt efter en behandling med eDermastamp!

  • H.A. Intensifier

H.A. Intensifier fra SkinCeuticals er et fugtigende, multifunktionelt serum. Serummet genopretter hudens fugtbalance, og fungerer som en fugtmanet for huden! Husk altid at efterfølge med en plejende ansigtscreme, når du bruger H.A. Intensifier.

  • Triple Lipid Restore 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 fra SkinCeuticals er en patenteret rynkereducerende ansigtscreme, der indeholder tre unikke naturlige fedtsyrer, som holder fugten i huden inde og skadelige partikler i luften ude.

  • Sheald Recovery Balm

Sheald Recovery Balm fra iS Clinical er en fugtgivende og rig creme, der er særligt god til irriteret og følsom hud. Cremens formulering reparerer hudens naturlige barriere og giver et væld af fugt og beskyttelse til huden.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela