Annette Heick: “Min hud føles stærkere!”

N’AGE-ambassadør Annette Heick oplever ligesom så mange andre, at hudstrukturen ændrer sig med årene. Huden bliver mere tynd, sart, tør og kreppet med alderen – heldigvis kan N’AGE hjælpe! Med microneedling-behandlingen eDermastamp kan du styrke hudfornyelsen og få en mere modstandsdygtig og elastisk hud. Læs i dette indlæg om Annettes forløb med eDermastamp, der har givet hende en stærkere hud med mere glød.

”DER ER BETALING VED KASSE 1!”

– Jeg er jo rundet de 50 år, og det har jeg kunnet se på min hud. Især på halsen – det er mit problemområde. Jeg er forfængelig og ville derfor gerne have en naturlig forbedring af min hud. eDermastamp er en virkelig nem behandling med et hurtigt resultat, fortæller Annette.

eDermastamp er en microneedling-behandling, som prikker mikroskopiske huller i huden, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Skaden sætter gang i kroppens egen helingsproces, som booster produktionen af kollagen i huden og derved hudfornyelsen. Der anbefales mellem 3-5 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum for det bedste resultat af behandlingen.

Annettes resultat efter kun én gang med eDermastamp.

– Jeg havde brug for en behandling, der gik helt i dybden og gjorde min hud stærkere. Jeg har nu fået 3 behandlinger med eDermastamp, og det fede ved den behandling er, at der er betaling ved kasse 1! Jeg kan se et omgående resultat i min hud efter behandlingen. Allerede dagen efter kan jeg faktisk mærke, at min hud er betydeligt stærkere, fortæller Annette glad.

Med eDermastamp vil du kunne se et resultat kort efter behandlingen, men hudfornyelsesprocessen fortsætter ovenikøbet i op til 10 uger efter endt behandling.

– Jeg synes, at huden heler hurtigt op efter behandlingen. Det er max én dag, hvor jeg har kunnet se små prikker i huden efter behandlingen. Min hud er tilmed også altid efterladt med en lækker glød, fortæller Annette.

Se Annettes behandling med eDermastamp i videoen her!

TRE FUGTGIVENDE PRODUKTER EFTER EDERMASTAMP

– Mit bedste råd efter en behandling er at huske at give en masse fugt til huden, fortæller Annette.

Derfor har vi samlet tre fugtgivende kliniske hudplejeprodukter, der er perfekt efter en behandling med eDermastamp!

  • H.A. Intensifier

H.A. Intensifier fra SkinCeuticals er et fugtigende, multifunktionelt serum. Serummet genopretter hudens fugtbalance, og fungerer som en fugtmanet for huden! Husk altid at efterfølge med en plejende ansigtscreme, når du bruger H.A. Intensifier.

  • Triple Lipid Restore 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 fra SkinCeuticals er en patenteret rynkereducerende ansigtscreme, der indeholder tre unikke naturlige fedtsyrer, som holder fugten i huden inde og skadelige partikler i luften ude.

  • Sheald Recovery Balm

Sheald Recovery Balm fra iS Clinical er en fugtgivende og rig creme, der er særligt god til irriteret og følsom hud. Cremens formulering reparerer hudens naturlige barriere og giver et væld af fugt og beskyttelse til huden.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias